رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

SoulSync.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

FaRZaD.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---

• توضیحات: درود، این یکی از وضعیت های فروم منیجر سرور @Kamyab هست که توسط @FaiL عزیز به دست اومده

2e77-Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6

و شکایت اول من باید تایید میشده چرا باید یه نفر که اپروال حداکثر 30k خریداری میکنه بفروشه 120k این نا عدالتیه،

شکایت من رد شده فرزاد جان میگه نباید پول میدادی، خب اگه قرار باشه من پول ندم چطوری باید به دلیل کلاهبرداری شکایت کنم؟ وقتی پول ندادم کلاهبرداری صورت نگرفته که

@Kamyab

• مدارک (فیلم یا عکس):

• دوست دارم که 4

SoulSync.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/110720-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-farzad/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 ساعت قبل، AmirMammad گفته است:

سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

SoulSync.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

FaRZaD.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---

• توضیحات: درود، این یکی از وضعیت های فروم منیجر سرور @Kamyab هست که توسط @FaiL عزیز به دست اومده

2e77-Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B6

و شکایت اول من باید تایید میشده چرا باید یه نفر که اپروال حداکثر 30k خریداری میکنه بفروشه 120k این نا عدالتیه،

شکایت من رد شده فرزاد جان میگه نباید پول میدادی، خب اگه قرار باشه من پول ندم چطوری باید به دلیل کلاهبرداری شکایت کنم؟ وقتی پول ندادم کلاهبرداری صورت نگرفته که

@Kamyab

• مدارک (فیلم یا عکس):

سلام این خرید فروش Approval اعلام شده نه Bail موفق باشید 

@ZakharAsli @EnDWaY

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/110720-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-farzad/#findComment-1146888

2 ساعت قبل، Wise گفته است:

سلام 

عزیزم نمیدونم چرا به خاطر این مقدار ناچیز پول پشت هم داری از همه شکایت میکنی

اون وضعیت برای ۳ سال پیش بوده از ۳ سال پیش تا حالا مسلما خیلی قوانین و خیلی چیزا تغییر کرده 

بنده اگر رد شکایت کردم چیزی از خودم ننوشتم با هماهنگی و مشورت با مسئولین بوده

همینطور فرزاد هم اگر شکایت شما از بنده رو رد کرده باز هم با هماهنگی بود

تنها هدف من اینه علالت برقرار بشه 

یه نفر فقط چون دختره کاپ ها بهش اپروال میدن که اکثرا 1$ سل میدن و همون دختر میاد 120k به پلیر ها میفروشه، خب اینقدر سود سر هر Bail منطقیه؟

بقیه پلیر ها هم ناراضی هستن ولی چون اون شخص دختره کسی ازش شکایت‌ نمیکنه

و شما میگید‌ چون اون وضعیت برای ۲۰۲۳ بوده الان عوض شده، باید اینو بگم که تمام قوانین سرور سال ۲۰۱۶ منتشر شده و تا الان اکثرا تغییر نکردن

1 ساعت قبل، RealFarzad گفته است:

سلام این خرید فروش Approval اعلام شده نه Bail موفق باشید 

@ZakharAsli @EnDWaY

از ادمین ۵ سرور این حرفا انتظار نمیره واقعا

Approval به‌ عنوان مثال نام برده شده و مثل اینکه شما متوجه‌ حرفشون نشدید

ایشون گفتن هر چیزی که قیمت فروختن اون توسط سرور تعیین میشه از x تا y اگر از y گرون تر فروخته بشه مجازات داره

اینجا x معنی کفِ قیمت رو میده که برای Bail 1$ هستش‌و y سقف قیمت هست که 45.000$ 

نمیشه برای تک تک وسیله ها اجزا و هر چیزی که هست قانون بگن

بعضی وقتا یه قانونِ کلی تعریف میشه که اکثرا Cmd ها از اون پیروی میکنن

Approval و Bail هیچ فرقی باهم ندارن تنها فرق اینا این هست که 15k Bail استند بیشتری داره

شما برای رد شکایت هم دلیل منطقی ندارید و من هرچی هم میگم شما میگید تو قوانین از Bail اسمی نیست

توی قوانین از خیلی خیلی چیز های سرور قانون نیست

مثل اینه که یک نفر ماشین Sultan رو از من به هر روشی کلاهبرداری کنه من Report/ بدم بگم ماشینمو یکی دزدیده شما بگید چون اسمی از ماشین Sultan نبرده شده من رسیدگی نمیکنم

درسته که از این ماشین اسمی برده نشده اما یه قانون کلی تعریف شده که همه ی ماشین ها رو شامل میشه

امیدوارم متوجه شده باشید

SoulSync.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/110720-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-farzad/#findComment-1147045

32 دقیقه قبل، AmirMammad گفته است:

تنها هدف من اینه علالت برقرار بشه 

یه نفر فقط چون دختره کاپ ها بهش اپروال میدن که اکثرا 1$ سل میدن و همون دختر میاد 120k به پلیر ها میفروشه، خب اینقدر سود سر هر Bail منطقیه؟

بقیه پلیر ها هم ناراضی هستن ولی چون اون شخص دختره کسی ازش شکایت‌ نمیکنه

و شما میگید‌ چون اون وضعیت برای ۲۰۲۳ بوده الان عوض شده، باید اینو بگم که تمام قوانین سرور سال ۲۰۱۶ منتشر شده و تا الان اکثرا تغییر نکردن

از ادمین ۵ سرور این حرفا انتظار نمیره واقعا

Approval به‌ عنوان مثال نام برده شده و مثل اینکه شما متوجه‌ حرفشون نشدید

ایشون گفتن هر چیزی که قیمت فروختن اون توسط سرور تعیین میشه از x تا y اگر از y گرون تر فروخته بشه مجازات داره

اینجا x معنی کفِ قیمت رو میده که برای Bail 1$ هستش‌و y سقف قیمت هست که 45.000$ 

نمیشه برای تک تک وسیله ها اجزا و هر چیزی که هست قانون بگن

بعضی وقتا یه قانونِ کلی تعریف میشه که اکثرا Cmd ها از اون پیروی میکنن

Approval و Bail هیچ فرقی باهم ندارن تنها فرق اینا این هست که 15k Bail استند بیشتری داره

شما برای رد شکایت هم دلیل منطقی ندارید و من هرچی هم میگم شما میگید تو قوانین از Bail اسمی نیست

توی قوانین از خیلی خیلی چیز های سرور قانون نیست

مثل اینه که یک نفر ماشین Sultan رو از من به هر روشی کلاهبرداری کنه من Report/ بدم بگم ماشینمو یکی دزدیده شما بگید چون اسمی از ماشین Sultan نبرده شده من رسیدگی نمیکنم

درسته که از این ماشین اسمی برده نشده اما یه قانون کلی تعریف شده که همه ی ماشین ها رو شامل میشه

امیدوارم متوجه شده باشید

ببینید این شکایت من بررسی نکردم بنده سوال پرسیدم جواب شکایت دادم من طبق قوانین عمل می‌کنم و کاری به جنسیت ندارم 

• دوست دارم که 1

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/110720-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-farzad/#findComment-1147081

• سرپرست

درود؛

شکایتِ شما تایید شد.

مسئولِ مربوطه به اشتباه مورد راهنمایی قرار گرفته است و شخصِ خاطی به زودی مجازات می شود.

+موفق باشید.
+بسته شد!

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/110720-%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-farzad/#findComment-1155366

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...