iarianak ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، Kiyanush گفته است: چی دیدی شاید میخوان آپدیت بدن زارت ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، ImPunisher گفته است: @Ali داش پات رفته رو سیما فکر کنم کللللا قطع شده سرور http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، Kiyanush گفته است: چی دیدی شاید میخوان آپدیت بدن فک نکنم اپدیت باشه اگه بود اعلام میکردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، AryiaN گفته است: خوان آپدیت بدن اتفاقا منم دیروز همین فکرو کردم برا من دیروزم چند ساعت قطع بود مثل الان ولی جدی یکی از بچه ها شنیده که قراره یکی از آپدیت های مهم بیاد >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 یک vps یک ماهه قدرتمند چنده مگه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 ♦ اطلاعیه: پیرو قطعی که اتفاق افتاد، این مشکل از سمت بات ایران نبوده و مشکل از سمت زیرساخت به وجود اومده، از صبر و شکیبایی شما متشکریم. عجب ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 نکته مثبتش اینه بعد 8 ساعت پا شدم رفتم به اعضای خانواده سلام کردم , به نظر آدمای باحالی بودن 1 Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 توجه توجه، موسس محترم در کانال تلگرام متن زیر را ارسال کردند: باتوجه به پیغام دریافت شده از طرف دیتاسنتر مشکل سراسری میباشد و سرور تا اطلاع ثانوی قطع میباشد، از صبوری شما سپاسگزاریم @Kiyanush @AryiaN >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 6 دقیقه قبل، Kiyanush گفته است: چی دیدی شاید میخوان آپدیت بدن بابا استرس ندهههههههه عه شب خوابمم نمی برههههههههههه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ILIYA88 ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 عجب ILLIYA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 10, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 قابل توجه دوستان عزیزی که فکر می کنن ما V P S داریم باید بدونید ما شبکه مجزا و سرور مجزا و شخصی در دیتاسنتر برج میلاد آسیاتک داریم که از قضا بسیار هم این setup گران قیمت می باشد. 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 (ویرایش شده) با اهدای سلام و تحیات ویرایش شده July 10, 2020 توسط JanSoN Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در هم اکنون، ImPunisher گفته است: نکته مثبتش اینه بعد 8 ساعت پا شدم رفتم به اعضای خانواده سلام کردم , به نظر آدمای باحالی بودن تو خوبی حالا من میشینم تا وصل شه در هم اکنون، Original گفته است: توجه توجه، موسس محترم در کانال تلگرام متن زیر را ارسال کردند: باتوجه به پیغام دریافت شده از طرف دیتاسنتر مشکل سراسری میباشد و سرور تا اطلاع ثانوی قطع میباشد، از صبوری شما سپاسگزاریم @Kiyanush @AryiaN آقا Days مارو کی میده http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 محدودیت زمانیه چت رو برداریدددددد ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 10, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، JanSoN گفته است: با اهدای سلام و تحیات با توجه به قطعی همزمان سرور آرساکیا و پارس وی دی اس، مشخص شد که مشکل از سمت سرور های پارس وی دی اس هست یعنی جایی که آرساکیا از اون سرور میگیره لطفا تا برطرف شدن مشکل صبور باشید. دوست عزیز ما هیچ ربطی به شرکت های دیگه نداریم و شرکتی که میگید با کلی شرکت دیگه مثل فراسو داخل آسیاتک برج میلاد سروراشونو قرار میدن دقیقاً مثل ما. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، Original گفته است: توجه توجه، موسس محترم در کانال تلگرام متن زیر را ارسال کردند: باتوجه به پیغام دریافت شده از طرف دیتاسنتر مشکل سراسری میباشد و سرور تا اطلاع ثانوی قطع میباشد، از صبوری شما سپاسگزاریم @Kiyanush @AryiaN حداقل سرور رو خاموش کنه استراحت کنه تا اون موقع که درست میشه VPS . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 2 دقیقه قبل، Ali گفته است: قابل توجه دوستان عزیزی که فکر می کنن ما V P S داریم باید بدونید ما شبکه مجزا و سرور مجزا و شخصی در دیتاسنتر برج میلاد آسیاتک داریم که از قضا بسیار هم این setup گران قیمت می باشد. اوکی http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VeNoM ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، Ali گفته است: دوست عزیز ما هیچ ربطی به شرکت های دیگه نداریم و شرکتی که میگید با کلی شرکت دیگه مثل فراسو داخل آسیاتک برج میلاد سروراشونو قرار میدن دقیقاً مثل ما. من بدن درد گرفتم کی وصل میشه پ معتاد شدیم رفت برای موفقیت باید از 3 مرحله گذشت: ابتدا مورد تمسخر واقع میشوی سپس با خشونت به مخالفت با تو میپردازند سرانجام به تو ایمان می آورند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 ماشالا چقدر کاربر فعال داریم تو کمتر از 25 دقیقه 42 ارسال تو این تاپیک اومد >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 1 دقیقه قبل، Kiyanush گفته است: تو خوبی حالا من میشینم تا وصل شه دسخوش یدونه days طلبت Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 3 دقیقه قبل، JanSoN گفته است: با اهدای سلام و تحیات ویرایش کرد ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 21 دقیقه قبل، Kiyanush گفته است: با سلام و درود. من توی بازی بودم 2 دقیقه Alt + Tab زدم که فروم رو چک کنم وقتی برگشتم دیدم زده ریکانکت هر چی واسادم کانکت نشد حتی لانچر رو بستم، پیسی رو ریستارت کردم ولی بازم نمیتونم کانکت شم، فروم باز میشه، بقیه سایت ها هم باز میشه ولی نمیره تو سرور و UCP هم باز نمیشه. میخوام بدونم مشکل کلی پیش اومده یا واسه من مشکل پیدا کرده، با سیستم داداشم هم تست کردم همینطوریه که لانچر رو باز میکنی زده Lotfan montazer bemanid . خواهش میکنم جواب بدید من اکتیویتی استف ندارم (فیلم هم گرفتم) @FerDinaND @Ostad @HadiNT @Ali @LearninG منم ساعت های ۳ و ۴ و ۵ همینطور شدم لگ خالص ولی اینترنتم و چک کردم از اینترنت نبود حالا والا من نمی دونم مشکل چیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Coornera ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 در 2 دقیقه قبل، AryiaN گفته است: ویرایش کرد 1 https://uupload.ir/files/hx8_1294588427_vtcj_img_20201029_161224_1421.thumb.jpg.eb0f128d8f88395c994db4c6ea484c64.jpg ??????? For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaKaN ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 خوب خوب عجب دوستان فعالی داریم اقا سرور درست کن با برم ماهی بگیرم میتینگ دارم عجبا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده