BryanT ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام, من امدم سرور یک دقیقه AFK کردم امدم تو بازی دیدم ادمین Hamed من رو به دلیل تبلیغات بن داده, بنده هیچ تبلیغی نکردم و بی دلیل بن شدم. • مدارک (فیلم یا عکس): UCP ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 14, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 سلام و درود @JanSoN لطفا اگر مدرکی هست ارسال کنید. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 با اهدای سلام و تحیات مدارک ارسال شد. با تشکر از گزارش شما. Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 14, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 همون زمانی که گفتید AFK بودید آیپی سرور ارسال کردید. شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده