رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بهم ریختن نظم Event

83mehrdad83

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Taxi_G.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

aphelios.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

zar.a.png

• توضیحات: با سلام

• شکایت اول: از همه که ایشون قایم شده بودند که یجورایی کلاهبرداری میشه چرا که مخفی شده بودند تا Event تموم شد بگن من موندم و من هنوز زندم پول رو بدید من!
  • شکایت دوم:Carjack چندین نفر در Event و کشته شدن ما توسط ایشون.
  • شکایت سوم:خسارت 150 هزار دلاری!بله ایشون با این کار و کشته شدن ما شانس مارو برای برنده شدن 150هزار دلار سوزوندن.
  • شکایت چهارم:این رو میشه گفت یه نوع سو استفاده از باگ هست!ایشون قایم شده تا سواستفاده کنند و ماشین Carjack میکنن تا ما کشته بشیم و خودشون زنده بمونند.
  • به هر 4 شکایت لطفا کامل و دقیق رسیدگی کنید!

@JanSoN

• مدارک (فیلم یا عکس): 

jc5x_ag-sa-0256.jpg

mbk6_ag-sa-0257.jpg

باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم?️‍♂️

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با اهدای سلام و تحیات

شکایت شما رد شد!

باید برگزار کننده مسابقه افرادی که سوار ماشین نیستند را قبل اینکه [LCSStart/] زده بشود را از مسابقه اخراج کند، اگر ایشون حواسش نبوده شما باید در آن لحظه با ادمین با استفاده از [Report/] ارتباط برقرار میکردید تا شخص مربوطه از بازی اخراج شود، اما اگر مدرکی دارید که ثابت میکند شخص مربوطه قایم شده و از چشم برگزارکننده مسابقه دور مانده تا بعد از [LCSStart/] این کار را انجام دهد، در گزارشی جدید ارائه دهید تا با شخص خاطی برخورد شود.

+بسته شد.

Father.png

Don't Underestimate The Machine's Powe 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...