AbbasMZ ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 @BabeFire درخواست عضویت شما پذیرفته شد. آماده تست باشید! موارد تست: 8 سوال از قوانین عمومی. 7 سوال از قوانین دسته ملایم. 5 سوال از قوانین اقلیت خبرنگار. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aliakbarhasanzadeh ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی اکبر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه مرد معمولی با مرام و قابل اعتماد , زیاد بازی میکنم . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟17 تا 5 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خبرنگاری دوس دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشنو دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بیشتر از این فکشن خوشم میاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4-5 ویرایش شده February 3, 2020 توسط aliakbarhasanzadeh کامل نبودن فرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raiiny ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: مرتضی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید : صبور و ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست . در تایم های متفاوت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 الی 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MafiaMaster ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایلیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و علاقه مند به پیشرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تعریفش رو زیاد شنیدم و درآمدش خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash6382 ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: در کل خوبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب در آمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا در این فکشن بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 @mahdistr @reza1385 @aliakbarhasanzadeh @Mort1068 @MafiaMaster @arash6382 درخواست عضویت شما پذیرفته شد. آماده تست باشید! موارد تست: 8 سوال از قوانین عمومی. 7 سوال از قوانین دسته ملایم. 5 سوال از قوانین اقلیت خبرنگار. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GGSSGG ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: غلام علی ام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعام پر جمب و جوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هروقت بشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باهاله ادم معروف میشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به خبر نگاری علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ کم 1 یا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thundr ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: غضنفر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرکار خوب و بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحاله و بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی خوبه و جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 بار ویرایش شده February 4, 2020 توسط Thundr نزاشتن اطلاعات UCP نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tig ارسال شده در February 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:19 • اسم واقعی:سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و آرام خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):چبدونم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدرش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):به رانندگی علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون رانندگی دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار نقل قول ✤✤✤ ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ GOD ┛━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┗ ✤✤✤ << >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
789 ارسال شده در February 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری " از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق گیمری و pc • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد بین ۶ تا ۷ ساعت شاید بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند با انجمن را چک می کنید ؟ بین ۱۰ تا ۱۷ بار ویرایش شده February 5, 2020 توسط 789 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JackieChan ارسال شده در February 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پلیر - رفیق باز - یک فرد بالاتر از معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): در ساعت مشخص شده ای بازی نمیکنم. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بنا به دلایلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): یک اقلیت میخواستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مناسب من نباشه پس مناسب کی باشه؟ • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در February 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور - آروم - باجنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 الی 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه کسب کنیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ آشنا توش زیاده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +15 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در February 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2020 @GGSSGG @Thundr @SuzuKi @AloneBoy درخواست عضویت شما پذیرفته شد. آماده تست باشید! موارد تست : 8 سوال از قوانین عمومی. 7 سوال از قوانین دسته ملایم. 5 سوال از قوانین اقلیت خبرنگار. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در February 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2020 @789 @UPaCuTe درخواست عضویت شما پذیرفته شد. آماده تست باشید. موارد تست : 8 سوال از قوانین عمومی. 7 سوال از قوانین دسته ملایم. 5 سوال از قوانین اقلیت خبرنگار. به دلیل محدود بودن ظرفیت اقلیت بهترین فرد از لحاظ (سطح بیشتر، نداشتن تاریخچه در UCP و ...) انتخاب میشود. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killzone ارسال شده در February 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در February 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حامد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Posh ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: Pro Gamer • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1تا۶ ۸تا ۱۱ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خیلی خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 ویرایش شده February 7, 2020 توسط Amirtanta نقل قول فکر میکنن میدونن کی ام , فکر میکنم میدونم کی ان , فکر میکنن نمیدونم کی ان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverDie ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی:دارا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خسته • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رنک 2 دسته ملایم نیاز دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خیلی خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TommyS ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جذاب خوب فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفتن به یک فکشن جدید با افراد خوب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اطلاعات کامل دارم ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی هستش و علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار در روز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThugLife ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): در ساعت مشخص شده ای بازی نمیکنم. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بنا به دلایلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): احساس میکنم فکشن خوبی باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر کنم فکشن مناسبی باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 @Killzone درخواست عضویت شما رد شد. شما در اقلیت یدک کش هستید! @Amirtanta درخواست عضویت شما رد شد. شما دارای تنبیه اقلیت هستید! @NeverDie @WeReWolF درخواست عضویت شما پذیرفته شد. آماده تست باشید. موارد تست : 8 سوال از قوانین عمومی. 7 سوال ازقوانین دسته ملایم. 5 سوال از قوانین اقلیت خبرنگار. به دلیل محدود بودن ظرفیت اقلیت بهترین فرد از لحاظ (سطح بیشتر، نداشتن تاریخچه در UCP و ...) انتخاب میشود. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و با دقت با حوصلع , و بسیار انلاین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر از صبح تا حوالی غروب 11:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل ابیوس باگ کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): جای مناسبی برای من هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون همه جوره عالی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ کلا جلوم بازه فروم 24ساعته تو شم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MHST ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سعی میکنم خوب باشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4_5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 16_20 زمان معینی ندارم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اینجا خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جایه جالبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ دوسه بار ویرایش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Victor ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ.در کار جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3.4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThugLife ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): در ساعت مشخص شده ای بازی نمیکنم. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بنا به دلایلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): احساس میکنم فکشن خوبی باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر کنم فکشن مناسبی باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.