GodLesS ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 @theboy درخواست شما قبول شد. موفق باشید. @GodLesS درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر ثابتی نداشتیم 3بار لیدر عوض شد.. اقلیت بسیار ضعیف شده و نیاز به بازسازی دوباره داره نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Troll ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به کاپ - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوب و عالی نقل قول ????? ??????? ???'? ?????? ???? ??? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: والا لیدر جدید که فقط یه میتینگ باش بودم ولی از لیدر قبلی @Anonymity راضی بودم. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 @amdnorin درخواست شما قبول شد. موفق باشید. @Troll درخواست شما قبول شد. موفق باشید. @OmidGH درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnBreakable ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهیدازاقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای رفتن به دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:خوب وعالی نقل قول نقطه سر خط. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraDLeY ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به یه فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:عالی پرواز نیاز نیست همین پایین بالاتر از خیلیام UCP: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2020 @tataloo درخواست شما قبول شد. موفق باشید. @aliyosefi درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اری - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ بیکارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نمدونم کیه نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 @Corleone درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
darthvader ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ فکشن خوبی نبودن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: 4بار لیدر عوض شد اما Sabriel فکر میکنم لیدر خوبی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 @darthvader درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BondaGeDadash ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ از دسته متوسط بدم میاد - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عشق ما سابریل نقل قول Go Touch sum grass young one Elite Warriors till the END EW لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ اره - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: سابریل حقش لیدر هیتمن یا mayor نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 @theboy درخواست شما قبول شد. موفق باشید. @amdnorin درخواست شما قبول شد. موفق باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
darthvader ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ علاقه ای ندارم دگ - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: 3بار عوض کرد ولی با لیدری Sabriel اشنایتی ندارم فکر کنم خوب باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 @darthvader درخواست شما قبول شد. موفق باشید. 1 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلیل اینکه من هفته اول ام هه اومدم تو وار نمیتوانم شرکت کنم ولی برمی گردم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: والا من لیدر رو ندیدم اصلا که نظر مثبت یا منفی بدم ویرایش شده September 30, 2020 توسط Arshiyamo نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 @Arshiyamo درخواست شما قبول شد. موفق باشید. 2 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mAmddd ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6تا 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12_8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطور • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای مناسبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول اگه مطرح شدی طراحت من بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RPZ ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: رفیق خوب و مدیر عالی امیدوارم بازم leader ام باشی 1 نقل قول اَگه زَمین خوب بود, خُدا اُون بالا نِمیرَفت. چِقَدر چیــــــــــپ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VisuaL ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای پیوستن به دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول Нет ничего лучше первой любви لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 @RPZ درخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید. @Jordyalba درخواست استعفاء شما قبول شد. موفق باشید. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaRBeD ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به دسته ویژه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.