RoLLinG ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 (ویرایش شده) درود. من چند دقیقه پیش، حدود ساعت 03:00 بامداد درحال گردش توی شهر بودم و توی خلسه، که با یه منظره دلخراش توی شهر Los Santos مواجه شدم! متاسفانه دختری به بالای آپارتمان روبروی پینتبال رفته بود و قصد خودکشی داشت. بین جمعیت مردم حتی نیروهای امدادی، پلیس، نیروهای تحقیقات فدرال و گارد ملی هم در محل حضور داشتن. اما به شکلی باورنکردنی این دختر در خودکشی موفق نشد، بلکه یک نیروی شریف پلیس از خود گذشتگی کرد و با استفاده از اسلحه خودش، باعث شد این دختر به خواسته اش برسه! موفق شدم تصویری قبل از حادثه تهیه کنم که پایین میتونید مشاهده کنید. جا داره از پلیس محترمی که دختر رو کشتند تشکر کنیم و قدردان انسانیت و ایثارگری ایشون باشیم. دوستان این خبر کذب بوده و من بخاطر دمای پایین مغز، تونستم این خزعبلات رو دور هم کنم. امیدوارم دوست داشته باشید. بابت فراموش کردن تصویر اطلاعات کاربری عذر میخوام =| ویرایش شده June 2, 2020 توسط RoLLinG 1 1 7 1 نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 عالی بود 1 نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 این از این ارتفاع بپره نمیمیره ها 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در June 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 در 13 ساعت قبل، Rider گفته است: این از این ارتفاع بپره نمیمیره ها نمیدونم والا از رو چه حسابی اومده اینجا خواسته بپره |= نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 با عرض پوزش بابت تاخیر؛ مجله خبری شما تأیید شد. مبلغ 15,000$ به شما تعلق خواهد گرفت. نقات قوت: جمله بندی صحیح زاویه خوب تصویر استفاده درست از قوه ی تخیل و تبدیل یک خبر ناراحت کننده به طنز نقات ضعف: استفاده از رنگ یکنواخت برای متن کم بودن تصاویر و متن در هم بودن جملات و نبود فاصله بین هر سطر با تشکر منتظر مجله های خوب شما هستیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 در در ۱۴/۰۳/۱۳۹۹ در 03:13، RoLLinG گفته است: اما به شکلی باورنکردنی این دختر در خودکشی موفق نشد، بلکه یک نیروی شریف پلیس از خود گذشتگی کرد و با استفاده از اسلحه خودش، باعث شد این دختر به خواسته اش برسه! موفق شدم تصویری قبل از حادثه تهیه کنم که پایین میتونید مشاهده کنید. جا داره از پلیس محترمی که دختر رو کشتند تشکر کنیم و قدردان انسانیت و ایثارگری ایشون باشیم. عالی بود نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در June 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 در 8 دقیقه قبل، Abner گفته است: عالی بود در در ۱۳۹۹/۳/۲۳ در 18:45، Mary گفته است: با عرض پوزش بابت تاخیر؛ مجله خبری شما تأیید شد. مبلغ 15,000$ به شما تعلق خواهد گرفت. نقات قوت: جمله بندی صحیح زاویه خوب تصویر استفاده درست از قوه ی تخیل و تبدیل یک خبر ناراحت کننده به طنز نقات ضعف: استفاده از رنگ یکنواخت برای متن کم بودن تصاویر و متن در هم بودن جملات و نبود فاصله بین هر سطر با تشکر منتظر مجله های خوب شما هستیم. در در ۱۳۹۹/۳/۱۶ در 23:19، FareWell گفته است: عالی بود ممنون از همگی ♥ نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 عالی بود عزیزم 1 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 بد نبود میتونست بهتر باشه به امید موفقیت بیشتر بچه ها و سرور نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROG ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 چه خوب گذشته نقل قول اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AllEYSONME ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۴ در 03:13، RoLLinG گفته است: درود. من چند دقیقه پیش، حدود ساعت 03:00 بامداد درحال گردش توی شهر بودم و توی خلسه، که با یه منظره دلخراش توی شهر Los Santos مواجه شدم! متاسفانه دختری به بالای آپارتمان روبروی پینتبال رفته بود و قصد خودکشی