رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

جواب اشتباه-Hamed

MyOwnRules

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Myownrules.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Hamed.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:هیچ کسی  

• توضیحات: جواب اشتباه دادن ایشون به من گفتن همچین امکانی وجود نداد وحتی سر درگومم کردن گفتن شما باید با ماشین برین به خونه جواب درست میشه ( /reviverelease/ )
با تشکر.

• مدارک (فیلم یا عکس): h0ex_ag-sa-0002.jpg
vb2i_ag-sa-0003.jpg
9i7_ag-sa-0004.jpg
9el6_ag-sa-0005.jpg

ویرایش شده توسط MyOwnRules

رفیق پرچمون بالاست 
بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن

Mamad.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی محترم

1. امیدوارم زودتر قانونی در سرور گذاشته بشه که کسانی که جوابی رو از قبل میدونن و برای اینکه تلاش کنند هلپری رو امتحان کنند، سوالی بپرسند و این کارشون به صورت مداوم باشه، قابل پیگیری باشد و بن شاملشون بشه.

در 2 ساعت قبل، BuTleR گفته است:

هلپر  @JanSoN 24 ساعت فرصت برای دفاع از خود زمان دارند.

با سلام خدمت مسئول هلپر ها.

با توجه به تغییرات بسیار سرور نسبت به سال های پیش و جا به جا شدن بعضی کامند ها، همچنین حدف و اضافه شدن کامند های جدید، برای مثال بعضی دستورات از قوانین استف و هلپر ها حدف شده در گیم، ولی همچنان در فروم تغییری بر روی آن ها اعمال نشده است. 

1.زمانی که سیستم ویتا به سرور آمد، بعد از مردن از خانه مجدد زنده میشدیم و مجدد راه را تا فرودگاه میرفتیم. => حالا دستور /angel اضافه شده است.

2. زمانی که سیستم ویتا به سرور آمد، در 3 فرودگاه 3 شهر، ویتا پدیدار میشد و => حالا محدود شده است به 2 شهر.

3. زمانی که سیستم ویتا به سرور آمد، میتوانستیم کنار دیوار ها سنگر ببریم و به ویتا شلیک کنیم، طوری که حتی ویتا نمیتواست به ما شلیک کند ولی تیر ما به او میخورد، => حالا با اررور مواجه میشیم که فاصله بگیریم از شیء ای که نزدیک به آن هستیم.

4. زمانی که سیستم ویتا به سرور آمد، به صورت رندوم 3 مدل باس پدیدار میشد

1.  Crazy Boss 
  2.  Mad Boss
  3.  Mad BloodLust Boss

و => حالا فقط باس شماره 3 به سرور می آید.

5. زمانی که سیستم ویتا به سرور آمد، بعد از کمی شلیک ارروری می آمد که معنیش میشد باس داره به سمت شما میاد، فرار کنید. و => حالا این اررور حدف شده و دیگر نیست.

6. زمانی که سیستم ویتا به سرور آمد، شما اگر از دور به باس شلیک میکردین با اسلحه Rifle، باس سریعا به شما نزدیک میشد تا شمارا از بین ببرد ولی => حالا دیگر کاری ندارد.

این تغییرات فقط تغییراتی هست که من از زمان قدیم به یاد دارم و تغییراته دیگری هم اعمال شده که من در این متن ننوشتم، این تغییرات فقط تغییرات مربوط به سیستم ویتا بود!

بنده حدود 3 سال در سرور اسلیپ بودم و فقط گاهی اوقات برای لحظاتی بازی میکردم در سرور، خیلی از این تغییراتی که نوشتم در سال 2019، 2018، و 2017 بر روی سیستم ویتا اعمال شده است، و من حدود کمتر از 1 ماه است که مجدد به سرور برگشتم و حدود 2 روز است که هلپر شدم، زمانی که بنده به صورت مداوم (مثل الان) بازی میکردم در سرور این کامندی که شما نام بردینش و من در همین ریپورت باهاش اشنا شدم، وجود نداشت. من هم بر اساس تجربه ی فردی که دارم گفتم همچین چیزی وجود ندارد.

چه بسا این کامندی که گفتید در سال 2020 به سیستم /angel اضافه شده است! و در پیشنهادات و انتقادات گفته شده که ما بخواهیم از کشتن باس صرف نظر کنیم، چیکار کنیم؟ که این انتقاد قبول شده و به سیستم اضافه شده.

یکی از من پرسید چطوری تو بازی شماره رند گیر بیاریم؟ گفتم دستور /nums، که بعد متوجه شدم این دستور حذف شده و الان تایپ کنید میگه دستور از کار افتاده است.

@BuTleR

لطفا به من حق بدین، اگر قرار باشه ممبر سوالی بپرسد و من جوابی مطمئن به او بدهم، حتما باید چندین بار در /HC سوال رو بپرسم و تک تک کسانی که نیاز به کمک دارند باید صبر کنند تا من پاسخی از سوی دوستان هلپر و ادمین بگیرم، بنده وقتی شک دارم سوالی رو حتما از دوستان میپرسم تا خدایی نکرده اشتباهی رخ ندهد، و من یقین داشتم که جوابم به شاکی محترم درست است، و بدین ترتیب جوابم اشتباه از آب درامد، پس از این پس من باید حتی جواب هایی که یقین دارم هم در /HC اعلام کنم! امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید

و بنده به قوانین فروم کاملا مسلط هستم و متاسفانه در بازی تغییراتی اعمال شده است که در فروم ادیتی صورت نگرفته است و این خطای بنده قابل چشم پوشی میباشد

از این پس من سعی میکنم حتی چیز هایی که راجبش مطمئن هم هستم، باز هم تحقیقی کوتاه راجبش انجام بدم و با قاطعیت پاسخ کاربران را بدهم.

میتوانید جهت صحت حرفای من ببینید که قوانین ویتا همچنان تغییری نکرده است از سال 2017 => https://forum.arsacia.ir/topic/2202-بروزرسانی-boss-ها/

با تشکر از وقتی که گذاشتید.

ویرایش شده توسط JanSoN
  • دوست دارم که 1
  • ناراحت 1

Father.png

Don't Underestimate The Machine's Powe 

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی محترم @MyOwnRules 

اظهارات هلپر مربوطه کاملا صحیح بوده اما با این وجود در مجازات ایشون تاثیری نخواهد داشت 

هلپر مربوطه یک عدد SV دریافت کردند.

+بسته شد.

BuTleR.png

LaghZesH.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...