Exit ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 درود و احترام @Raiiny عزیز با درخواست استعفاء شما موافقت شد، با تشکر بابت تمامی زحمات شما. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ کمبود توجه به اقلیت خیلی توش دیده میشه - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: در کل هم لیدر هم ساب لیدر و تمامی اعضا عالی بودن پینوشت: اگه sleep بودم uninvite بزنید 1 نقل قول خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 @Neverloseعزیز با درخواست شما موافقت شد. دلیل شما بسیار منطقی است متاسفانه .... موفق باشید. نقل قول God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن تایم کافی برای بازی کردن (آرسیکیا: دیلی اکتیویتی ) - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر و اعضای اقلیلت عالی بودن با آرزوی موفقیت 7 نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 @Sami سامان جان درخواست استفای شما را با کمال ناراحتی تایید میکنم. امیدوارم در تک تک مراحل بعدی خود در زندگی موفق باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در August 23 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ به حد کافی مشغله دارم در تیم کارکنان و اینکه خیلی وقته که توی فکشن حضور دارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: از همه لحاظ عالی, با آرزوی موفقیت روز افزون برای دوستان عزیزم @iKamyar@AliExpert @Mortezaa@Robertو سایر عزیزان, شاد و خرم باشید. 1 13 نقل قول I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 @Martyn کیان عزیز درخواست استفای شما را با کمال ناراحتی تایید میکنم. امیدوارم در تک تک مراحل بعدی خود در زندگی موفق باشید. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خسته شدیم والا - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: در کل هم لیدر هم ساب لیدر و تمامی اعضا عالی بودن 1 نقل قول 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 @Robert رامتین جان درخواست استفای شما را با کمال ناراحتی تایید میکنم، امیدوارم در تک تک مراحل بعدی خود در زندگی موفق باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در September 26 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بلی - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ واقعا خیلی ناراحتم که دارم استعفا میدم ولی دیگه وقت هم ندارم هم دیگه زیاد حوصله ندارم - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: در کل هم لیدر هم ساب لیدر و تمامی اعضا عالی بودن 2 2 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در September 26 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 @Arda آرمین عزیز درخواست استفای شما را با کمال ناراحتی تایید میکنم، امیدوارم در تک تک مراحل بعدی خود در زندگی موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در October 10 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مشغله زیاد و نداشتن تایم کافی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: همشون عالی 13 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 10 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10 @Markeloff احسان عزیز درخواست استفای شما را با کمال ناراحتی تایید میکنم، بابت تمامی زحماتی که در این مدت طولانی برای اقلیت انجام دادید سپاسگذاریم. امیدوارم در تک تک مراحل بعدی خود در زندگی موفق باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در October 11 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ شاید برم دسته متوسط بافامو تموم کنم لذتی تو Hitman Agency باقی نمونده - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: اقلیت که تغییری نداشته و حتی با دیلی اکتیویتیش بدتر شده و هنوز هم قابل ذکره که کمبود توجه به اقلیت خیلی توش دیده میشه لیدر و ساب لیدر هر دو گل 3 نقل قول خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 11 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11 @Neverlose طاها عزیز درخواست استفای شما را با کمال ناراحتی تایید میکنم، امیدوارم در تک تک مراحل بعدی خود در زندگی موفق باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در October 17 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ متاسفانه بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ برای کسی که دنبال چیز های جدید میگرده اصلا سازگار نیست و تنوع ای نداره میرم و جامو میدم به اشخاص علاقه مندی که بنا بر ساکن بودن اعضای هیتمن برای مدت طولانی متاسفانه نمیتونن وارد این اقلیت بشن امیدوارم کسی که میاد جای من از این اقلیت لذت ببره دوستون دارم بچه های هیتمن - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: تشکر ویژه میکنم از @Mortezaa که به من یک فرصت مجدد برای حضور در این اقلیت داد و اکثر مواقع حامی اقلیتش بود و بعضی چیزارو یادم داد همچنین @iKamyar گرامی که خیلی تاکید بر سالم بازی کردن و زدن فعالیت روزانه داشت و بسیار بسیار با جنبه بود چه داخل هیتمن چه داخل اقلیت های قبلیش, فعالترین لیدری که دیدم خدانگهدار بچه ها 2 12 نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 17 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17 @Slap مهران عزیز درخواست استفای شما را با کمال ناراحتی تایید میکنم، امیدوارم در تک تک مراحل بعدی خود در زندگی موفق باشید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WhiteStorm ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت کافی برای انجام فعالیت ها ندارم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خیلی ممنون از لیدرهایی که تا الان امدن و رفتن و تشکر میکنم از کامیار عزیز بابت کمک هاش! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 @WhiteStorm سارا عزیز درخواست استفای شما را با کمال ناراحتی تایید میکنم، امیدوارم در تک تک مراحل بعدی خود در زندگی موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Behdaad ارسال شده در چهارشنبه در 21:20 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:20 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ وقت کافی برای انجام فعالیت ها ندارم. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی نقل قول بیب بیب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmliX ارسال شده در چهارشنبه در 22:27 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:27 (ویرایش شده) @Behdaad با درخواست استعفای شما مخالفت شد. (به درخواست خودتان) ویرایش شده چهارشنبه در 22:27 توسط MmliX نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.