im0miD ارسال شده در شنبه در 20:42 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:42 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: No-One • توضیحات: درود و عرض ادب؛ بنده شکایتی کرده بودم از جناب آقای DoCToR که آقای Roozbeh شکایت را رد کرده و در ادامه شکایتو کامل و با توضیحات کامل باز میکنم. آقای DoCToR شکایتی را تایید کرده بودن که مربوط به فروش بالای استند بود. شکایت از نظر بنده به دلایل زیر و طبق شکایت های خیلی زیادی که در مورد همین موضوع شده بود باید رد میشد 1. معامله ای صورت نگرفته بود؛ نمونه1 نمونه2 نمونه3 نمونه4 و.. 2. مدارک ناکافیه(ایشون هیچ مدرکی از پیشنهاد دادن بنده که بالا استند باشه ندارن)؛ نمونه1 نمونه2 نمونه3 و.. 3. از دستور [/Tradecar] استفاده شده که برای تبادل کالا هست؛ نمونه اینارو قبلا گفته بودم و نمیخام دوباره تکرار کنم فقط خاستم بگم آقای Roozbeh شما که میگی ما اطلاعات کافی نداریم اوکیه نداریم ولی شما که داری عزیزم شما مسئول کارکنان هستی وقتی به صورت واضع داری عمکرد اشتباه کارکنانتان را میبینی یک اقدامی نمیکنی؟ حتما باید شکایتی بشه تا به عملکرد اشتباهشان پی ببری؟ همچین آقای DoCToR لاک اشتباهی برای بنده ثبت کرده بودن اصلا معامله ای رخ نداده که کلاهبرداری باشه باید تلاش برای کلاهبرداری میزد • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده شنبه در 20:43 توسط im0miD 1 1 2 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/131636-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-roozbeh/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست EnDWaY ارسال شده در یکشنبه در 09:08 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:08 درود؛ طی بررسی های انجام شده... توضیحات سرپرست محترم کاملاً صحیح بوده و این مورد شامل تلاش برای کلاهبرداری محسوب می شود. همچنین شکایتِ شما به دلیل مورد ذیل هم رد می شود: در ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ در 12:33، Ali گفته است: لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت) +عملکرد اشتباهی از سرپرست محترم دیده نشد. شکایتِ شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد! 1 ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝 𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/131636-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-roozbeh/#findComment-1364804 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده