Danir ارسال شده در February 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2021 @Mojikhan با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با ۱۰ تنبیه اقلیتی اخراج میشوید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Harleyx ارسال شده در February 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2021 در در ۱۳۹۶/۳/۱۲ در 14:14، Ali گفته است: - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ -------- - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:عالی-عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2021 @Harleyx درخواست استفعای شما رد شد شما در اقلیت تاکسی رانی حضور ندارید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در February 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2021 در در ۱۳۹۶/۳/۱۲ در 14:14، Ali گفته است: - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ -------- - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی.عالی نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2021 @ALITA درخواست استفعای شما رد شد زیرا شما در اقلیت تاکسی رانی حضور ندارید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheKinG ارسال شده در February 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی کلشم مثل گندام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2021 @TheKinG با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با ۶۰fp اخراج میشوید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parham3734max3734fish3734 ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله. - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای استراحت کردن طولانی. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: حاضرم بگم بهترین لیدر دنیا هستین شماو همیشه سالم باشین.! ویرایش شده February 25, 2021 توسط Parham3734max3734fish3734 کلمه طولانی را ننوشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 @Parham3734max3734fish3734 با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با ۱۰ fp از اقلیت اخراج میشوید. ممنون بابت تمام زحمات شما در این مدت. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ میخوام برم اقلیت دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: تو این مدت که بودم بدی از لیدر ندیدم لیدر هم ادم عالی هست نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyahemmati ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به اقلیت های دیگر - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همگی عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiaX ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برم دسته متوسط - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بریم بعدی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نمیدونم چجوری از خوبیاشون بگم.فقط میتونم بگم عالی تر از این نمیشه.هم لیدر عالیه هم ساب لیدر عالیه و جو فکشنه تاکسی رو خیلی صمیمانه کردن.موفق باشن ویرایش شده February 25, 2021 توسط RIPMOHAMMAD غلط املایی :| نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 @parsabmw @arshiyahemmati @gangsafe با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با 10fp از اقلیت اخراج میشوید @RIPMOHAMMAD با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با 60fp از اقلیت اخراج میشوید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بریم بعدی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نمیدونم چجوری از خوبیاشون بگم.فقط میتونم بگم عالی تر از این نمیشه.هم لیدر عالیه هم ساب لیدر عالیه و جو فکشنه تاکسی رو خیلی صمیمانه کردن.موفق باشن *الان 14 روز شد و دوباره دادم* نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 @RIPMOHAMMAD با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با 10 fp اخراج میشوید, همچنین بابت تمام زحماتی که در این مدت کشیدید از شما تشکر میکنیم. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تغییر فکشن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالیی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 @GaMeRsInan با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با ۱۰fp از اقلیت اخراج میشوید. ممموم بابات تمامیه زحمات شما در این مدت نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrm1389 ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ استراحت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ استراحت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 @mrm1389 با درخواست استفعای شما موافقت شد و شما با 10fp از اقلیت اخراج میشوید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anonymity ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همونجوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی پرتقالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 @Anonymity با درخواست استفعای شما موافقت شد شما با ۶۰ fp اخراج میشوید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
poloto ارسال شده در March 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ دلیلی ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بسیار عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2021 @poloto با درخواست استفعای شما موافقت شد. ممنون بابت تمام زحمات شما در این مدت نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تغییر فکشن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: بسیار خوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.