Eblis ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 من یه پیشنهاد عالی دارم که اگه اجرا بشه دیگه نیازی نیس که وقتی به یه کلن میریم بگن فلان ماشینو بخرین. پیشنهاد من اینه : به کلن ها هم همانند ماشین های اقلیت ماشین اضافه شه، و فقط عضو های آن کلن بتونن سوار اون شن. وقتی یکی می خواد کلن رو تمدید کنه یا یه کلن Create کنه clan car slot بیاد که می تونه فقط یه نوع ماشین بزاره یا چند نوع. @Ali @Mohny @GelofeN @TheVisage @Original @TaYrAnT @83mehrdad83 @Scarlet @ZedOne @SuperMAN @Meli @WaTchDogs @LarGeN @8KARiM8 @Alireza99 @دیگر کسانی که یادم رف Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scarlet ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 ???? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 در 15 دقیقه قبل، RoFF7 گفته است: من یه پیشنهاد عالی دارم که اگه اجرا بشه دیگه نیازی نیس که وقتی به یه کلن میریم بگن فلان ماشینو بخرین. پیشنهاد من اینه : به کلن ها هم همانند ماشین های اقلیت ماشین اضافه شه، و فقط عضو های آن کلن بتونن سوار اون شن. وقتی یکی می خواد کلن رو تمدید کنه یا یه کلن Create کنه clan car slot بیاد که می تونه فقط یه نوع ماشین بزاره یا چند نوع. @Ali @Mohny @GelofeN @TheVisage @Original @TaYrAnT @83mehrdad83 @Scarlet @ZedOne @SuperMAN @Meli @WaTchDogs @LarGeN @8KARiM8 @Alireza99 @دیگر کسانی که یادم رف ببینین اینطوری که خودش یک گنگ و گروه خاص به حساب میاد کلن، موافقم اما این تغییرات نیازمند یه سری چیز های اولیه هم هست، کسی که برا کلنش میخواد ماشین بزاره قطعا میخواد تبدیل به گنگ یا گروه های خلاف کار بکنتش و اول باید دسته های متوسط کامل حذف بشه و بعد اینطوری بشه، این اتفاق در PYL میفته. >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 در 1 ساعت قبل، RoFF7 گفته است: من یه پیشنهاد عالی دارم که اگه اجرا بشه دیگه نیازی نیس که وقتی به یه کلن میریم بگن فلان ماشینو بخرین. پیشنهاد من اینه : به کلن ها هم همانند ماشین های اقلیت ماشین اضافه شه، و فقط عضو های آن کلن بتونن سوار اون شن. وقتی یکی می خواد کلن رو تمدید کنه یا یه کلن Create کنه clan car slot بیاد که می تونه فقط یه نوع ماشین بزاره یا چند نوع. @Ali @Mohny @GelofeN @TheVisage @Original @TaYrAnT @83mehrdad83 @Scarlet @ZedOne @SuperMAN @Meli @WaTchDogs @LarGeN @8KARiM8 @Alireza99 @دیگر کسانی که یادم رف PYL End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در July 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 در 1 ساعت قبل، Original گفته است: ببینین اینطوری که خودش یک گنگ و گروه خاص به حساب میاد کلن نه تو منظور منو اشتباهی فهمیدی من مظورم اینه که مثلا کسایی که پول ندارن infernus بخرن می تونن مال کلنو بردارن یا NRG_500 همینطوری لازم نیس گنگ باشه ، اما برای کلن هایی مث Tz , OG , S0A که گنگ ان فایده هایی زیادی درد. Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 ماشین infernus یا موتور nrg زیاد معقولانه نیست ولی اگه فقط ماشین تا سطح قیمت 500K رو بشه اضافه کرد یکم بهتر میشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 در 21 دقیقه قبل، SuperMAN گفته است: PYL #صبر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 در 34 دقیقه قبل، RoFF7 گفته است: نه تو منظور منو اشتباهی فهمیدی من مظورم اینه که مثلا کسایی که پول ندارن infernus بخرن می تونن مال کلنو بردارن یا NRG_500 همینطوری لازم نیس گنگ باشه ، اما برای کلن هایی مث Tz , OG , S0A که گنگ ان فایده هایی زیادی درد. خیلی عالی تر میشه که هر کلن از وسیله نقلیه منحصر به کلن خودش استفاده کنه 1 Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 PYL میاد اما اگرم میاد لیدر کلن باید یک مقدار گلد بده هرچی ماشین گرون تر گلد بیشتر و بدیش اینه که فقط باید لیدر کلن رو تمدید کنه مثلا اگه ساب لیدر بخواد بکنه ماشینا میپره! ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 در در ۱۳۹۹/۴/۱۶ در 13:42، SuperMaN گفته است: PYL بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده