ZombieRanger ارسال شده در March 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2020 پیشنهاد میکنم مود میزان خستگی (برای دویدن و ...) به لانچر اضافه بشه. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jackson ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در April 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2020 موافق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Universe ارسال شده در April 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2020 موافق, میتونه خیلی جالب باشه. نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در April 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2020 موافقم نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2022 در در ۱۳۹۹/۱۱/۸ در 05:01، ArSaCiA گفته است: قبول شد. قبول شد اد نمیکنی؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در June 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۲۷ در 19:06، NesT گفته است: قبول شد اد نمیکنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۲۷ در 19:06، NesT گفته است: قبول شد اد نمیکنی؟ من که مود شو دارم نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2022 در هم اکنون، Lazyboy گفته است: من که مود شو دارم دادا مودشو به مویوم میدی؟ نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2022 در هم اکنون، Soldier گفته است: دادا مودشو به مویوم میدی؟ مودش همراه HUD شلوغ میشه بازیت میتونی تحمل کنی؟ نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در June 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2022 در 2 دقیقه قبل، Soldier گفته است: اگه FPS نکشه ارع نمیدونم, مودش یه جوریه بازیت شبیه بازی های اکشن میشه که انگار امدی فقط DM کنی هیلف بارش و همه چی عوض میشه حتی مپ نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2022 در هم اکنون، Lazyboy گفته است: نمیدونم, مودش یه جوریه بازیت شبیه بازی های اکشن میشه که انگار امدی فقط DM کنی هیلف بارش و همه چی عوض میشه حتی مپ دادا حالا مود رو میدی؟ نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
soldie ارسال شده در June 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2022 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: نمیدونم, مودش یه جوریه بازیت شبیه بازی های اکشن میشه که انگار امدی فقط DM کنی هیلف بارش و همه چی عوض میشه حتی مپ داداش منم موخوام به منم میدی؟ ????? ???? ?? ??? ??? ???, ??? ??? ????! ???????? ?? ??? ???? ????????? ????????g ───• · · · ⌞⌝ · · · •─── ───• · · · ⌞⌝ · · · •─── ویرایش شده June 29, 2022 توسط soldie نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۸ در 13:05، Lazyboy گفته است: من که مود شو دارم با لانچر نمیشه استفاده کرد نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 در در ۱۳۹۹/۱۱/۸ در 05:01، ArSaCiA گفته است: قبول شد. @ArSaCiA فکر نمیکنم خیلی چیز زمان بری باشه ها! 2 سال گذشت، فراموش شد؟! این Mod خیلی کاربردیه! نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 میاد ایشالله نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.