DeLon ارسال شده در April 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2020 از مسئولین درخواست رسیدگی میشه،ما ۲۴ ساعت وقتمونو میزاریم در اختیار پلیر لطفا شمام صدای مارو بشنوید.با تشکر. @Ali از مسئولین درخواست رسیدگی میشه،ما ۲۴ ساعت وقتمونو میزاریم در اختیار پلیر لطفا شمام صدای مارو بشنوید.با تشکر. @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در April 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2020 ترو خدا بداد ما معلم ها برسید ما حیلی زحمتکش هستیم لطفا یکم به ما هم اهمیت بدین،تایم GiveLicense هارو کمترکنید یا یفکری کنید واسه ما. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ocanner ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۲ در 16:15، DeLon گفته است: با سلام و خسته نباشی خدمت مدیریت خوب سرور،میخواستم یک پیشنهاد بدم و نظر دوستان و مدیران رو بدونم،ما رنک ۱ ها محدودیتی داریم ک فقط میتونیم از طرف تست بگیریم،لطفا یک cmd بزارید ک بتونیم کسایی ک امتحان گرفتیم رو در نبود لیدر یا رنک ۲ save کنه و رنک ۲ اومد cmd میزنه و میبینه ک ب کی چی بده اینطوری خیلی کار پلیر ها جلو میره. پیشنهاد خیلی خوبیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hessam212 ارسال شده در May 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2020 عالی. دیگه وقت کسی سر دوباره تست دادن تلف نمیشه. And they say that I am the Sick Boy Easy to say, when you don't take the risk, boy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hesidark ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 واقعا این cmd نیازه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در May 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 از ادمین کل آقای @Ali درخواست رسیدگی میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 ممنون از Delon عزیز که خیلی به فکر پلیر ها هستین و ... . سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 پیشنهاد خیلی خوبیه Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در May 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2020 موافقم چون واقعا لازمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در June 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 داداشا لطفا نظرات خودتونو بگید.ممنون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepehrRs ارسال شده در June 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2020 عالیه چون خیلی وقتا پیش اومده 1نفر واسه گرفتن یه license چندبار تست داده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در June 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2020 از ادمین عزیز درخواست میشه نظرات مارو ببینند. @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در June 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 با سلام,من حاظرم قسم بخورم که همه معلم ها و پلیر ها لازم میدونند که همچین چیزی باشه تا کار همه راحت بشه,پس از مدیران عزیز درخواست میکنم این پست رو چک کنه و بگه که انجام داده میشه یا خیر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 در 8 دقیقه قبل، DeLon گفته است: با سلام,من حاظرم قسم بخورم که همه معلم ها و پلیر ها لازم میدونند که همچین چیزی باشه تا کار همه راحت بشه,پس از مدیران عزیز درخواست میکنم این پست رو چک کنه و بگه که انجام داده میشه یا خیر. عزیز طبق چیزی که ما دیدیم به این زودی جواب نمیدن پس لطفا صبور باشید. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در June 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 در 2 ساعت قبل، AbbasMZ گفته است: عزیز طبق چیزی که ما دیدیم به این زودی جواب نمیدن پس لطفا صبور باشید. چشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۲ در 16:15، DeLon گفته است: با سلام و خسته نباشی خدمت مدیریت خوب سرور،میخواستم یک پیشنهاد بدم و نظر دوستان و مدیران رو بدونم،ما رنک ۱ ها محدودیتی داریم ک فقط میتونیم از طرف تست بگیریم،لطفا یک cmd بزارید ک بتونیم کسایی ک امتحان گرفتیم رو در نبود لیدر یا رنک ۲ save کنه و رنک ۲ اومد cmd میزنه و میبینه ک ب کی چی بده اینطوری خیلی کار پلیر ها جلو میره. اگه عملی بشه عالیه ک! 1 باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در June 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 لطفا نظر خودتونو بگید و پیشنهاد دارید بگید تا کار همه سری تر پیش بره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HukerHaghi ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 کاملا موافقم من خودم قبلا در SI بودم و این مشکل رو داشتم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 موافق باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 پیشنهاد من این هست که رانک یک ها برای GI/ کردن محدودیت داشته باشند مثلا اگر رانک 2 هر 2مین میتواند کند رانک یک هر 8 مین بتواند این کار رو انجام دهند از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 موافق Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 بسیار هم عالی Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در June 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 دوستا و داداشای گل,لطفا نظر بدین. چه نظر خوب باشه چه بد نظر بدین ممنون از همه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLon ارسال شده در July 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 لطفا نظرات خودتونو در قسمت کامنت بگید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 موافق زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده