رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: UnSolved.png

Top.png

OuR.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Mobin.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلام اکانت هایی بن شدن که بنده بیشتر از ۱ساله روشون نرفته بودم و بعضی از اکانتا هم اصلا مال من نبودن که بن شدن مثل اکانت Top و OuR

سوال من اینجاست شما جز اینکه پلیرا رو میخاید از سرور بپرونید هدف دیگه هم دارید؟ شما همه ی این اکانتایی که شماره هاشون یکی بوده رو پرمنت بن کردید که من دیگه نتونم وارد سرور شم، اگر هدف مجازات باشه هر شماره فقط یک بن براش کافی بوده

در هر صورت شما ادمین سرور هستید و بخاطر تلاش برای ایجاد نظم نباید گله کرد ولی اینکه همه اکانتایی که شمارشون یکی هست رو بن میکنید فقط تلاش برای ایجاد نظم نیست!

لاگ هارو چک کنید اشتباه ها رو اصلاح کنید لطفا

همینطور اینکه بنده ای که فول باف بودم رو اسپکت بن کردید این موضوع هم لطفا پیگیری شود

• مدارک (فیلم یا عکس): Ban log

• دوست دارم که 3
  • هاها 1
  • چی چی 1
  • ناراحت 4

𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂

892d10_24e72209-24a13614-24AdmBoT-Cover-

UnSolved.png

[Nx]

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/109576-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-mobin/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست

@UnSolved درود و احترام خدمت بازیکن عزیز سرور.

با تمام احترامی که برای شما قائل هستم نیاز هست بند به بند فروم جلو بریم.

4 ساعت قبل، UnSolved گفته است:

• توضیحات: با سلام اکانت هایی بن شدن که بنده بیشتر از ۱ساله روشون نرفته بودم و بعضی از اکانتا هم اصلا مال من نبودن که بن شدن مثل اکانت Top و OuR

در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است:

به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود مجاز می باشد ولی در نظر داشته باشید که در مواقع رعایت نکردن قوانین، چه صاحب اصلی در اکانت باشد چه هر شخص دیگری از مجازات کم نمی شود.

برخی از تخلف‌ها وجود دارد که باعث می شود تمامی اکانت های یک شخص از بازی محروم شود و در صورتی که شما اکانتتان را در اختیار آن فرد قرار داده بودید یا وارد اکانت او شده بودید، اکانت شما هم به عنوان یکی از اکانت های آن شخص محسوب می شود و ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود (از اشتراک گذاری حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و افراد مسدود شده اطمینان کامل را حاصل فرمایید و وارد اکانت های دیگران نشوید)

سوال من اینجاست شما جز اینکه پلیرا رو میخاید از سرور بپرونید هدف دیگه هم دارید؟

نظر خود شما چی هست؟ شمایی که با چیت های پی در پی بالانس سرور رو بهم میریزید حس نمیکنید باعث دوری بازیکنان بشید؟ یعنی تنها زمانی که مجازات روی شما اعمال میشود باعث میشود که پلیرها از سرور دور بشوند؟ جالب بود.

اگر هدف مجازات باشه هر شماره فقط یک بن براش کافی بوده

چشم از این پس حتما با شما در مورد اکانت هایی که قرار است محروم کنیم مشورت خواهیم کرد.

در هر صورت شما ادمین سرور هستید و بخاطر تلاش برای ایجاد نظم نباید گله کرد ولی اینکه همه اکانتایی که شمارشون یکی هست رو بن میکنید فقط تلاش برای ایجاد نظم نیست!

یک پیشنهاد دوستانه دیگر هیچوقت برای احساس قدرت در سرور از تقلب استفاده نکنید تا مجازات های لازمه روی شما و اکانت هاتون صورت نگیرد.

و در آخر تیم استف برای ایجاد یک محیط امن در سرور تمامی تلاش خود را انجام خواهد داد، و اشد مجازات برای متقلبین در نظر گرفته خواهد شد.

در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است:

شما مجاز به داشتن چندین حساب کاربری در سرور هستید، ولی در صورت شکستن قوانینی مانند: تجارت غیرقانونی، دزدیدن حساب‌های کاربری، جعل و استفاده از مدارک ساختگی، استفاده از مودهای غیرمجاز و نرم افزار های تقلب، سوء استفاده از باگ های سرور، تبلیغات، کلاه برداری و توهین؛ مجازات آنها بر روی تمامی حساب های کاربری شما اعمال خواهد شد.

به زودی مدارک برای مدیریت عزیز سرور ارسال خواهد شد.

Staff-Note

• دوست دارم که 6
  • مرسی 4

وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی

مراقب رفتارت با آدما باش

یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو  میبینی

Mobin.png
💚❤️💛
Sadaf.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/109576-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-mobin/#findComment-1134568

درود مجدد خدمت ادمین عزیز @ZakharAsli

UnSolved.png

[Nx]

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/109576-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-mobin/#findComment-1134879

9 ساعت قبل، ZakharAsli گفته است:

نظر خود شما چی هست؟ شمایی که با چیت های پی در پی بالانس سرور رو بهم میریزید حس نمیکنید باعث دوری بازیکنان بشید؟ یعنی تنها زمانی که مجازات روی شما اعمال میشود باعث میشود که پلیرها از سرور دور بشوند؟ جالب بود.

لطفا قبل از جواب دادن حرف های بنده رو با دقت بخونید

من داشتم درباره اکانتی که به بنده share داده شده بود صحبت میکردم و حتی اگر من گناهکار باشم فرد صاحب اکانت بیگناهه

چشم از این پس حتما با شما در مورد اکانت هایی که قرار است محروم کنیم مشورت خواهیم کرد.

با توجه به شناخت کوچیکی که از فرد متشخص شما داشتم انتظار همچین رفتاری رو نداشتم

شما حرف از عدالت و ایجاد نظم میزنید، اگر همین حرف رو بنده زده بودم الان شکایتم بدلیل توهین و کنایه رد میشد اما الان که شما ادمین هستی ایا شکایت بصورت خودکار تایید خواهد شد!؟ 

یک پیشنهاد دوستانه دیگر هیچوقت برای احساس قدرت در سرور از تقلب استفاده نکنید تا مجازات های لازمه روی شما و اکانت هاتون صورت نگیرد.

مدارکی که شما در اختیار داری چیزی هستش که از روی اسپکت از گانریه بنده دیدی پس انقدر قاطع صحبت نکنید

چیزای مختلفی مثل اینترنت ضعیف و استفاده از دی ان اس و موارد دیگه تقلب محسوب نمیشن اما باعث میشن چیزی که شما از روی اسپکت میبینی با چیزی که پلیر روی صفحه مانیتورش میبینه متفاوت باشه از قضا که من اون موقع فول باف هم بودم

شما مسئولیت قضاوت رو بر عهده دارید و اگه تصمیم شما اشتباه باشه حتی اگر توی سرور هم براتون مشکلی پیش نیاد شک نکنید که توی اخرت و معنویت براتون مشکل ساز میشه پس لطفا از تهمت زدن و جواب های احساسی و تعنه آمیز جلوگیری کنید 

به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود مجاز می باشد ولی در نظر داشته باشید که در مواقع رعایت نکردن قوانین، چه صاحب اصلی در اکانت باشد چه هر شخص دیگری از مجازات کم نمی شود.

برخی از تخلف‌ها وجود دارد که باعث می شود تمامی اکانت های یک شخص از بازی محروم شود و در صورتی که شما اکانتتان را در اختیار آن فرد قرار داده بودید یا وارد اکانت او شده بودید، اکانت شما هم به عنوان یکی از اکانت های آن شخص محسوب می شود و ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود (از اشتراک گذاری حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و افراد مسدود شده اطمینان کامل را حاصل فرمایید و وارد اکانت های دیگران نشوید)

حرف شما درست اما در این قانون از جمله ی "ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود" استفاده شده پس شما مجبور به بن کردن نبودید و کاری که شما کردید هم اشتباه نبوده ولی ایا از لحاظ وجدانی درسته فرد بیگناهی که فقط اکانتش share بوده بدلیل تصمیمی که شما گرفتی بن و FP80 بشه؟

شما مجاز به داشتن چندین حساب کاربری در سرور هستید، ولی در صورت شکستن قوانینی مانند: تجارت غیرقانونی، دزدیدن حساب‌های کاربری، جعل و استفاده از مدارک ساختگی، استفاده از مودهای غیرمجاز و نرم افزار های تقلب، سوء استفاده از باگ های سرور، تبلیغات، کلاه برداری و توهین؛ مجازات آنها بر روی تمامی حساب های کاربری شما اعمال خواهد شد.

در صورت تایید مدارکی که بنده چیت زدم دیگه حرفی ندارم و بن شدن اکانت های خودم رو قبول میکنم اما لطفا از بن و FP80 کردن اکانت رفیقم (Top) تجدید نظر کنید

• دوست دارم که 3
  • مرسی 2

UnSolved.png

[Nx]

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/109576-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-mobin/#findComment-1134883

@Sajjad بررسی نمیشه؟

UnSolved.png

[Nx]

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/109576-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-mobin/#findComment-1144606

@Sajjad @Kamyab @EnDWaY 11روز گذشت بررسی نمیشه؟

UnSolved.png

[Nx]

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/109576-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-mobin/#findComment-1154148

• مدیریت

با سلام و احترام؛
نیازی به توضیح زیادی نیست، شما با توجه به بند زیر:

نقل قول

به طور صحیح مجازات شدید.

پ.ن:

در ۱۴۰۵/۱/۱ در 05:51، UnSolved گفته است:

نمیخام بگم چیت نزدم اقا من امشب چیت زدم

امید است مجدد همچین رفتاری از شما نبینیم، موفق باشید.

• مدیریت آرساکیا گیم

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

CF-AG-CF | BI-CA-DH
ღ 2-5-8-14-21-19-8 
 CG-AD-CH | AF-EA-DF

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/109576-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-mobin/#findComment-1154699

• Sajjad موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...