ZombieRanger ارسال شده در March 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • شاهدین: تمام زندانیایی که در اون زمان آنلاین بودن • توضیحات: ایشون چندین بار از راه های مختلف نظم گارد ملی و زندان رو بهم ریختن. در این تاپیک از وسیله نقلیه درست کردن ایشون در زندان که چندین بار اتفاق افتاده شکایت دارم. به دسترسی ایشون به رادیوی گارد ملی و سو استفاده و پخش کردن چت این اقلیت در جهت کمک به دوستان خود جهت اهدافی مثل فرار از زندان اعتراض دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/view/mr8i_amir_spawn_kardane_vasile_dar_zendan.mp4/ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @ZombieRanger مدارکِ شما کافی نمیباشد، اگر مدرکِ بیشتری دارید در یک پست جداگونه آنرا قرار دهید. در در ۱۳۹۹/۱/۱۱ در 23:23، ZombieRanger گفته است: به دسترسی ایشون به رادیوی گارد ملی و سو استفاده و پخش کردن چت این اقلیت در جهت کمک به دوستان خود جهت اهدافی مثل فرار از زندان اعتراض دارم. در این رابطه قبلا توسط فردِ دیگری گزارش داده بود و ایشون مجازات شدند. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده