VenTuRe ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 یک داستان واقعی با چاشنی طنز و ساده و یک درس از آرساکیا :))))) @Smart یادته ؟ در مورد عکس آخری بگم که یکی از کلاه برداران در سرور هست . Boss.Payer 2 تا از رفیقام را سرش کلاه گاشته اما مدرکی نداشتن ! من هم سرم کلاه گذاشت اما من مدرک زیاد میگیرم ! مواظب این باشین . من که یکی از دوستانم که بای داد چون تمام پولش یعنی 1میل و 200 به خاطر همین کلاه بردار پرید و نفر دوم @DANGERUSAli یا در بازی به نام DANEGUSCAPP 1میل و 50 سر تراد senchez با sultan که گفت تو اول سل کن و من بهت بدم و گفت باید بری بانک و پولو بریزی . به علاوه ی خود اون موتو حدود 600کا که میشه 1.650k خب دیگه سرش کلاه گذاشت و موتورو برداشت رفت . و مدرکی هم نداشت . و او 4 روز در سرور نبود . کیک 80fp شد . و بعد اومدن و من یک وودو واسش خریدم . نئون دارش کردم و دادم بهش . + 290کا هم پول که در سرور باشه . نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 در 21 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: یک داستان واقعی با چاشنی طنز و ساده و یک درس از آرساکیا :))))) @Smart یادته ؟ در مورد عکس آخری بگم که یکی از کلاه برداران در سرور هست . Boss.Payer 2 تا از رفیقام را سرش کلاه گاشته اما مدرکی نداشتن ! من هم سرم کلاه گذاشت اما من مدرک زیاد میگیرم ! مواظب این باشین . من که یکی از دوستانم که بای داد چون تمام پولش یعنی 1میل و 200 به خاطر همین کلاه بردار پرید و نفر دوم @DANGERUSAli یا در بازی به نام DANEGUSCAPP 1میل و 50 سر تراد senchez با sultan که گفت تو اول سل کن و من بهت بدم و گفت باید بری بانک و پولو بریزی . به علاوه ی خود اون موتو حدود 600کا که میشه 1.650k خب دیگه سرش کلاه گذاشت و موتورو برداشت رفت . و مدرکی هم نداشت . و او 4 روز در سرور نبود . کیک 80fp شد . و بعد اومدن و من یک وودو واسش خریدم . نئون دارش کردم و دادم بهش . + 290کا هم پول که در سرور باشه . بهترین کار اینه برای هر مبادله ای report/ بدی نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2020 در 6 ساعت قبل، Carroll گفته است: بهترین کار اینه برای هر مبادله ای report/ بدی خوبه که میدم . اما اگه در یکی از شکایات کلاه برداری به نام I_NeGaR اگه پیدا کنی میبینی که حتی جلو ادمین کلاه برداری کرد . ی نوب سر ی ادمین و 2 تا لول 18 خوب درسته اینجا جاش نیست بگم . اما میگم وقتی بعد 10 روز ماشینو پس گرفتیم و 2 3 روز بعد خواستیم بروشیمش بهمون زنگ زدن عجب مکافاتی . ادمین Meli ماشیk را از کسی گرفته بودk . اون بدبخت هم 260کا از I_NeGaR خریده بود . بعد پولو بهش ندادن . اما فرقی در ادوش شده بود که ادو از 11k شده 1k . خوب ظاهرا I_NeGar 2 تا فونیکس داشت چون چند روز بعد همون ماشین اصلی خودمون که ادو 11کا بود دیدیم یکی داره سل میده و اون بنده خدا راست میگفت و واقعا 270کا..... همین کلاه بردارا هستن که بسیاری از پلیر ها به خاطرش بای میدن ی جوری باید اینجور قوانین برای جلوگیریش در اولویت قرار بگیره . @Ali نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۲۹ در 01:35، Erfandf گفته است: یک داستان واقعی با چاشنی طنز و ساده و یک درس از آرساکیا :))))) @Smart یادته ؟ در مورد عکس آخری بگم که یکی از کلاه برداران در سرور هست . Boss.Payer 2 تا از رفیقام را سرش کلاه گاشته اما مدرکی نداشتن ! من هم سرم کلاه گذاشت اما من مدرک زیاد میگیرم ! مواظب این باشین . من که یکی از دوستانم که بای داد چون تمام پولش یعنی 1میل و 200 به خاطر همین کلاه بردار پرید و نفر دوم @DANGERUSAli یا در بازی به نام DANEGUSCAPP 1میل و 50 سر تراد senchez با sultan که گفت تو اول سل کن و من بهت بدم و گفت باید بری بانک و پولو بریزی . به علاوه ی خود اون موتو حدود 600کا که میشه 1.650k خب دیگه سرش کلاه گذاشت و موتورو برداشت رفت . و مدرکی هم نداشت . و او 4 روز در سرور نبود . کیک 80fp شد . و بعد اومدن و من یک وودو واسش خریدم . نئون دارش کردم و دادم بهش . + 290کا هم پول که در سرور باشه . میم نساز نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در December 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۲۹ در 01:35، Erfandf گفته است: یک داستان واقعی با چاشنی طنز و ساده و یک درس از آرساکیا :))))) @Smart یادته ؟ در مورد عکس آخری بگم که یکی از کلاه برداران در سرور هست . Boss.Payer 2 تا از رفیقام را سرش کلاه گاشته اما مدرکی نداشتن ! من هم سرم کلاه گذاشت اما من مدرک زیاد میگیرم ! مواظب این باشین . من که یکی از دوستانم که بای داد چون تمام پولش یعنی 1میل و 200 به خاطر همین کلاه بردار پرید و نفر دوم @DANGERUSAli یا در بازی به نام DANEGUSCAPP 1میل و 50 سر تراد senchez با sultan که گفت تو اول سل کن و من بهت بدم و گفت باید بری بانک و پولو بریزی . به علاوه ی خود اون موتو حدود 600کا که میشه 1.650k خب دیگه سرش کلاه گذاشت و موتورو برداشت رفت . و مدرکی هم نداشت . و او 4 روز در سرور نبود . کیک 80fp شد . و بعد اومدن و من یک وودو واسش خریدم . نئون دارش کردم و دادم بهش . + 290کا هم پول که در سرور باشه . یه نصیحت برو گوگل معنی میم رو سرچ کن بعدش بیا یه میم جدید بده این میم نیست ..کیم عه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2020 (ویرایش شده) در 13 دقیقه قبل، Gang گفته است: یه نصیحت برو گوگل معنی میم رو سرچ کن بعدش بیا یه میم جدید بده این میم نیست ..کیم عه در 11 ساعت قبل، Pouriajm75 گفته است: میم نساز 1. واسه ی ماه پیشه 2. یک داستانه . گفتم شلوغ نکنم تاپیک جدید نزارم . + میم میدونم چیه از گوگل ممنونم اما نمیخوام مفهومم کنه ی مقاله گذاشتم فقط اولین میم هام ایناس در 16 ساعت قبل، Erfandf گفته است: در 16 ساعت قبل، Erfandf گفته است: به هر حال عذرخواهی میکنم که اونو گذاشتم ویرایش شده December 10, 2020 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 ولی جدی بسه دیگه خدایی یه ذره خلاقیت داشته باشید تو اونت گذاشتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2021 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2021 در در ۱۳۹۹/۴/۹ در 22:36، Vazir گفته است: |: 2Rood یه بخش درست کردم که میمر های گلمون بتونن اینجا هنرنمایی کنن. ببینم چه میکنید. چراغ اولو خودم با یه میم نه چندان جالت روشن میکنم @AbbasMZ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 ss در در ۱۳۹۹/۴/۲۲ در 03:38، Gang گفته است: می تونست بجا فریسک ss forum باشه ss forum بد رو مخه طرف civilian بهش میگه ss forum در در ۱۳۹۹/۴/۲۸ در 14:20، iLeytoM گفته است: هلپر کم آوردیم ولی حاضر نیستن suspend ها رو بردارن نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۲/۱۵ در 08:20، NiYAZ گفته است: ss ss forum بد رو مخه طرف civilian بهش میگه ss forum هلپر کم آوردیم ولی حاضر نیستن suspend ها رو بردارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 E inja نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 عجب سمایی بودن منم یکی بذارم 1 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در March 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2023 شرایط اینجا جالب بنظر نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در March 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2023 در 22 ساعت قبل، VazirNitro گفته است: شرایط اینجا جالب بنظر نمیاد چطوری آق وزیر خیلی تاپیک خوبی بود الحق که حس و حال اون زمان نیست نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در March 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2023 در 11 ساعت قبل، Original گفته است: چطوری آق وزیر خیلی تاپیک خوبی بود الحق که حس و حال اون زمان نیست 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در March 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 https://uupload.ir/view/inshot_20230331_152009244_202l.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در March 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 در در ۱۴۰۰/۲/۱ در 15:32، ZombieRanger گفته است: ولی جدی بسه دیگه خدایی یه ذره خلاقیت داشته باشید تو اونت گذاشتن خدایی 90 درصدمون اونت اولمون Last car standing بود 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در March 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 امیدوارم با این برسیم پیج ۸ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در March 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 در 2 دقیقه قبل، VazirNitro گفته است: امیدوارم با این برسیم پیج ۸ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در March 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 @ArSaCiA 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در March 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.