داشت. بین جمعیت مردم حتی نیروهای امدادی، پلیس، نیروهای تحقیقات فدرال و گارد ملی هم در محل حضور داشتن. اما به شکلی باورنکردنی این دختر در خودکشی موفق نشد، بلکه یک نیروی شریف پلیس از خود گذشتگی کرد و با استفاده از اسلحه خودش، باعث شد این دختر به خواسته اش برسه! موفق شدم تصویری قبل از حادثه تهیه کنم که پایین میتونید مشاهده کنید. جا داره از پلیس محترمی که دختر رو کشتند تشکر کنیم و قدردان انسانیت و ایثارگری ایشون باشیم. دوستان این خبر کذب بوده و من بخاطر دمای پایین مغز، تونستم این خزعبلات رو دور هم کنم. امیدوارم دوست داشته باشید. بابت فراموش کردن تصویر اطلاعات کاربری عذر میخوام =| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در September 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 ممنونم از نظرای همگی نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 13, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 Nice نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPablo ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 عالی بود. 1 نقل قول گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vicious ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 قشنگ بود XD نقل قول میگن داغه بازار خیلیا شروع ما پایان خیلیاس این خیلی تلخه واسه خیلیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 1 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 به نظر نمیاد بهش اهمیت بدن احتمالا از تنهایی میخواسته این کارو کنه نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ در 10:36، NiYAZ گفته است: به نظر نمیاد بهش اهمیت بدن احتمالا از تنهایی میخواسته این کارو کنه اینو.گل این اکانت فیک مال دوستمه اسمش امیرمحمده.بله درست تنهایی چیز بدیست ک ادمو میکشه و این به طرف و علتش بستگی داره ک خودش باعثشه یا مساعل جزعی ک ..... نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 باحال و خلاقانه بود. نقل قول ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 با حال و زیبا نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در December 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2021 (ویرایش شده) آخه مرد حسابی این از اونجا میپرید تهش پاش میشکست چرا کشتیش؟؟؟؟ اسم خودتم گزاشتی پلیس؟ تو هیتمنی ویرایش شده December 2, 2021 توسط Jepeto نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در January 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2022 زیبا نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در June 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 5 در ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ در 23:47، Game گفته است: Nice در ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ در 22:32، Swdegh گفته است: زیبا در ۱۴۰۰/۹/۱۱ در 22:24، Qaribe گفته است: آخه مرد حسابی این از اونجا میپرید تهش پاش میشکست چرا کشتیش؟؟؟؟ در ۱۴۰۰/۹/۵ در 13:41، Betoche گفته است: با حال و زیبا در ۱۴۰۰/۵/۲۵ در 21:55، ALoNE4EvER گفته است: باحال و خلاقانه بود. در ۱۳۹۹/۱۱/۲۳ در 10:36، Ferni گفته است: به نظر نمیاد بهش اهمیت بدن در ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ در 15:54، Mohammadhasan گفته است: در ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ در 19:15، RealPablo گفته است: عالی بود. در ۱۳۹۹/۱۰/۱۹ در 12:44، Vicious گفته است: قشنگ بود XD در ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ در 01:29، Biggie گفته است: در ۱۳۹۹/۹/۲۳ در 16:53، Toofan گفته است: Nice اوه عزیزان جان سلام بعد از چند سال اتفاقی تاپیک رو چک کردم دیدم چقدر بازخورد گرفته. ممنون از نظرای خوب همگی و چقدر انجمن تغییر کرده احوالتون چطوره چخبر خوبین سلامتین... نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.