RoLLinG ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست. • توضیحات: سلام خدمت تیم مدیریت آرساکیاگیم من با حساب Chanoda از انجمن محروم شدم و به علت محدودیت در اینترنت بینالملل و ارسال نشدن ایمیل برای ثبت نام در انجمن، از این حساب کاربری دوست عزیزم (RoLLinG) استفاده کردم تا این شکایت رو بنویسم چون نمیشد با حساب محروم شده به هیچ وجه چیزی نوشت حتی در بخش پشتیبانی. (اگر باید با حساب کاربری خودم شکایت کنم، لطفا بهم بگید چطور این کار رو انجام بدم خیلی ممنونم) متاسفانه برای چند لحظه وارد انجمن شدم و پیامهایی رو دیدم که برام خیلی عجیب بود. ایشون فرمودن که بنده به دلیل تمسخر تیم کارکنان از انجمن محروم شدم. حالا برای من سوال شده: 1. آیا این لحن که ایشون به عنوان عضوی از تیم کارکنان به شخصی میگن "بیا بریم تو دستشویی حلش کنیم" درسته؟ 2. آیا در مقابل کسی به ایشون بگه "بیا نازی آباد توی سرویس بهداشتی به صورت حضوری حلش کنیم، رضایت اولیا هم نیازه" درسته؟ هیچکدوم از پیامهای فوق دارای تمسخر یا توهین نیست؟ اگر نیست، من میخوام علت محروم شدن خودم از انجمن بدونم و اگر هست چرا نه تنها وضعیت مذکور هاید نشده (https://forum.arsacia.ir/profile/18044-fayez/?status=36766&type=status&commentPage=6&dir=prev) و چرا هیچکدوم از افراد مجازات نشدن؟ اینجا فقط من آدم بده داستانم چون چند مورد اعتراض داشتم؟ من هیچ نیتی برای شکایت از هیچکدوم از افراد @Pokers و @FcPoker رو ندارم فقط و فقط تنها شخص مورد نظر بنده @Fayez هست که نه تنها من رو دلیل تمسخر و لحن بد محروم کرده، بلکه خودش با لحنی به مراتب بدتر از من با بقیه صحبت کرده و علاوه بر این، چندین برابر بیشتر از من با بقیه بحث و جدل کرده اما هیچ مجازاتی که نمیشه هیچ، بلکه از نظر دوستان ایشون این اتفاق "قدرت نظارتی" نام میگیره. و علاوه بر این ایشون به من تهمت زدن که من از تیم بتاتستر تنفر دارم که نسبت به نوع فعالیتشون داخل انجمن اعتراض کردم و به دلیل اینکه ایشون من رو محروم کرده بودن من هیچ دفاعی نداشتم که از خودم بکنم. با تشکر از پیگیری شما. • مدارک (فیلم یا عکس): 3 عه! لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116307-fayez-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%B6-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 4 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 عرض سلام و وقت بخیر اول اینکه موضوع علیرضا هیچ ارتباطی با دلیل محرومیت شما ندارد صحبت های رد و بدل شده بین من و علیرضا @Pokers مربوط به اتفاقاتی بود که با @FcPoker رقم زده بودم که همه اون اتفاقات جنبه فان داشت منم به طور غیر مستقیم به اون اتفاق اشاره کردم (تا پابلیک نشه اون موضوع و ذره ای ابولفضل و یا داداشش از دست من ناراحت نشن) اگر هم علیرضا منظور منو متوجه نشده بود، توضیح دادم و سوءتفاهم رو برطرف کردم 8 ساعت قبل، RoLLinG گفته است: 1. آیا این لحن که ایشون به عنوان عضوی از تیم کارکنان به شخصی میگن "بیا بریم تو دستشویی حلش کنیم" درسته؟ 2. آیا در مقابل کسی به ایشون بگه "بیا نازی آباد توی سرویس بهداشتی به صورت حضوری حلش کنیم، رضایت اولیا هم نیازه" درسته؟ هیچکدوم از پیامهای فوق دارای تمسخر یا توهین نیست؟ من بی احترامی نکردم و تمام صحبت های من شوخی بوده، و چون طرف صحبت علیرضا هم من بودم در عرف آزادی بیان به دل نگرفتم و آخر کلامشون رو شوخی در نظر گرفتم همون آزادی بیانی که وقتی داشتید منو با کلماتی من جمله "خنده دار" و "رو دار" توصیف می کردید بهتون داده بودم تمامی توضیحات و مدارک این موضوع نیز برای سرپرست ارسال شد 8 ساعت قبل، RoLLinG گفته است: بلکه خودش با لحنی به مراتب بدتر از من با بقیه صحبت کرده و علاوه بر این، چندین برابر بیشتر از من با بقیه بحث و جدل کرده اما هیچ مجازاتی که نمیشه هیچ من به شما یا دوستاتون "تو" هم نگفتم اگر مربوط به سایر بازیکنانه، باز هم به کسی بی احترامی نکردم در صورتی که شما در وضعیتی هایی که برام ارسال کردید بارها بهم بی احترامی کردید در این وضعیت منو با نداشتن فرهنگ توصیف کردید در این وضعیت دوستتون Hesi به من بی احترامی کرد (حتی مجازاتش هم نکردم) و ... موارد که به سرپرست ارجاع داده شد 8 ساعت قبل، RoLLinG گفته است: و علاوه بر این ایشون به من تهمت زدن که من از تیم بتاتستر تنفر دارم که نسبت به نوع فعالیتشون داخل انجمن اعتراض کردم حرف های خودتون رو تکذیب نکنید شما به وضوح در این وضعیت نوشتید که "کل تیم بتاتستر اسپمر هستن و مشمول مجازات میشن" 8 ساعت قبل، RoLLinG گفته است: من هیچ دفاعی نداشتم که از خودم بکنم از همون لحظه ای که در وضعیت میلاد با لحن نامناسب انتقاد کردید من