TheMasTeR ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 سلام و عرض ادب خدمت همگی. یک پیشنهاد دارم برای اتوماتیک شدنِ وانتد Cop Attack. از @Ali و @Mohny میخوام که این تغییرات رو حتما و حتما ایجاد کنن. و اما تغییری که میخوام در وانتد داده بشه این هست که زمانی که شخصی اقدام به Cop Attack یا آسیب رسانی به مامور پلیس میکنه به صورت اتوماتیک وانتد بگیره. درست مثل Self Defense اما چرا من این تاپیک رو زدم؟ چرا باید وانتد Cop Attack اتوماتیک بشه؟ زمانی این پیشنهاد به ذهنم رسید که با یک FTP رو به رو شدم. یروز داشتم در حالت انجام وظیفه نزدیک پمپ بنزین 4 راه میرفتم که اعضای یک کلن که حدودا 8نفر بودن، با صلاح Combat Shotgun اقدام به آسیب رسانی و به اصطلاح FTP کردند. اینجا من هیچ کاری نمیتونم بکنم! چرا؟ چون تا بیام بنویسم Wa X X/ کامل میمیرم و اگر نمیرم دیگه مقدار HP من بالای 30 نیست! تا بیام نشونه بگیرم کشته میشم. این مثال FTP یکی از مثال های بارز بود... پس اتوماتیک شدن وانتد Cop Attack عاقلانست! درست مثل Self Defense. با تشکر از @Ali و @Mohny عزیز. افرادی عزیزی که تگ میکنم حمایت کنید، چون میدونم سابقه دارید و قطعاً با این مشکل برخورد کردید. @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. مرسی که لایک میکنید 5 2 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در هم اکنون، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت همگی. یک پیشنهاد دارم برای اتوماتیک شدنِ وانتد Cop Attack. از @Ali و @Mohny میخوام که این تغییرات رو حتما و حتما ایجاد کنن. و اما تغییری که میخوام در وانتد داده بشه این هست که زمانی که شخصی اقدام به Cop Attack یا آسیب رسانی به مامور پلیس میکنه به صورت اتوماتیک وانتد بگیره. درست مثل Self Defense اما چرا من این تاپیک رو زدم؟ چرا باید وانتد Cop Attack اتوماتیک بشه؟ زمانی این پیشنهاد به ذهنم رسید که با یک FTP رو به رو شدم. یروز داشتم در حالت انجام وظیفه نزدیک پمپ بنزین 4 راه میرفتم که اعضای یک کلن که حدودا 8نفر بودن، با صلاح Combat Shotgun اقدام به آسیب رسانی و به اصطلاح FTP کردند. اینجا من هیچ کاری نمیتونم بکنم! چرا؟ چون تا بیام بنویسم Wa X X/ کامل میمیرم و اگر نمیرم دیگه مقدار HP من بالای 30 نیست! تا بیام نشونه بگیرم کشته میشم. این مثال FTP یکی از مثال های بارز بود... پس اتوماتیک شدن وانتد Cop Attack عاقلانست! درست مثل Self Defense. با تشکر از @Ali و @Mohny عزیز. افرادی عزیزی که تگ میکنم حمایت کنید، چون میدونم سابقه دارید و قطعاً با این مشکل برخورد کردید. @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. مرسی که لایک میکنید حرف ایشون کاملا درسته من هم که در FBI هستم همین مشکل را دارم حالا بقیه فکشن ها پلیس زیاد نه ولی فکشن FBI که وظیفه اصلیش برخورد با شورش هست خیلی به ای مشکل بر میخوره لطفا به پیشنهاد ایشون فکر کنید چون واقعا لازم هست همچین موردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در 10 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت همگی. یک پیشنهاد دارم برای اتوماتیک شدنِ وانتد Cop Attack. از @Ali و @Mohny میخوام که این تغییرات رو حتما و حتما ایجاد کنن. و اما تغییری که میخوام در وانتد داده بشه این هست که زمانی که شخصی اقدام به Cop Attack یا آسیب رسانی به مامور پلیس میکنه به صورت اتوماتیک وانتد بگیره. درست مثل Self Defense اما چرا من این تاپیک رو زدم؟ چرا باید وانتد Cop Attack اتوماتیک بشه؟ زمانی این پیشنهاد به ذهنم رسید که با یک FTP رو به رو شدم. یروز داشتم در حالت انجام وظیفه نزدیک پمپ بنزین 4 راه میرفتم که اعضای یک کلن که حدودا 8نفر بودن، با صلاح Combat Shotgun اقدام به آسیب رسانی و به اصطلاح FTP کردند. اینجا من هیچ کاری نمیتونم بکنم! چرا؟ چون تا بیام بنویسم Wa X X/ کامل میمیرم و اگر نمیرم دیگه مقدار HP من بالای 30 نیست! تا بیام نشونه بگیرم کشته میشم. این مثال FTP یکی از مثال های بارز بود... پس اتوماتیک شدن وانتد Cop Attack عاقلانست! درست مثل Self Defense. با تشکر از @Ali و @Mohny عزیز. افرادی عزیزی که تگ میکنم حمایت کنید، چون میدونم سابقه دارید و قطعاً با این مشکل برخورد کردید. @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. مرسی که لایک میکنید با نظرت موافقم. نقل قول ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در 9 دقیقه قبل، 8KARiM8 گفته است: حرف ایشون کاملا درسته من هم که در FBI هستم همین مشکل را دارم حالا بقیه فکشن ها پلیس زیاد نه ولی فکشن FBI که وظیفه اصلیش برخورد با شورش هست خیلی به ای مشکل بر میخوره لطفا به پیشنهاد ایشون فکر کنید چون واقعا لازم هست همچین موردی در 7 دقیقه قبل، Aminw گفته است: با نظرت موافقم. با تشکر از بازخوردتون نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 سلام. زیاد پیش میاد فردی از روی دوستی و شوخی رفیقش که عضو پلیس هست رو میکشه و پلیس هم دوست نداره بهش وانتد بده، ایجاد این سیستم در این مورد کمی اختلال میندازه، اما با یک سی ام دی میشه حلش کرد: /Autowanted به نظرم این سی ام دی وقتی Enable باشه تمام وانتد ها (جز Ignoring cop و Ramming on cop car که قطعی نیستن) به صورت خودکار داده بشن و وقتی خاموش هست هم هیچ وانتدی اتوماتیک داده نشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 @AliAgent چرا لقمه رو دوره دهنمون تاب بدیم؟ وقتی که این کار جا بیفته دیگه کسی از این کارا نمیکنه و عادی میشه. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در 15 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت همگی. یک پیشنهاد دارم برای اتوماتیک شدنِ وانتد Cop Attack. از @Ali و @Mohny میخوام که این تغییرات رو حتما و حتما ایجاد کنن. و اما تغییری که میخوام در وانتد داده بشه این هست که زمانی که شخصی اقدام به Cop Attack یا آسیب رسانی به مامور پلیس میکنه به صورت اتوماتیک وانتد بگیره. درست مثل Self Defense اما چرا من این تاپیک رو زدم؟ چرا باید وانتد Cop Attack اتوماتیک بشه؟ زمانی این پیشنهاد به ذهنم رسید که با یک FTP رو به رو شدم. یروز داشتم در حالت انجام وظیفه نزدیک پمپ بنزین 4 راه میرفتم که اعضای یک کلن که حدودا 8نفر بودن، با صلاح Combat Shotgun اقدام به آسیب رسانی و به اصطلاح FTP کردند. اینجا من هیچ کاری نمیتونم بکنم! چرا؟ چون تا بیام بنویسم Wa X X/ کامل میمیرم و اگر نمیرم دیگه مقدار HP من بالای 30 نیست! تا بیام نشونه بگیرم کشته میشم. این مثال FTP یکی از مثال های بارز بود... پس اتوماتیک شدن وانتد Cop Attack عاقلانست! درست مثل Self Defense. با تشکر از @Ali و @Mohny عزیز. افرادی عزیزی که تگ میکنم حمایت کنید، چون میدونم سابقه دارید و قطعاً با این مشکل برخورد کردید. @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. مرسی که لایک میکنید در 8 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: سلام. زیاد پیش میاد فردی از روی دوستی و شوخی رفیقش که عضو پلیس هست رو میکشه و پلیس هم دوست نداره بهش وانتد بده، ایجاد این سیستم در این مورد کمی اختلال میندازه، اما با یک سی ام دی میشه حلش کرد: /Autowanted به نظرم این سی ام دی وقتی Enable باشه تمام وانتد ها (جز Ignoring cop و Ramming on cop car که قطعی نیستن) به صورت خودکار داده بشن و وقتی خاموش هست هم هیچ وانتدی اتوماتیک داده نشه. زیبا و کاملا کاربردی 1 نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در 7 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: @AliAgent چرا لقمه رو دوره دهنمون تاب بدیم؟ وقتی که این کار جا بیفته دیگه کسی از این کارا نمیکنه و عادی میشه. عزیزم بزار خیلی شیکو مجلسی بهت بگم: منو _Warrior_ عادت داریم اکثر اوقات که بیکاریم همدیگرو بکشیم و با هم دوئل بدیم، اگه من پلیس باشم واریور هی وانتد میگیره ولی من دوست ندارم وانتد بگیره، حله؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در 6 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: عزیزم بزار خیلی شیکو مجلسی بهت بگم: منو _Warrior_ عادت داریم اکثر اوقات که بیکاریم همدیگرو بکشیم و با هم دوئل بدیم، اگه من پلیس باشم واریور هی وانتد میگیره ولی من دوست ندارم وانتد بگیره، حله؟ خوب میشه کاری کرد که وقتی از دستور Duel/ استفاده میشه دیگه وانتد نگیره. و یا اگر کسی واسه شوخی مشت میزنه یا تیر میزنه اگر 20 HP کم کرد وانتد بگیره. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در 6 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: خوب میشه کاری کرد که وقتی از دستور Duel/ استفاده میشه دیگه وانتد نگیره. و یا اگر کسی واسه شوخی مشت میزنه یا تیر میزنه اگر 20 HP کم کرد وانتد بگیره. عزیزم چرا در برابر فهمیدن مقاومت میکنی؟ خیلی سخت میشه یه /Autowanted بیاد؟ الله اکبر من دیگه حرفی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در 23 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت همگی. یک پیشنهاد دارم برای اتوماتیک شدنِ وانتد Cop Attack. از @Ali و @Mohny میخوام که این تغییرات رو حتما و حتما ایجاد کنن. و اما تغییری که میخوام در وانتد داده بشه این هست که زمانی که شخصی اقدام به Cop Attack یا آسیب رسانی به مامور پلیس میکنه به صورت اتوماتیک وانتد بگیره. درست مثل Self Defense اما چرا من این تاپیک رو زدم؟ چرا باید وانتد Cop Attack اتوماتیک بشه؟ زمانی این پیشنهاد به ذهنم رسید که با یک FTP رو به رو شدم. یروز داشتم در حالت انجام وظیفه نزدیک پمپ بنزین 4 راه میرفتم که اعضای یک کلن که حدودا 8نفر بودن، با صلاح Combat Shotgun اقدام به آسیب رسانی و به اصطلاح FTP کردند. اینجا من هیچ کاری نمیتونم بکنم! چرا؟ چون تا بیام بنویسم Wa X X/ کامل میمیرم و اگر نمیرم دیگه مقدار HP من بالای 30 نیست! تا بیام نشونه بگیرم کشته میشم. این مثال FTP یکی از مثال های بارز بود... پس اتوماتیک شدن وانتد Cop Attack عاقلانست! درست مثل Self Defense. با تشکر از @Ali و @Mohny عزیز. افرادی عزیزی که تگ میکنم حمایت کنید، چون میدونم سابقه دارید و قطعاً با این مشکل برخورد کردید. @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. مرسی که لایک میکنید در 16 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: سلام. زیاد پیش میاد فردی از روی دوستی و شوخی رفیقش که عضو پلیس هست رو میکشه و پلیس هم دوست نداره بهش وانتد بده، ایجاد این سیستم در این مورد کمی اختلال میندازه، اما با یک سی ام دی میشه حلش کرد: /Autowanted به نظرم این سی ام دی وقتی Enable باشه تمام وانتد ها (جز Ignoring cop و Ramming on cop car که قطعی نیستن) به صورت خودکار داده بشن و وقتی خاموش هست هم هیچ وانتدی اتوماتیک داده نشه. موافقم با یه دستور اتوماتیک وانتد دادن خاموش و روشن بشه که حق انتخاب هم داشته باشیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 منم کاملا موافقم که بتونیم به انتخاب خودمون خاموش یا روشن کنیمش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در 10 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: عزیزم چرا در برابر فهمیدن مقاومت میکنی؟ خیلی سخت میشه یه /Autowanted بیاد؟ الله اکبر من دیگه حرفی ندارم من که نمیگم Autowanted/ بده دارم میگم اینجوری به RP نزدیک تره! سرور ما RP اِ تو داخل زندگی واقعی دوستت میاد واسه شوخی میکشتت یا مشت میزنت تا خون بالا بیاری؟ در 10 دقیقه قبل، ZombieRanger گفته است: موافقم با یه دستور اتوماتیک وانتد دادن خاموش و روشن بشه که حق انتخاب هم داشته باشیم. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aryaw ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در 49 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت همگی. یک پیشنهاد دارم برای اتوماتیک شدنِ وانتد Cop Attack. از @Ali و @Mohny میخوام که این تغییرات رو حتما و حتما ایجاد کنن. و اما تغییری که میخوام در وانتد داده بشه این هست که زمانی که شخصی اقدام به Cop Attack یا آسیب رسانی به مامور پلیس میکنه به صورت اتوماتیک وانتد بگیره. درست مثل Self Defense اما چرا من این تاپیک رو زدم؟ چرا باید وانتد Cop Attack اتوماتیک بشه؟ زمانی این پیشنهاد به ذهنم رسید که با یک FTP رو به رو شدم. یروز داشتم در حالت انجام وظیفه نزدیک پمپ بنزین 4 راه میرفتم که اعضای یک کلن که حدودا 8نفر بودن، با صلاح Combat Shotgun اقدام به آسیب رسانی و به اصطلاح FTP کردند. اینجا من هیچ کاری نمیتونم بکنم! چرا؟ چون تا بیام بنویسم Wa X X/ کامل میمیرم و اگر نمیرم دیگه مقدار HP من بالای 30 نیست! تا بیام نشونه بگیرم کشته میشم. این مثال FTP یکی از مثال های بارز بود... پس اتوماتیک شدن وانتد Cop Attack عاقلانست! درست مثل Self Defense. با تشکر از @Ali و @Mohny عزیز. افرادی عزیزی که تگ میکنم حمایت کنید، چون میدونم سابقه دارید و قطعاً با این مشکل برخورد کردید. @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. مرسی که لایک میکنید کاملا صحیح ! نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 خوب بود اما بعضی وقتا مثلا رفیقته میگی kill me اون موقع وانتد بگیره یا یارو یک مشت از رو شوخی میزنه وانتد میگیره این بدیشه اما برای زمان FTP اره خوبه نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 20, 2020 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 در ۱ ساعت قبل، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت همگی. یک پیشنهاد دارم برای اتوماتیک شدنِ وانتد Cop Attack. از @Ali و @Mohny میخوام که این تغییرات رو حتما و حتما ایجاد کنن. و اما تغییری که میخوام در وانتد داده بشه این هست که زمانی که شخصی اقدام به Cop Attack یا آسیب رسانی به مامور پلیس میکنه به صورت اتوماتیک وانتد بگیره. درست مثل Self Defense اما چرا من این تاپیک رو زدم؟ چرا باید وانتد Cop Attack اتوماتیک بشه؟ زمانی این پیشنهاد به ذهنم رسید که با یک FTP رو به رو شدم. یروز داشتم در حالت انجام وظیفه نزدیک پمپ بنزین 4 راه میرفتم که اعضای یک کلن که حدودا 8نفر بودن، با صلاح Combat Shotgun اقدام به آسیب رسانی و به اصطلاح FTP کردند. اینجا من هیچ کاری نمیتونم بکنم! چرا؟ چون تا بیام بنویسم Wa X X/ کامل میمیرم و اگر نمیرم دیگه مقدار HP من بالای 30 نیست! تا بیام نشونه بگیرم کشته میشم. این مثال FTP یکی از مثال های بارز بود... پس اتوماتیک شدن وانتد Cop Attack عاقلانست! درست مثل Self Defense. با تشکر از @Ali و @Mohny عزیز. افرادی عزیزی که تگ میکنم حمایت کنید، چون میدونم سابقه دارید و قطعاً با این مشکل برخورد کردید. @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. مرسی که لایک میکنید بسیار عالی. ممنون میشیم از مسئولین که حتما بر روی این مسئله اقدامات لازم رو انجام بدن. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 (ویرایش شده) در هم اکنون، Shxyan گفته است: من که نمیگم Autowanted/ بده دارم میگم اینجوری به RP نزدیک تره! سرور ما RP اِ تو داخل زندگی واقعی دوستت میاد واسه شوخی میکشتت یا مشت میزنت تا خون بالا بیاری؟ این حرفش کاملا درسته تو زندگی واقعی رفیقت نمیاد اینقدر بزنتت که خون بالا بیاری ویرایش شده June 20, 2020 توسط 8KARiM8 . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 موافق/مخالف من هم همون مشکل مثلا از شوخی یه نفر مشت بزنه یا دوئل بدیم هست. ولی میتونیم این رو به عنوان CMDکنیم که اگه اون CMDرو زدیم خودکار Wantedبده و مواقعی که میخواییم دوئل بدیم یا با یه نفر شوخی کنیم با زدن این CMD دوباره غیرفعال شه و به صورت دستی انجام بگیره. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 9 ساعت قبل، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت همگی. یک پیشنهاد دارم برای اتوماتیک شدنِ وانتد Cop Attack. از @Ali و @Mohny میخوام که این تغییرات رو حتما و حتما ایجاد کنن. و اما تغییری که میخوام در وانتد داده بشه این هست که زمانی که شخصی اقدام به Cop Attack یا آسیب رسانی به مامور پلیس میکنه به صورت اتوماتیک وانتد بگیره. درست مثل Self Defense اما چرا من این تاپیک رو زدم؟ چرا باید وانتد Cop Attack اتوماتیک بشه؟ زمانی این پیشنهاد به ذهنم رسید که با یک FTP رو به رو شدم. یروز داشتم در حالت انجام وظیفه نزدیک پمپ بنزین 4 راه میرفتم که اعضای یک کلن که حدودا 8نفر بودن، با صلاح Combat Shotgun اقدام به آسیب رسانی و به اصطلاح FTP کردند. اینجا من هیچ کاری نمیتونم بکنم! چرا؟ چون تا بیام بنویسم Wa X X/ کامل میمیرم و اگر نمیرم دیگه مقدار HP من بالای 30 نیست! تا بیام نشونه بگیرم کشته میشم. این مثال FTP یکی از مثال های بارز بود... پس اتوماتیک شدن وانتد Cop Attack عاقلانست! درست مثل Self Defense. با تشکر از @Ali و @Mohny عزیز. افرادی عزیزی که تگ میکنم حمایت کنید، چون میدونم سابقه دارید و قطعاً با این مشکل برخورد کردید. @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. مرسی که لایک میکنید با نظرت موافقم نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 موافقم و به این مشکل بر خوردم اما اینطوری نباشه که دوستمون دوتا مشت بهمون میزنه به شوخی وانتد بگیره پس باید یه گزینه ای قرار دارد که بشه در بعضی مواقع خاموشش کرد نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 9 ساعت قبل، Shxyan گفته است: سلام و عرض ادب خدمت همگی. یک پیشنهاد دارم برای اتوماتیک شدنِ وانتد Cop Attack. از @Ali و @Mohny میخوام که این تغییرات رو حتما و حتما ایجاد کنن. و اما تغییری که میخوام در وانتد داده بشه این هست که زمانی که شخصی اقدام به Cop Attack یا آسیب رسانی به مامور پلیس میکنه به صورت اتوماتیک وانتد بگیره. درست مثل Self Defense اما چرا من این تاپیک رو زدم؟ چرا باید وانتد Cop Attack اتوماتیک بشه؟ زمانی این پیشنهاد به ذهنم رسید که با یک FTP رو به رو شدم. یروز داشتم در حالت انجام وظیفه نزدیک پمپ بنزین 4 راه میرفتم که اعضای یک کلن که حدودا 8نفر بودن، با صلاح Combat Shotgun اقدام به آسیب رسانی و به اصطلاح FTP کردند. اینجا من هیچ کاری نمیتونم بکنم! چرا؟ چون تا بیام بنویسم Wa X X/ کامل میمیرم و اگر نمیرم دیگه مقدار HP من بالای 30 نیست! تا بیام نشونه بگیرم کشته میشم. این مثال FTP یکی از مثال های بارز بود... پس اتوماتیک شدن وانتد Cop Attack عاقلانست! درست مثل Self Defense. با تشکر از @Ali و @Mohny عزیز. افرادی عزیزی که تگ میکنم حمایت کنید، چون میدونم سابقه دارید و قطعاً با این مشکل برخورد کردید. @ZombieRanger, @AliAgent, @BreXiS, @GelofeN, @Original, @iNViSiBIe, @83mehrdad83, @8KARiM8, @V1RuS, @MyOwnRules, @FareWell, @TheVisage, @SFC, @Abner, @Leopard, @AmyLee, @HadiNT, @Ostad, @Aryaw, @Snippy, @AmiN, @Aminw, @HajAta, @AriaGh, @REXOR, @H1DDEN, @ezio1838, @Jenaze, @yezi, @Cuthbert, @Roya, @amirkia2000, @BuTleR, @FanG, @Mking22, @Nuclear, @nilu, @AbbasMZ, @MrAbol, @Ocanner, @Owj, @TiTawN. مرسی که لایک میکنید خیلی عالیه امیدوارم انجام بدن نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 (ویرایش شده) با حرف های شما کاملا موافقم. در 10 ساعت قبل، Shxyan گفته است: من که نمیگم Autowanted/ بده دارم میگم اینجوری به RP نزدیک تره! سرور ما RP اِ تو داخل زندگی واقعی دوستت میاد واسه شوخی میکشتت یا مشت میزنت تا خون بالا بیاری؟ شایان فعلا که زیاد ام RP نیست. مثلا سیستم راب. تا RP شه خیلی هست تو واقعیت اخه FTP می کنن؟ ویرایش شده June 21, 2020 توسط REXOR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 22 دقیقه قبل، REXOR گفته است: تو واقعیت اخه FTP می کنن؟ آره نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 ببین عزیزم خیلی به Role Play علاقه داری برو تو دنیای Real پلیس شو تا Role Play رو کامل درک کنی. اینجا یک گیمه که چون گیمه ما بش علاقه داریم اگه قرار باشه یچی بشه که هرروز تو کوچه و خیابون میبینیم جذابیتی نداره واسمون. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در 23 دقیقه قبل، REXOR گفته است: با حرف های شما کاملا موافقم. شایان فعلا که زیاد ام RP نیست. مثلا سیستم راب. تا RP شه خیلی هست تو واقعیت اخه FTP می کنن؟ مثالش تروریست ها نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.