رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Penal.png 

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Mohsen.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: باسلام و درود آقای محسن دیشب اسپان شد پیشم بعد که گفت شما کلاهبرداری کردی از hosen_king$1000 اینا بهش گفتم باش پس میدم بعد گفت مانسترت رو سل بده یه لحظه منم سل دادم بعد گفت مانسترت رو میخای یا نه گفتم آره گفت برو پولات رو جورکن بیا من گفتم چقدر بهم گفت ۶.۱۲۰.۰۰۰ دقیق بهش گفتم مطمئنی گفت آره بعد منم پول hosen_king$100 رو پس میدم منم گفتم باش هالا خلاصه رفتم ۲تا ۶کی گلد و۸۰۸ گلد و یه ۲کی گلد زدم بعد پولام جور شد و بعد امروز میگه تو باید ۷ میل بدی بهش گفتم تو دیشب گفتی ۶میل گفت حساب کردم همینقدر در اومد بهش گفتم بیا مانستر رو پس بده بزار برم بفروشمش بعد بیام پول یارو رو پس بدم گفت نه هر وقتی که پولات جور شد بیا مانستر رو ۷میل بخر الان بزرگترین خسارت رو بهم زده من مجبورم باید برم گلد بزنم بجای اینکه مانستر بفروشم بیام ۷میل شو پس بدم این خسارت خیلی بزرگیه برای من اگر مانستر رو میداد می‌فروختم واقعا پول hosen_king$1000 خب برای چی مانستر رو نمیده باید بده بفروشم تا پولش رو بدم الان به من یه خسارت وارد کرده من باید گلد بزنم من حتی ۱۰کی هم نداشتم ولی گفتم بزار گلد بزنم یه سوال شده باید مانستر رو سل میداد منم برم بفروشم و پول یارو رو بدم خب اینم از خسارت چند تا مدارک اینا میزارم.

• مدارک (فیلم یا عکس): 6d4c-Screenshot-۲۰۲۶۰۴۲۱-۲۲۲۵۰۴-AGSA.jpg 

بقیه مدارک ندارم 

@ZakharAsli @Sajjad @Kamyab 

@ZeRoX پیگیری

@DictatoR

الان مشکل من اینه که مانستر رو نمیده برای اینکه برم بفروشمش

ویرایش شده توسط AmoEmad

Self-willed people always want to be ahead of you, but one day they will fall

همیشه آدما های خودخواه دوست دارند از تو جلو باشند ولی یک روز میرسه که زمین می‌خورند.

MY ACCUNTS:

de80-New-Project-3-%5B8AE1792%5D.gif

1239860-Penal

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114410-%D8%AE%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-mohsen/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود خدمت شما شاکی محترم،

13 دقیقه قبل، AmoEmad گفته است:

گفت ۶.۱۲۰.۰۰۰

گفتم که شما 6,120,000$ فقط با Pay/ کردن از روی اکانت این اقا برداشته بودید و اینکه با  سل دادن هوس این اقا به سرور و فروختن ماشین هاشون(Turismo و Sultan) زیر قیمت استاندارد، برای اینکه پول رو زودتر نقد کنید حدود 7,000,000$ به این دوست عزیزمون ضرر زدید که باید جبران کنید.
تنها دفاعیه شما این بود که گفتید ماشینه Turismo بیشتر از 3 میل سل نمیره پس من 3 میل به ازای این ماشین پس میدم که این مورد هیچ جوره قبول نیست و شما باید Turismo پس بدید حالا یا خود ماشین یا مبلغ استانداردش!

درضمن شما درباره  همه چیز صحبت کردید به جز کلاهبرداری ای که انجام دادید و اکانت یه بازیکن رو کامل خالی کردید و بنده بازم لطف کردم به شما و فرصت دادم بهتون که اموال دزدیده شده رو بیارید و ماشینتون رو پس بگیرید و شما اینجوری جواب محبت بنده رو دادید.

Staff-Note

• دوست دارم که 4
  • مرسی 1

960347-Mohsen

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114410-%D8%AE%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-mohsen/#findComment-1191441

3 ساعت قبل، Tijay گفته است:

درود خدمت شما شاکی محترم،

گفتم که شما 6,120,000$ فقط با Pay/ کردن از روی اکانت این اقا برداشته بودید و اینکه با  سل دادن هوس این اقا به سرور و فروختن ماشین هاشون(Turismo و Sultan) زیر قیمت استاندارد، برای اینکه پول رو زودتر نقد کنید حدود 7,000,000$ به این دوست عزیزمون ضرر زدید که باید جبران کنید.
تنها دفاعیه شما این بود که گفتید ماشینه Turismo بیشتر از 3 میل سل نمیره پس من 3 میل به ازای این ماشین پس میدم که این مورد هیچ جوره قبول نیست و شما باید Turismo پس بدید حالا یا خود ماشین یا مبلغ استانداردش!

درضمن شما درباره  همه چیز صحبت کردید به جز کلاهبرداری ای که انجام دادید و اکانت یه بازیکن رو کامل خالی کردید و بنده بازم لطف کردم به شما و فرصت دادم بهتون که اموال دزدیده شده رو بیارید و ماشینتون رو پس بگیرید و شما اینجوری جواب محبت بنده رو دادید.

Staff-Note

من درست حرف شما رو قبول دارم و به پاسخ شما احترام میزارم داخل بازی چیزی که گفتی رو درست متوجه نشدم.

شکایت پس گرفته می‌شود.

بسته شود.

همیشه آدما های خودخواه دوست دارند از تو جلو باشند ولی یک روز میرسه که زمین می‌خورند.

MY ACCUNTS:

1239860-Penal

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114410-%D8%AE%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-mohsen/#findComment-1191736

و اینکه زودتر بیا تو بازی که ۷میل رو پس بدم

• دوست دارم که 1
  • هاها 1

MY ACCUNTS:

1239860-Penal

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114410-%D8%AE%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-mohsen/#findComment-1191737

با سلام @AmoEmad

همکاری های لازمه را با ادمین مربوطه انجام دهید.

+بسته شد.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/114410-%D8%AE%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-mohsen/#findComment-1192094

• AlBeRT موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...