WaTchDogs ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 باسلام این پست فقط به افتخار بهترین دوستم میزارم (gunner srver arsacia) http://8upload.ir/uploads/f67253017.mkv یدونه ای @Spartan @f0restwOW @Mary @ReaCTioNez @LockDown @Eh3an @Capitan @CaptainMahdi @REXOR @Ali @83mehrdad83 و بقیه دوستان 2 نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 ماشاالله @Eh3an نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 دوستان با vlc media player باز کنید لینک برای برخی از دوستان باز نمیکرد و دوباره ان رو اپلود کردم از این لینک استفاده کنید http://8upload.ir/uploads/f28873996.mkv https://rizy.ir/YwLo9 نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۶ در 10:58، WaTchDogs گفته است: باسلام این پست فقط به افتخار بهترین دوستم میزارم (gunner srver arsacia) http://8upload.ir/uploads/f67253017.mkv یدونه ای @Spartan @f0restwOW @Mary @ReaCTioNez @LockDown @Eh3an @Capitan @CaptainMahdi @REXOR @Ali @83mehrdad83 و بقیه دوستان عه عجیبه من الان دیدم تگ کرده بودی ولی اعلان تگ واسه من نیومده بود نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در July 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2020 نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در July 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۱۹ در 22:32، 83mehrdad83 گفته است: عه عجیبه من الان دیدم تگ کرده بودی ولی اعلان تگ واسه من نیومده بود عجب نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiyadi ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۴ در 09:10، erfanx118 گفته است: ممنون از تیر چراغ برق که گانری رو به من اموخت. اره واقعا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 من که تا یکماه با هر چی تمرین کردم دیدم نمیتونم گانر خوبی باشم تصمیم گرفتم یک فرد خوب و بی سر و صدا در سرور باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۳ در 21:40، erfanx118 گفته است: ممنون از تیر چراغ برق که گانری رو به من اموخت واقعا _____________________________________________________ گانری فقت تیر زدن ب هد نیست گاهی باید هوشمندانه عمل کرد _____________________________________________________ نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در 2 ساعت قبل، BallasLeader گفته است: واقعا _____________________________________________________ گانری فقت تیر زدن ب هد نیست گاهی باید هوشمندانه عمل کرد _____________________________________________________ من کلیک راستم کار نمیکنه با Capslock نشونه گیری میکنم بنظرت تقصیر اینه که تو گانری حرفه ای نیسم یا کلن نوبم در 2 ساعت قبل، BallasLeader گفته است: واقعا _____________________________________________________ گانری فقت تیر زدن ب هد نیست گاهی باید هوشمندانه عمل کرد _____________________________________________________ من کلیک راستم کار نمیکنه با Capslock نشونه گیری میکنم بنظرت تقصیر اینه که تو گانری حرفه ای نیسم یا کلن نوبم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در 5 دقیقه قبل، amirdaei گفته است: بنظرت تقصیر اینه که تو گانری حرفه ای نیسم یا کلن نوبم گانری استعداد میخواد استعداد با تمرین زیاد بدست میاد تمرین زیاد روحییت رو زیاد میکنه روحیت زیاد باشه فکرت آرومه فکرت آروم باشه "Aim" ت بهتره "aim" ت خوب باشه گانریت خوبه نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در 2 دقیقه قبل، BallasLeader گفته است: گانری استعداد میخواد استعداد با تمرین زیاد بدست میاد تمرین زیاد روحییت رو زیاد میکنه روحیت زیاد باشه فکرت آرومه فکرت آروم باشه "Aim" ت بهتره "aim" ت خوب باشه گانریت خوبه سس ماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در 2 دقیقه قبل، amirdaei گفته است: سس ماست نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در 2 دقیقه قبل، BallasLeader گفته است: بالا ندیدی چی نوشتم؟ در 15 دقیقه قبل، amirdaei گفته است: من کلیک راستم کار نمیکنه با Capslock نشونه گیری میکنم بنظرت تقصیر اینه که تو گانری حرفه ای نیسم یا کلن نوبم من کلیک راستم کار نمیکنه با Capslock نشونه گیری میکنم بنظرت تقصیر اینه که تو گانری حرفه ای نیسم یا کلن نوبم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در 4 دقیقه قبل، amirdaei گفته است: من کلیک راستم کار نمیکنه با Capslock نشونه گیری میکنم حرفی ندارم نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 در 3 دقیقه قبل، BallasLeader گفته است: حرفی ندارم در در ۱۳۹۹/۴/۶ در 10:58، WaTchDogs گفته است: باسلام این پست فقط به افتخار بهترین دوستم میزارم (gunner srver arsacia) http://8upload.ir/uploads/f67253017.mkv یدونه ای @Spartan @f0restwOW @Mary @ReaCTioNez @LockDown @Eh3an @Capitan @CaptainMahdi @REXOR @Ali @83mehrdad83 و بقیه دوستان عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.