سعی کردم توجیهتون بکنم و اشتباهتون رو بهتون بفهمونم نه یه بار نه دو بار بلکه سه بار! شما هم در هر بار موضوع بی ربطی نام می بردید و اصلا به صحبت های من اهمیتی نمی دادید وقتی که جمله مخفی کننده من نه تنها به قوانین و شخصیت کسی که خودشو خفن فرض میکنه انتقاد شدید میکنم، بلکه در صورت لزوم، به سخره هم خواهم گرفت. رو از شما شنیدم، فهمیدم صحبت کردن هیچ فایده ای نداره تمامی توضیحات و مدارک برای سرپرست ارسال شد Staff-Note باشد که رستگار شوید 3 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116307-fayez-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%B6-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86/#findComment-1213969 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در May 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 4 (ویرایش شده) @Fayez جان. عزیز من، با توجه به صحبتات میتونم ساعتها از خودم دفاع کنم اما دیگه هیچ دلیلی نمیبینم بخوام بحث رو داخل انجمن کشش بدم ولی خب اینارو بگم و تموم کنیم این بحثو ۱. اسپمر خطاب کردن بتاتسترها با ارجاع به قوانین خود فروم بود و هیچ تهمت و توهینی در کار نبود، همچنان هم بنظرم یک انتقاد منطقی به حساب میاد. حتی اگر خودم از اعضای تیم بتاتستر بودم به چنین قانونی اعتراض میکردم. اصلا برام سواله، چرا یکی باید از تیم بتاتستر متنفر باشه اصلا؟ چه دلیلی میتونه داشته باشه که یکی تنفر داشته باشه؟ ۲. شما اگر به خاطر صحبتهای دوستام من رو مجازات کردی که ایول، اگر نکردی چرا منت مجازات نکردن دوستام رو سر من میذاری؟ اتفاقا من خیلی سعی کردم جلوی رفتار اشتباه دوستانم رو بگیرم حتی روی اکانتشون لاگین کردم و یه سری چیزایی که گفتن رو گزارش دادم تا هاید شه، عکسای پروفایل و هدر توهین آمیزی که برات گذاشتن رو پاک کردم چون دوست نداشتم از طرف بقیه بهت توهینی صورت بگیره. ۳. شما به من و دوستام تو هم نگفتی ولی مشخصه فقط فحاشی و توهین و لحن بد رو توهین حساب میکنی، رفتار رو نه. اگر شما رو بی فرهنگ توصیف کردم به علت رفتاری بود که داشتید و گفتید "شما نسبت به تیم بتاتستر تنفر دارید که این حرفها رو میزنید" که هنوز برام سواله چطور ممکنه نسبت به بتاتستر تنفر داشت؟ ۴. حرفامو تکذیب نمیکنم دوباره هم میگم دوست عزیز، انتقاد شدید هیچ ایرادی نداره، از هر چیزی میشه انتقاد شدید کرد و نباید مجازات داشته باشه. گاهی وقتها چیزهایی هستن که با انتقاد معمولی مورد بررسی قرار نمیگیرن و باید بهشون انتقاد شدید انجام داد. چون تا امروز بارها انتقاد معمولی شده و حتی دیده هم نشده و همونطور که توی این چند روز دیدی فقط "انتقاد شدید" باعث میشه افراد اینطوری روی موضوعات خاص زوم بشن. ۵. شما حتی وضعیت من رو شو نکردی ولی یک طومار جواب برام نوشتی و وقتی دوستم نسبت به این موضوع معترض شد پیامه رو نشون دادی، اگر نشون دادنش موردی نداشت چرا در مرحله اول هاید شد؟ در آخرم بگم نه شما و نه دوستانت من رو میشناسی و نه من و نه مشکل شخصی با هم داریم. اگر از جانب من هنگام ناراحتی توهین مستقیمی که حق شما نبوده صورت گرفته من از شما معذرت میخوام و امیدوارم شامل این بخششی که اینقدر ازش حرف میزنید بشم باشد که اصلاح شوید. ویرایش شده May 4 توسط RoLLinG نگارشی عه! لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116307-fayez-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%B6-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86/#findComment-1214502 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست EnDWaY ارسال شده در May 6 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 درود؛ بررسی شد. بزرگوار چیزی که شما گفتید در 2 وضعیت اخیرتون چه با حساب Chanoda چه با حساب Rolling همش حاشیه سازی بوده و انتقاد نبوده انتقاد باید با لحنی محترمانه و درست منتقل شه و اگر این مورد به درستی انجام شه ما پذیرای انتقادات شما هستیم٬ ولی اگر این موردو با حاشیه سازی اشتباه بگیرید ما هم مجبوریم مطابق قانون و سیاست های ناظمی با شما برخورد کنیم. و همچنین با تشکر از گزارشات شما٬ تمامی افرادی که در وضعیت در حال حاشیه سازی و بهم ریختن نظم انجمن بوده اند به زودی اخطار انجمن توسط ناظمین محترم دریافت خواهند کرد. شکایت شما رد / تایید شد. برخورد لازم با ناظم خاطی انجام خواهد شد. +موفق باشید. +بسته شد! 2 ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/116307-fayez-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%B6-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86/#findComment-1219165 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده