AmirMammad ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: درود، این یکی از وضعیت های فروم منیجر سرور @Kamyab هست که توسط @FaiL عزیز به دست اومده و شکایت اول من باید تایید میشده چرا باید یه نفر که اپروال حداکثر 30k خریداری میکنه بفروشه 120k این نا عدالتیه، شکایت من رد شده فرزاد جان میگه نباید پول میدادی، خب اگه قرار باشه من پول ندم چطوری باید به دلیل کلاهبرداری شکایت کنم؟ وقتی پول ندادم کلاهبرداری صورت نگرفته که @Kamyab • مدارک (فیلم یا عکس): 4 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110720-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-farzad/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clove ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 3 ساعت قبل، AmirMammad گفته است: سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: درود، این یکی از وضعیت های فروم منیجر سرور @Kamyab هست که توسط @FaiL عزیز به دست اومده و شکایت اول من باید تایید میشده چرا باید یه نفر که اپروال حداکثر 30k خریداری میکنه بفروشه 120k این نا عدالتیه، شکایت من رد شده فرزاد جان میگه نباید پول میدادی، خب اگه قرار باشه من پول ندم چطوری باید به دلیل کلاهبرداری شکایت کنم؟ وقتی پول ندادم کلاهبرداری صورت نگرفته که @Kamyab • مدارک (فیلم یا عکس): سلام این خرید فروش Approval اعلام شده نه Bail موفق باشید @ZakharAsli @EnDWaY در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110720-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-farzad/#findComment-1146888 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMammad ارسال شده در March 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 2 ساعت قبل، Wise گفته است: سلام عزیزم نمیدونم چرا به خاطر این مقدار ناچیز پول پشت هم داری از همه شکایت میکنی اون وضعیت برای ۳ سال پیش بوده از ۳ سال پیش تا حالا مسلما خیلی قوانین و خیلی چیزا تغییر کرده بنده اگر رد شکایت کردم چیزی از خودم ننوشتم با هماهنگی و مشورت با مسئولین بوده همینطور فرزاد هم اگر شکایت شما از بنده رو رد کرده باز هم با هماهنگی بود تنها هدف من اینه علالت برقرار بشه یه نفر فقط چون دختره کاپ ها بهش اپروال میدن که اکثرا 1$ سل میدن و همون دختر میاد 120k به پلیر ها میفروشه، خب اینقدر سود سر هر Bail منطقیه؟ بقیه پلیر ها هم ناراضی هستن ولی چون اون شخص دختره کسی ازش شکایت نمیکنه و شما میگید چون اون وضعیت برای ۲۰۲۳ بوده الان عوض شده، باید اینو بگم که تمام قوانین سرور سال ۲۰۱۶ منتشر شده و تا الان اکثرا تغییر نکردن 1 ساعت قبل، RealFarzad گفته است: سلام این خرید فروش Approval اعلام شده نه Bail موفق باشید @ZakharAsli @EnDWaY از ادمین ۵ سرور این حرفا انتظار نمیره واقعا Approval به عنوان مثال نام برده شده و مثل اینکه شما متوجه حرفشون نشدید ایشون گفتن هر چیزی که قیمت فروختن اون توسط سرور تعیین میشه از x تا y اگر از y گرون تر فروخته بشه مجازات داره اینجا x معنی کفِ قیمت رو میده که برای Bail 1$ هستشو y سقف قیمت هست که 45.000$ نمیشه برای تک تک وسیله ها اجزا و هر چیزی که هست قانون بگن بعضی وقتا یه قانونِ کلی تعریف میشه که اکثرا Cmd ها از اون پیروی میکنن Approval و Bail هیچ فرقی باهم ندارن تنها فرق اینا این هست که 15k Bail استند بیشتری داره شما برای رد شکایت هم دلیل منطقی ندارید و من هرچی هم میگم شما میگید تو قوانین از Bail اسمی نیست توی قوانین از خیلی خیلی چیز های سرور قانون نیست مثل اینه که یک نفر ماشین Sultan رو از من به هر روشی کلاهبرداری کنه من Report/ بدم بگم ماشینمو یکی دزدیده شما بگید چون اسمی از ماشین Sultan نبرده شده من رسیدگی نمیکنم درسته که از این ماشین اسمی برده نشده اما یه قانون کلی تعریف شده که همه ی ماشین ها رو شامل میشه امیدوارم متوجه شده باشید لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110720-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-farzad/#findComment-1147045 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clove ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 32 دقیقه قبل، AmirMammad گفته است: تنها هدف من اینه علالت برقرار بشه یه نفر فقط چون دختره کاپ ها بهش اپروال میدن که اکثرا 1$ سل میدن و همون دختر میاد 120k به پلیر ها میفروشه، خب اینقدر سود سر هر Bail منطقیه؟ بقیه پلیر ها هم ناراضی هستن ولی چون اون شخص دختره کسی ازش شکایت نمیکنه و شما میگید چون اون وضعیت برای ۲۰۲۳ بوده الان عوض شده، باید اینو بگم که تمام قوانین سرور سال ۲۰۱۶ منتشر شده و تا الان اکثرا تغییر نکردن از ادمین ۵ سرور این حرفا انتظار نمیره واقعا Approval به عنوان مثال نام برده شده و مثل اینکه شما متوجه حرفشون نشدید ایشون گفتن هر چیزی که قیمت فروختن اون توسط سرور تعیین میشه از x تا y اگر از y گرون تر فروخته بشه مجازات داره اینجا x معنی کفِ قیمت رو میده که برای Bail 1$ هستشو y سقف قیمت هست که 45.000$ نمیشه برای تک تک وسیله ها اجزا و هر چیزی که هست قانون بگن بعضی وقتا یه قانونِ کلی تعریف میشه که اکثرا Cmd ها از اون پیروی میکنن Approval و Bail هیچ فرقی باهم ندارن تنها فرق اینا این هست که 15k Bail استند بیشتری داره شما برای رد شکایت هم دلیل منطقی ندارید و من هرچی هم میگم شما میگید تو قوانین از Bail اسمی نیست توی قوانین از خیلی خیلی چیز های سرور قانون نیست مثل اینه که یک نفر ماشین Sultan رو از من به هر روشی کلاهبرداری کنه من Report/ بدم بگم ماشینمو یکی دزدیده شما بگید چون اسمی از ماشین Sultan نبرده شده من رسیدگی نمیکنم درسته که از این ماشین اسمی برده نشده اما یه قانون کلی تعریف شده که همه ی ماشین ها رو شامل میشه امیدوارم متوجه شده باشید ببینید این شکایت من بررسی نکردم بنده سوال پرسیدم جواب شکایت دادم من طبق قوانین عمل میکنم و کاری به جنسیت ندارم 1 در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110720-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-farzad/#findComment-1147081 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست EnDWaY ارسال شده در April 3 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 درود؛ شکایتِ شما تایید شد. مسئولِ مربوطه به اشتباه مورد راهنمایی قرار گرفته است و شخصِ خاطی به زودی مجازات می شود. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/110720-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-farzad/#findComment-1155366 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده