Wolfe ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 50 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: پست نمیزاری نمیزاری یهو یه پست میزاری که فوق العادست نقل قول کم گوی و گزیده گوی چون در ............ تا ز اندک تو جهان شود پر عالی. فکنم سر PEnglish یه [warn bad [/Ad رفت تو پاچم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 حقیقت داره سرور خاموش شده دوباره؟ این خط تلفن ما هم بازیش گرفته خود به خود یک روزه قطع شده نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 5 دقیقه قبل، Original گفته است: حقیقت داره سرور خاموش شده دوباره؟ این خط تلفن ما هم بازیش گرفته خود به خود یک روزه قطع شده نه الان تو بازی بودم نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiirHosein ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 عالی عزیزم امیدوارم کمتر شاهد دیدن جملاتی مث DADA POL MEDE باشیم نقل قول Everybody is like Moon They have a darkness part that never show to anybody لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 در 6 ساعت قبل، pouria0jm گفته است: من که PEnglish ام خوبه ولی این برای اونایی که دوست دارن قوی کنن خودشون رو بدردشون میخوره عالی بود یا خود اعتماد ب سقف نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۴/۲۲ در 23:10، Mary گفته است: خاک بر سر اونایی که نمیخونن بیشورا احمقا من چون زیاد بود نخوندم، بی ادب ویرایش شده July 13, 2020 توسط BuTleR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 عامو مگه بیکاره یارو سه ساعت بخواد با اداب حرف بزنه منظورشو به طرف برسونه از سرشم زیاد تره دو سه تا فوشم بزاره تنگش که دیگه عالی میشه نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 بیشترین لایک و کامنت زیر این پست شات میشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 (ویرایش شده) با اهدای سلام و تحیات دوستانی که تمایل به یادگیری PEnglish دارند، لطفا به خانه ی من در بازی بیایند تا به صورت کامل این زبان بهشون یاد داده بشه. به علت حمایت از کودکان کار، لطفا سنین مثبت 20 سال اکیدا به 2 کیلومتریه خونه هم نزدیک نشوند. با احترام. ویرایش شده July 14, 2020 توسط JanSoN نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۳ در 12:29، Mary گفته است: وای بیچاره اونایی که تگ میکنی مثل من فقط فهشت میدن کار از فوشم گذشته نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در 10 ساعت قبل، Pouria0JM گفته است: و یا میشه نوشت Amre dige i nist? اینجا شما "ی" میانجی رو حذف کردین که گفته شده نباید حذف بشه. جمله ای که نوشتین برگردوندن دقیق فارسی به انگلیسیه و توش دستورزبان رعایت نشده. در 9 ساعت قبل، JanSoN گفته است: با اهدای سلام و تحیات دوستانی که تمایل به یادگیری PEnglish دارند، لطفا به خانه ی من در بازی بیایند تا به صورت کامل این زبان بهشون یاد داده بشه. به علت حمایت از کودکان کار، لطفا سنین مثبت 20 سال اکیدا به 2 کیلومتریه خونه هم نزدیک نشوند. با احترام. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 فک کنم موسسه زبان تعطیل بوده مریم خانم اومدن اینجا درساشون رو باز کردن عالی بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در July 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در 3 ساعت قبل، LeyToM گفته است: فک کنم موسسه زبان تعطیل بوده مریم خانم اومدن اینجا درساشون رو باز کردن عالی بود. عوارض قرنطینه س 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۴ در 11:13، JanSoN گفته است: با اهدای سلام و تحیات دوستانی که تمایل به یادگیری PEnglish دارند، لطفا به خانه ی من در بازی بیایند تا به صورت کامل این زبان بهشون یاد داده بشه. به علت حمایت از کودکان کار، لطفا سنین مثبت 20 سال اکیدا به 2 کیلومتریه خونه هم نزدیک نشوند. با احترام. شیطون ایی شیطون نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 عالی 1 نقل قول Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 قوانین فینگلش هیچجا استفاده نمیشه جز اینجا اونایی ام که رعایت میکنن از رو اجباره, طرف اسگول ع کار خودش سخت کنه, مجبور نبود رعایت نمیکرد slm=Salam #...شر نقل قول Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 در 10 دقیقه قبل، OpieWinston گفته است: قوانین فینگلش هیچجا استفاده نمیشه جز اینجا اونایی ام که رعایت میکنن از رو اجباره, طرف اسگول ع کار خودش سخت کنه, مجبور نبود رعایت نمیکرد slm=Salam #...شر ولی خدایی بعضیا اینقدر دیگه خلاصه میکنن معلوم نیست چی میگن نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۴ در 11:13، JanSoN گفته است: با اهدای سلام و تحیات دوستانی که تمایل به یادگیری PEnglish دارند، لطفا به خانه ی من در بازی بیایند تا به صورت کامل این زبان بهشون یاد داده بشه. به علت حمایت از کودکان کار، لطفا سنین مثبت 20 سال اکیدا به 2 کیلومتریه خونه هم نزدیک نشوند. با احترام. ای جان شبی چند؟ نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VeNoM ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۲ در 05:26، Mary گفته است: PEnglish بسیار مطلب پسندی بود حسش نبود بخونم گفتم همینجوری نظر بدم نقل قول برای موفقیت باید از 3 مرحله گذشت: ابتدا مورد تمسخر واقع میشوی سپس با خشونت به مخالفت با تو میپردازند سرانجام به تو ایمان می آورند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alisarbazm ارسال شده در August 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2020 فرق « y » با « i » چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 با سلام بنده یه سوال دارم چرا کلمه ی "Tejarat" هر جای جمله بیاد Caps میشه؟ اسم خاص نیست که نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۸ در 12:24، Angelips گفته است: با سلام بنده یه سوال دارم چرا کلمه ی "Tejarat" هر جای جمله بیاد Caps میشه؟ اسم خاص نیست که تجارت ب معنای بیز یک اسمه خاصه الان شما خونتون (House) اسم خواص نی ب نظرتون؟/ نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 46 دقیقه قبل، YaS گفته است: تجارت ب معنای بیز یک اسمه خاصه الان شما خونتون (House) اسم خواص نی ب نظرتون؟/ اسم خاص به اسمی میگن که تو هر زبونی فقط به یک حالت تلفظ شه و اگه اسمش معنا داشته باشه ترجمه نکنن که با اون صداش کنن مثلا اسم "امین" اسم خاص هست معنا هم داره که میشه امانت دار الان یکی از امریکا بیاد بجا امین با معنای اسمش صدا کنه؟ تو FEnglish ما از قواعد انگیلیسی پیروی میکنیم و تو انگیلیسی اگه "تجارت (Business)" و "خونه (House)" وسط جمله بیان Caps نوشته نمیشه پس نباید تو FEnglish هم Caps باشن اولشون 1 نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.