Omid ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمامی افرادی در عکس زیر بعنوان شاهد ذکر شده اند • توضیحات: با عرض سلام خدمت ادمین محترم ما داشتیم Rob میزدیم اقای Aliagent با مینی گان + HP پر وارد بانک میشه و Rob رو Fail میکنه من فیلم داشتم و تمام اعضای Crew داشتن پول جمع میکردند بنده از فرد مربوطه Aliagent شکایت کردم و شکایت بنده رد شد و قانون جدید برای خوشون وضع میکنن و پاسخ لیدر مربوطه : در فروم اپدیت جدید اومده که تمامی اقلیت پلیس با Hp کم بدون Armor میان توی بانک ایا MiniGUn تفنگی هست که در Gun Shop باشه؟ یعنی چی ؟؟؟ یعنی هاستر باشی میتونی کمک کنی یعنی اگه FTP هم کنی بیایی به رفیقات MiniGun + Swan-Off و غیره بدی Cop رو بکشی؟ درسته؟ کجای فروم اومده که میشه با minigun + Full Hp وارد بانک شد؟ اگر قرار بر این بود چرا @Ali قانون جدید گذاشت برای COp که با Hp کم وارد بانک بشن؟ اگر Aliagent خلافی مرتکب نشده بود چرا فرداش از فکشن رفت؟ http://uupload.ir/files/huws_capture_2020_04_22_11_17_09_123.png • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/view/xa1m_record_2020_04_19_08_38_57_386.mp4/ مدرکی که اقای AliAgent با Minigun+ Full Hp وارد بانک میشه و تمامی مدرک مربوط به لیدر مربوطه در توضیحات فرستاده شده است 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 با سلام خدمت شما دوست عزیز. از اونجایی که کلا اسم من برده شده لازم دونستم بعضی نکات را یاد آوری کنم چون ممکنه اف پی بنده تغییر کنه اگه نکاتی رو ذکر نکنم در 1 ساعت قبل، djamer گفته است: بنده از فرد مربوطه Aliagent شکایت کردم و شکایت بنده رد شد و قانون جدید برای خوشون وضع میکنن دقیقا توی جمله های لیدر چه قانونی وضع کرد؟ کجای فروم ذکر شده بنده حق ندارم از سلاحی که دستمه استفاده کنم؟! در 1 ساعت قبل، djamer گفته است: در فروم اپدیت جدید اومده که تمامی اقلیت پلیس با Hp کم بدون Armor میان توی بانک در فروم یا بازی؟ این یک سیستم جدید هست! در 1 ساعت قبل، djamer گفته است: ایا MiniGUn تفنگی هست که در Gun Shop باشه؟ کجا اومده فقط باید از تفنگ های در گان شاپ استفاده کنیم؟ خودتون میفهمید چی میگید؟ در 1 ساعت قبل، djamer گفته است: یعنی چی ؟؟؟ یعنی هاستر باشی میتونی کمک کنی یعنی اگه FTP هم کنی بیایی به رفیقات MiniGun + Swan-Off و غیره بدی Cop رو بکشی؟ درسته؟ تا بوده همین بوده در 1 ساعت قبل، djamer گفته است: کجای فروم اومده که میشه با minigun + Full Hp وارد بانک شد؟ عزیز قوانین یه چیزی رو ممنوع میکنه نه مجاز اگه اینطوریه کجای فروم اومده شما حق داری راب بزنی؟! جایی نیومده اگه یه مینیگان افتاد دستست فست دراپ کن در 1 ساعت قبل، djamer گفته است: اگر قرار بر این بود چرا @Ali قانون جدید گذاشت برای COp که با Hp کم وارد بانک بشن؟ باز هم خودتون متوجه نیستید چی میگید، موسس محترم قانون نزاشتند که کاپ با اچ پی کم وارد بشه سیستم گذاشتند و تنظیم کردند در 1 ساعت قبل، djamer گفته است: اگر Aliagent خلافی مرتکب نشده بود چرا فرداش از فکشن رفت؟ چه ربطی داشت واقعا؟! بنده استعفا دادم چون واقعا از کاپ خوشم نمیاد و خسته شده بودم واقعا با این حرفا میخواید به کجا برسید؟ مثل این میمونه من بگم شما اگه راب زدنت مجاز بود چرا بعدش 6 وانتد شدی؟ 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 در 10 ساعت قبل، AliAgent گفته است: عزیز قوانین یه چیزی رو ممنوع میکنه نه مجاز اگه اینطوریه کجای فروم اومده شما حق داری راب بزنی؟! جایی نیومده اگه یه مینیگان افتاد دستست فست دراپ کن چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا ؟ در 10 ساعت قبل، AliAgent گفته است: تا بوده همین بوده گرچه انتظاری نمیشه از کسی که به جای Fp 10کردن Fp 19 کرد داشت در 10 ساعت قبل، AliAgent گفته است: کجا اومده فقط باید از تفنگ های در گان شاپ استفاده کنیم؟ خودتون میفهمید چی میگید؟ یه سوال MiniGun جدیدا توی GunShop هست؟ یا اگه Arms شم میتونم Minigun بسازم؟ :xD 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 در 24 دقیقه قبل، djamer گفته است: یه سوال MiniGun جدیدا توی GunShop هست؟ یا اگه Arms شم میتونم Minigun بسازم؟ :xD چرا در برابر فهمیدن مقاومت میکنی؟ خواستی یه چیزی بگی که گفته باشی؟ من میگم توی قانون اومده اگه مینیگان اومد دستت زود دراپ کن؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما به درستی رد شده، اما دلیل رد شدن شکایت شما اشتباه بوده است. هاستر هیچ اجازه ای در دخالت وانتد های NG ندارد. بابت این اشتباه اخطار های لازم به لیدر داده میشود. موضوع بعدی شکایت شما به لیدر مربوط نمیشه، با @Markeloff در ارتباط باشید. قوانین، اشتباهات و سواستفاده (Abuse) در زمان هاستری: شما در زمان هاستری مانند دیگر ادمین ها امکان استفاده از CMD های مدیریتی مانند: Ban ,/mute, /ajail/ و ... دارید تا زمانی که مزاحمتی برای دیگران ایجاد نکنید و سواستفاده ای صورت نگیرد. هاستر ها حق زدن Wanted های NG را ندارند. هاستر ها حق استفاده از GetSample/ را ندارند. نکته: هرگونه شکایت و استفاده ی نادرست از این CMD ها و دیگر CMD های موجود، در هر بار 2 روز از زمان هاستری شما کم خواهد شد. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده