ZombieRanger ارسال شده در January 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2019 @swat0098 تشکر از تمام زحمات شما برای گارد ملی و امیدوارم موفق باشید. استعفای شما متاسفانه تایید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در January 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ باز شدن جا برای بازیکنان عزیز - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر عالی وظیفه شناس و میدونم که اقلیت رو میبره بالا نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در January 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2019 @samankhan تشکر از زحمات شما برای گارد ملی و شعورتون در دادن جا به بازیکنان دیگه. استعفای شما تایید شد موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
4Ebi4 ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به دلیل fw چند ساعت قبل میتینگ در motto/ فقط نوشته بود ساعت 15 و ساعت 14:45 که اومدم گفتن میتینگ تموم شده و fw گرفتم اکتیویتیم هم کامل بود فقط برای همین موضوع میخام استعفا بدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 @ebibagherpour درخواست استعفای شما تایید شد شما با 60FP اخراج خواهید شد. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در February 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ پایان خوبی نمیبینم برای این سرور و آینده ی بازیکنانش - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:خب اگه لیدر و مسئول لیدر منو نشناختن باید خدمتشون عرض کنم که من یک آدم رک، جدی هستم و مقابل ظلم سکوت نمیکنم آخرین گزینه ی من هم ناامید شدنه که ظاهرا همه ی بازیکنان خیلی زودتر به این مرحله رسیدن چون مقابل این وضعیت سکوت کردن و میگن: همینی که هست. من مثل کارگرایی نیستم که وقتی حقوق نمیگیرن بازم به خدمت ادامه میدن و رییسشونو خوشحال نگه میدارن انگار که همه چیز عالیه پس دیگه اینجا نمیام. نظر واقعی من: اقلیت افتضاح و حوصله سربر مثل سرور-لیدر بی تجربه، ترسو، بی خلاقیت، بدقول و منفور به دوستانم در این سرور و اقلیت توصیه میکنم زودتر به جایی که من رسیدم بیان و استعفا بدن. موفق باشید. خداحافظ همگی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2019 (ویرایش شده) @ZombieRanger درخواست اسعفای شما تایید شد. در 1 ساعت قبل، ZombieRanger گفته است: لیدر بی تجربه، ترسو، بی خلاقیت، بدقول و منفور اولا باید اینو بگم که من بیشتر از شما در دیپارتمنت تجربه داشتم! دوما شما نیستی که لیدر انتخاب میکنی! شما با این حرفتون صلاحیت مدیریت محترمه رو زیر سوال میبرید. اگه خواستید بی خلاقی واقعی رو ببینید یه سر به قوانین من در اوریتون بزنید. قوانین الکی شما نظم سرور رو به هم میریخت و باید جلوش گرفته میشد! شخصیت من اصلا به شما مربوط نمیشه سرتون به کار خودتون باشه!! و شما منیجر نیستید که قانون طرح میکنید و رنکتون اصلا به طرح قانون نمیخوره و ما هم موظف به عمل کردن به قوانین شما نیستیم!!! ویرایش شده February 9, 2019 توسط Smartboy 1 نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Huge ارسال شده در February 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2019 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ 2دلیل دارد. 1-طبق اتفاقات افتاده اکانتم در وضعیت نابه سامانی قرار دارد لیدر در جریان هستند 2-با نظر دوست عزیز @ZombieRanger موافق هستم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظر خاصی ندارم اما فکر میکنم سینا حرف حق رو میزنه و از ایشون تشکر میکنم بابت کارهایی که برای این فکشن انجام دادن. از لیدر تقاضا دارم بنده رو از UCPکیک کنند. ویرایش شده February 10, 2019 توسط Mohammadreza8425 1 نقل قول mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 @Mohammadreza8425 درخواست استعفای شما تایید شد. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2019 (ویرایش شده) @Rabbit درخواست استعفای شما تایید شد باتشکر. ویرایش شده February 14, 2019 توسط Smartboy نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2019 (ویرایش شده) @Shahed درخواست استعفای شما تایید شد. موفق باشید. ویرایش شده February 18, 2019 توسط Smartboy نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در February 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برم اقلیت دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چی عالی! نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2019 @Tommy درخواست استعفای شما تایید شد. موفق باشید. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در February 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تغییر فکشن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همه چیز عالی نقل قول مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2019 @Bezilei درخواست استعفای شما تایید شد موفق باشید. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehraN ارسال شده در February 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2019 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elham ارسال شده در February 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2019 @S3L3CT درخواست استعفای شما پذیرفته شد، شما با 60FP از اقلیت خارج میشوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehraN ارسال شده در March 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ باید برم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: ندارم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در March 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2019 @S3L3CT درخواست استعفای شما پذیرفته شد. نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقتشه به زندگیم برسم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: مشتییی باحال 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدم و تکراری شده و بیکاری زیاد - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: سامان یکی از بهترین لیدر هایی هست که سرور به خودش دیده، تنها کسی که بدخواه نداره. آروزی موفقیت واس رفیقم میکنم 2 نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در March 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2019 @HoC درخواست استعفای شما پذیرفته شد. موفق باشید! نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKD ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ تجربه فکشن دیگه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید:بسره گلیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 @AMIRabbas درخواست استعفای شما رد شد. (خودتان گفتید) @TKD درخواست استعفای شما پذیرفته شد. موفق باشید! نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Victor ارسال شده در March 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 (ویرایش شده) - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ همینطوری - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: نظری ندارم ویرایش شده March 15, 2019 توسط Victor نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.