arian2006hojati ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 عکس اطالاعات کاربری من از طریق کنترپنل: عکس اطالاعات کاربری از فردی که شکایت دارم : توضیحات:ایشون به بنده فحش های ناجور به من SMS دادن که در مدارک مشخصه که چه فحش های زشتی به من دادندکه نمیشه گفت مدارک: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 با سلام و درود خدمت ادمین @JanSoN با توجه به اینکه بنده شاهد آقایان @RoFF7 و @TaYrAnT هستم و این دوشخص دیر به دیر فروم چک میکنند. تایم اسلپ و تاریخ شکایت از این دو شخص گذشته و مدارک باطل هستند. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 با اهدای سلام و تحیات شکایت شما رد شد! مدارک حداکثر برای 7 روز معتبر بوده و بعد از آن از اعتبار ساقط می شوند، همچنین مدارک باید توسط فرد شاکی گرفته شده باشد؛ به جز مواردی مانند تقلب، تجارت غیرقانونی و مودهای غیرمجاز (شکایت به صورت خودکار رد می شود) +بسته شد. Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده