Afy ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 درود خدمت تمامیه دوستانه عزیزه "ArSaCiA Game" بنده امروز اومدم تا کمی در مورد این آپدیت جدید صحبت کنیم ببین دوستان آپدیت جدید معایب های بسیاری داره اولین عیب Skill Truck یکی از چیزایی بود که واقعا کاربردی نیست و اصن نیاز نمیشه و باید بیشتر چک پوینت هارو نزدیک تر میکردن به شهره LS وگرنه این کار تو سطح شهر خیلی شلوغی ایجاد میکنه و مخصوصا تو LS که همیشه ی خدا شلوغ هست و از نظره من این سیستم اصن خوب نیست و نظر نهایی = (-) دومین چیز سیستم Factions/ واقعا چیزی بود که اصن خیلی کارو پیچیده کرده واسه همین اوله کار ، و نحوهی عضویت به فکشن ها اصن خیلی بد شده قبلی فقط کمی نیاز به ویرایش داشت تا بتونه بیشتر پیش بره حتی نکته ی مهم این بود که بازیکن با انجمن آشنا میشد و سیستم عضویت به فکشن ها هم بده نظر نهایی = (-) سومین Slot زیاد فکشن ها واقعا دلیل این کارو نمیفهمم اقلیت ها همینجوری هم اکتیویتی بهشون نمیرسه و زیاد کردنه Slot یکی از بدترین کار ها واسه فکشن ها بود کلام آخر؛ دوستان من معایب های اصلی و مهم رو گفتم ممنون میشم نظرتون رو بنویسید در مورد این آپدیت، اگر موافقید با حرفه بنده =(+) بزارید و توضیحات خودتون رو بنویسید اگر مخالفید با حرف بنده = (-) بزارید و توضیحات رو بنویسید و دوستان کسانی که میگن سیستم های بالا به قبل برگرده بنویسید دیگه. دوستداره همهی شما - امیر @Ali @Nigga @Niggaa @Sajjad @Kamyab @Slap @SaIeh @BigMeeTi @BigMeetiSuperUltraProMax @Neymar @Mehrdad @Terrorism @Olden @Thugger @PermanenT @AmiirHosseiN @McQueen @Fayez @Hushang @AmirHoxeiN @Motekhass @AlBeRT @ZeRoX @RealFarzad @Arda @KaGaN @AmoReza @Varagh @EnDWaY @Mute @Ezi @MaShruB @sHaFaQ @Elmira @SaDaFi @Parsi @Alonso @Buff @Captain @Semtex @Syd @MaCBooK @NeverKill @ShibeMarG @Shifo @AmoEhsan @Tommy @FaiL @PaulWalker @Karadeniz @Karadayiو همهی عزیزانه دوس داشتینی..... 1 AAAIBMM لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LeGo ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 13 دقیقه قبل، Afy گفته است: درود خدمت تمامیه دوستانه عزیزه "ArSaCiA Game" بنده امروز اومدم تا کمی در مورد این آپدیت جدید صحبت کنیم ببین دوستان آپدیت جدید معایب های بسیاری داره اولین عیب Skill Truck یکی از چیزایی بود که واقعا کاربردی نیست و اصن نیاز نمیشه و باید بیشتر چک پوینت هارو نزدیک تر میکردن به شهره LS وگرنه این کار تو سطح شهر خیلی شلوغی ایجاد میکنه و مخصوصا تو LS که همیشه ی خدا شلوغ هست و از نظره من این سیستم اصن خوب نیست و نظر نهایی = (-) دومین چیز سیستم Factions/ واقعا چیزی بود که اصن خیلی کارو پیچیده کرده واسه همین اوله کار ، و نحوهی عضویت به فکشن ها اصن خیلی بد شده قبلی فقط کمی نیاز به ویرایش داشت تا بتونه بیشتر پیش بره حتی نکته ی مهم این بود که بازیکن با انجمن آشنا میشد و سیستم عضویت به فکشن ها هم بده نظر نهایی = (-) سومین Slot زیاد فکشن ها واقعا دلیل این کارو نمیفهمم اقلیت ها همینجوری هم اکتیویتی بهشون نمیرسه و زیاد کردنه Slot یکی از بدترین کار ها واسه فکشن ها بود کلام آخر؛ دوستان من معایب های اصلی و مهم رو گفتم ممنون میشم نظرتون رو بنویسید در مورد این آپدیت، اگر موافقید با حرفه بنده =(+) بزارید و توضیحات خودتون رو بنویسید اگر مخالفید با حرف بنده = (-) بزارید و توضیحات رو بنویسید و دوستان کسانی که میگن سیستم های بالا به قبل برگرده بنویسید دیگه. دوستداره همهی شما - امیر @Ali @Nigga @Niggaa @Sajjad @Kamyab @Slap @SaIeh @BigMeeTi @BigMeetiSuperUltraProMax @Neymar @Mehrdad @Terrorism @Olden @Thugger @PermanenT @AmiirHosseiN @McQueen @Fayez @Hushang @AmirHoxeiN @Motekhass @AlBeRT @ZeRoX @RealFarzad @Arda @KaGaN @AmoReza @Varagh @EnDWaY @Mute @Ezi @MaShruB @sHaFaQ @Elmira @SaDaFi @Parsi @Alonso @Buff @Captain @Semtex @Syd @MaCBooK @NeverKill @ShibeMarG @Shifo @AmoEhsan @Tommy @FaiL @PaulWalker @Karadeniz @Karadayiو همهی عزیزانه دوس داشتینی..... حالا اضافه کردن اسکیل خیلی هم بد نبود ولی اینکه باعث شلوغی شده خیلی ناجوره /: در کل اپدیت جالبی نبود 127.0.0.1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117576 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Afy ارسال شده در March 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 هم اکنون، LeGo گفته است: حالا اضافه کردن اسکیل خیلی هم بد نبود ولی اینکه باعث شلوغی شده خیلی ناجوره /: در کل اپدیت جالبی نبود سلام، اضافه کردن اسکیل بد نیست ولی برای Truck اسکیل نباید میومد چون خیلی باعث شلوغی و کلی داستان داره در کل، ولی مرسی از نظرت AAAIBMM لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117581 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Serhat ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 کسی با سیستم تراک مشکل نداره؟ تایمش خیلی کمه و نمیشه به مقصد رسید My account: My brotherS: You don't always care about everything you have, but when you lose it, it become important to you like a ...mother دنبال کردن = دنبال شدن لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117588 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 سلام و درود. راجب مورد اولی که ذکر کردید: Skill truck به اون شغل ارزش میده و باعث انگیزه بیشتر بازیکنا نسبت به این شغل میشه. (همونطور که از قبل خیلیا بهش علاقه داشتن) متوجه منظورتون در ادامه جمله نشدم، میگید که باید چک پوینت هارو به شهر LS نزدیک تر میکردن (که این خودش باعث شلوغی شهر میشه) ولی در ادامه از ترافیک شهر LS شاکی هستید. اگر ملاحظه کردید مسیر حمل بار به انتخاب خود بازیکنان میباشد و این اتفاقا شلوغی مسیر رو کاهش میده تا هر بازیکن به هر نقطهای که میخواد بارشو برسونه، تایپ های مختلف بار بری هم موجوده که Checkpoint های متفاوتی دارند، در نتیجه اینجا شلوغی جاده ها به دلیل علاقه بازیکنان به اون شغله. مورد دوم: سیستم Factions/ اطلاعات قبلی خودش رو حفظ کرده و تازه قابلیت های جدیدی به شما اضافه کرده! در جواب سوال اینکه: <<دادا فکشنت بازه؟>> بسیار کاربردیه و همچنین بازیکنان به جای اتکا مستمر به لیدر برای فهمیدن زمان عضوگیری، به صورت لحظهای میتونن به وضعیت اون اقلیت در بازی آگاه باشند. همچنین ما سیستم درخواست عضویت رو هم برای لیدر هم برای بازیکنان آسان کردیم. زین پس بازیکن ها مجبور نیستن درگیر فرم سخت درخواست عضویت باشند و از طریق NUCP میتوانند درخواست خود را به سادگی ثبت کنند + اینکه زمان پاسخگویی به درخواست ها کمتر خواهد شد و لیدر ها زمان کمتری برای رسیدگی به این مورد مصرف خواهند کرد. (رسیدگی به درخواست ها نیز مقداری سیستمی خواهد بود) و مورد آخر افزایش اسلات فکشن ها؛ برای اقلیتی مثل Hitman Agency قبول دارم که اسلات یکم بیش از حد زیاد شده، ولی باید افزایش بازیکنان و علاقهمندان هم در نظر گرفت. اگر به درخواست ها نگاه کنید، در هر وهلهی عضوگیری بیش از 100 درخواست برای هر فکشن ثبت میشه که این نبود اسلات کافی نسبت به حجم تقاضا رو میرسونه. در حال حاضر تعداد بازیکنان به شدت افزایش یافته و بیشتر هم خواهد شد در نتیجه با افزایش بازیکنان، افزایش اسلات فکشن ها نیز منطقیه. اگر اسلات سرور زیاد بشه (مثلا به 2000 برسه) شاید تعداد بازیکنان آنلاین به 1300 برسه (فقط بازیکنان آنلاین یعنی بدون احتساب AFK و یا Sleep) که این خیلی عدد زیادیه! اگر تدابیری برای این موضوع صورت بگیره و اسلات سرور زیاد بشه، خواهید دید که با وجود افزایش اسلات، باز هم این مقدار کافی نیست و باید اسلات اقلیت ها باز هم بیشتر شود. در حال حاضر برای امکان مدیریت فکشن توسط لیدر این مورد ممکن نیست تا فشار بیشتری به لیدر های عزیز مجموعه وارد نشه. در کل احساس کردم دلیل انتقاد شما حاله ای از ابهامه و گفتم که دلیل افزوده شدن این موارد رو بهتون اطلاع بدم. شاد و پیروز باشید. 13 دقیقه قبل، WanderingSoul گفته است: کسی با سیستم تراک مشکل نداره؟ تایمش خیلی کمه و نمیشه به مقصد رسید اون تایم صرفا یه سیستم تشویقی هستش که اگر در کمتر از مدت زمان گفته شده بار رو برسونید مقداری پول اضافی دریافت کنید. (نه اینکه از پول کل اون بار بری کم شه) 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117605 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hushang ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 ما که کاملا راضی هستیم 1 ⚡ Hustle in silence , let success make the noise⚡ • • F1]rst Friends] • • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117624 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Afy ارسال شده در March 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 3 دقیقه قبل، Fayez گفته است: سلام و درود. راجب مورد اولی که ذکر کردید: Skill truck به اون شغل ارزش میده و باعث انگیزه بیشتر بازیکنا نسبت به این شغل میشه. (همونطور که از قبل خیلیا بهش علاقه داشتن) متوجه منظورتون در ادامه جمله نشدم، میگید که باید چک پوینت هارو به شهر LS نزدیک تر میکردن (که این خودش باعث شلوغی شهر میشه) ولی در ادامه از ترافیک شهر LS شاکی هستید. اگر ملاحظه کردید مسیر حمل بار به انتخاب خود بازیکنان میباشد و این اتفاقا شلوغی مسیر رو کاهش میده تا هر بازیکن به هر نقطهای که میخواد بارشو برسونه، تایپ های مختلف بار بری هم موجوده که Checkpoint های متفاوتی دارند، در نتیجه اینجا شلوغی جاده ها به دلیل علاقه بازیکنان به اون شغله. مورد دوم: سیستم Factions/ اطلاعات قبلی خودش رو حفظ کرده و تازه قابلیت های جدیدی به شما اضافه کرده! در جواب سوال اینکه: <<دادا فکشنت بازه؟>> بسیار کاربردیه و همچنین بازیکنان به جای اتکا مستمر به لیدر برای فهمیدن زمان عضوگیری، به صورت لحظهای میتونن به وضعیت اون اقلیت در بازی آگاه باشند. همچنین ما سیستم درخواست عضویت رو هم برای لیدر هم برای بازیکنان آسان کردیم. زین پس بازیکن ها مجبور نیستن درگیر فرم سخت درخواست عضویت باشند و از طریق NUCP میتوانند درخواست خود را به سادگی ثبت کنند + بر اینکه زمان پاسخگویی به درخواست ها کمتر خواهد شد و لیدر ها زمان کمتری برای رسیدگی به این مورد مصرف خواهند کرد. (رسیدگی به درخواست ها نیز مقداری سیستمی خواهد بود) و مورد آخر افزایش اسلات فکشن ها؛ برای اقلیتی مثل Hitman Agency قبول دارم که اسلات یکم بیش از حد زیاد شده، ولی باید افزایش بازیکنان و علاقهمندان هم در نظر گرفت. اگر به درخواست ها نگاه کنید، در هر وهلهی عضوگیری بیش از 100 درخواست برای هر فکشن ثبت میشه که این نبود اسلات کافی نسبت به حجم تقاضا رو میرسونه. در حال حاضر تعداد بازیکنان به شدت افزایش یافته و بیشتر هم خواهد شد در نتیجه با افزایش بازیکنان، افزایش اسلات فکشن ها نیز منطقیه. اگر اسلات سرور زیاد بشه (مثلا به 2000 برسه) شاید تعداد بازیکنان آنلاین به 1300 برسه (فقط بازیکنان آنلاین یعنی بدون احتساب AFK و یا Sleep) که این خیلی عدد زیادیه! اگر تدابیری برای این موضوع صورت بگیره اسلات سرور زیاد بشه، خواهید دید که با وجود افزایش اسلات، باز هم این مقدار کافی نیست و باید اسلات اقلیت ها باز هم بیشتر شود. در حال حاضر برای امکان مدیریت فکشن توسط لیدر این مورد ممکن نیست تا فشار بیشتری به لیدر های عزیز مجموعه وارد نشه. در کل احساس کردم دلیل انتقاد شما حاله ای از ابهامه و گفتم که دلیل افزوده شدن این موارد رو بهتون اطلاع بدم. شاد سلام، تو سیستم Skill Truck حرف بنده این بود که نیازی به این همه کار نبود ک فقط کافی بود Checkpoint هارو یکم نزدیک میکردن به شهره LS ینی تویه LS نبود حرفم. مورد دوم Factions/ خودم بشخصه کمی تردید دارم چون من اینجا حرف دیگران تویه گیم رو نوشتم تا به دست بقیه برسونم و بعضی هاشون تا یه حدی درست میگن ولی این مورد رو باید واسه نظر دادن در موردش صبر کنیم تا ببینیم که چجوریه دقیقا تو مورد سوم بنده نظرم یه جورایی بر عکسته بخاطر اینکه اقلیت Hitman Agency نیاز به اسلات داشت چون شما وقتی کانترکت میدید باید خیلی صبر میکردید ولی اینجوری خیلی بهتر شده و مورد بعدی در مورد Hitman Agency اینه که خیلی ها میخوان برن کلی بخاطر r5 های این اقلیت نمیتونن، ولی احساس من اینه که برای اقلیت های Department میتونه بد باشه در کل عرفان جان نظرت خیلی برام عزیز بود مرسی بابت اینکه زاویه دیدمو کمی در مورد بعضی از موارد از آپدیت عوض کردی بوس بهت AAAIBMM لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117630 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sHaFaQ ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 با سلام و درود خدمت تو امیر جان بنده هیچ نظری ندارم درباره ی این آپدیت جدید نه میگم خوبه نه میگم بَده؛ من میگم فقط به سرور کمک کنه همین نظرِ خاصی ندارم. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117637 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
poyaTURK17 ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 43 دقیقه قبل، Afy گفته است: درود خدمت تمامیه دوستانه عزیزه "ArSaCiA Game" بنده امروز اومدم تا کمی در مورد این آپدیت جدید صحبت کنیم ببین دوستان آپدیت جدید معایب های بسیاری داره اولین عیب Skill Truck یکی از چیزایی بود که واقعا کاربردی نیست و اصن نیاز نمیشه و باید بیشتر چک پوینت هارو نزدیک تر میکردن به شهره LS وگرنه این کار تو سطح شهر خیلی شلوغی ایجاد میکنه و مخصوصا تو LS که همیشه ی خدا شلوغ هست و از نظره من این سیستم اصن خوب نیست و نظر نهایی = (-) دومین چیز سیستم Factions/ واقعا چیزی بود که اصن خیلی کارو پیچیده کرده واسه همین اوله کار ، و نحوهی عضویت به فکشن ها اصن خیلی بد شده قبلی فقط کمی نیاز به ویرایش داشت تا بتونه بیشتر پیش بره حتی نکته ی مهم این بود که بازیکن با انجمن آشنا میشد و سیستم عضویت به فکشن ها هم بده نظر نهایی = (-) سومین Slot زیاد فکشن ها واقعا دلیل این کارو نمیفهمم اقلیت ها همینجوری هم اکتیویتی بهشون نمیرسه و زیاد کردنه Slot یکی از بدترین کار ها واسه فکشن ها بود کلام آخر؛ دوستان من معایب های اصلی و مهم رو گفتم ممنون میشم نظرتون رو بنویسید در مورد این آپدیت، اگر موافقید با حرفه بنده =(+) بزارید و توضیحات خودتون رو بنویسید اگر مخالفید با حرف بنده = (-) بزارید و توضیحات رو بنویسید و دوستان کسانی که میگن سیستم های بالا به قبل برگرده بنویسید دیگه. دوستداره همهی شما - امیر @Ali @Nigga @Niggaa @Sajjad @Kamyab @Slap @SaIeh @BigMeeTi @BigMeetiSuperUltraProMax @Neymar @Mehrdad @Terrorism @Olden @Thugger @PermanenT @AmiirHosseiN @McQueen @Fayez @Hushang @AmirHoxeiN @Motekhass @AlBeRT @ZeRoX @RealFarzad @Arda @KaGaN @AmoReza @Varagh @EnDWaY @Mute @Ezi @MaShruB @sHaFaQ @Elmira @SaDaFi @Parsi @Alonso @Buff @Captain @Semtex @Syd @MaCBooK @NeverKill @ShibeMarG @Shifo @AmoEhsan @Tommy @FaiL @PaulWalker @Karadeniz @Karadayiو همهی عزیزانه دوس داشتینی..... سلام و درود کاملا موافقم ما در صورت عادی داخل LS , fps خوبی نمیتونیم بگیریم از وقتی این مورد اضافه شده تعداد نفرات نون آرپی کننده و از جمله لگ و fps بد به بازی اضافه شده نظر بنده ( - ) لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117640 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neymar ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 ما که هنوز پشت لوگین هستیم، وقت نشده بریم ببینیم😂 ﷽ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117663 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elmira ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 ۱ ساعت قبل، Afy گفته است: درود خدمت تمامیه دوستانه عزیزه "ArSaCiA Game" بنده امروز اومدم تا کمی در مورد این آپدیت جدید صحبت کنیم ببین دوستان آپدیت جدید معایب های بسیاری داره اولین عیب Skill Truck یکی از چیزایی بود که واقعا کاربردی نیست و اصن نیاز نمیشه و باید بیشتر چک پوینت هارو نزدیک تر میکردن به شهره LS وگرنه این کار تو سطح شهر خیلی شلوغی ایجاد میکنه و مخصوصا تو LS که همیشه ی خدا شلوغ هست و از نظره من این سیستم اصن خوب نیست و نظر نهایی = (-) دومین چیز سیستم Factions/ واقعا چیزی بود که اصن خیلی کارو پیچیده کرده واسه همین اوله کار ، و نحوهی عضویت به فکشن ها اصن خیلی بد شده قبلی فقط کمی نیاز به ویرایش داشت تا بتونه بیشتر پیش بره حتی نکته ی مهم این بود که بازیکن با انجمن آشنا میشد و سیستم عضویت به فکشن ها هم بده نظر نهایی = (-) سومین Slot زیاد فکشن ها واقعا دلیل این کارو نمیفهمم اقلیت ها همینجوری هم اکتیویتی بهشون نمیرسه و زیاد کردنه Slot یکی از بدترین کار ها واسه فکشن ها بود کلام آخر؛ دوستان من معایب های اصلی و مهم رو گفتم ممنون میشم نظرتون رو بنویسید در مورد این آپدیت، اگر موافقید با حرفه بنده =(+) بزارید و توضیحات خودتون رو بنویسید اگر مخالفید با حرف بنده = (-) بزارید و توضیحات رو بنویسید و دوستان کسانی که میگن سیستم های بالا به قبل برگرده بنویسید دیگه. دوستداره همهی شما - امیر @Ali @Nigga @Niggaa @Sajjad @Kamyab @Slap @SaIeh @BigMeeTi @BigMeetiSuperUltraProMax @Neymar @Mehrdad @Terrorism @Olden @Thugger @PermanenT @AmiirHosseiN @McQueen @Fayez @Hushang @AmirHoxeiN @Motekhass @AlBeRT @ZeRoX @RealFarzad @Arda @KaGaN @AmoReza @Varagh @EnDWaY @Mute @Ezi @MaShruB @sHaFaQ @Elmira @SaDaFi @Parsi @Alonso @Buff @Captain @Semtex @Syd @MaCBooK @NeverKill @ShibeMarG @Shifo @AmoEhsan @Tommy @FaiL @PaulWalker @Karadeniz @Karadayiو همهی عزیزانه دوس داشتینی..... دیگ باید عادت کرد😹 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117671 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 حقیقتا یسری چیزاش الکی اضافه شده. تراک و محل بارگیریش، وسط شهر میبینی کلی کامیون از اون سر LS دارن میان این سر LS بار میزنن برمیگردن باز سر راه با همشون تصادف میکنی، باز محل بارگیری به محل سوار شدن و تهیه کامیون نزدیک میکردن بهتر میشد. سیستم Maps جالب بود برای کسایی که فایند ندارن راحت تر کرده یا /throw کردن دراگ که جالب شده دیگه نیاز نیست سل بدی یا مصرف کنی که فریسک نشی. اول شخصش که واقعا چیز جالبی از آب در نیومده، میتونست طراحی بهتری داشته باشه یا از مود هایی که برای اول شخص برای بازی ساخته شده استفاده کنن بهتر میشد، دید بدتری داره. یسری چیزا که به فکشن های Cop اضافه کردن واقعا خوب بودن نسبت به قدیمش راحت تر کرده اما اضافه کردم اسلات برای فکشن های زیاده روی بود مخصوصا قسمت Cop و Hitman که الان جا زیاد شده میتونست اسلات کمتری نسبت به عدد ۶۰ اضافه کنن که یکم چالش برانگیز باشه رفتن به فکشن Cop و HM مثل قدیم. سیستم عضویت فکشن ها هم قدیمش بهتر بود داخل فروم، ثبت عضویت و چک کردن اولویت بندیش راحت تر بود. سیستم /eat و /drink هم زیاد کاربردی نیست چون سرور RPG عه و RP نیست. خلاصه که یسری چیزا خوب و ضروری بودن یسریاش الکی اومدن و محل بارگیری truck هم امیدوارم بهبود ببخشن و نزدیک محل سوار شدن truck یا محل سوار شدن truck رو نزدیک محل بارگیری کنن داخل LS شلوغ تر از الان نشه. ♦ حقیقت همان دروغیست که بارها و بارها تکرار شده است ♦ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117731 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rahanrt80 ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 با سلام و درود ، از نظر من مپ اون قسمت بارگیری و ثبت بار و مقصد باید کاملا بهبود پیدا کنه ، به قدری اونجا شلوغ هست که اصلا و ابدا نمیشه با جون سالم ازونجا بیرون رفت و حتی نصف تایممون هم سر خروج و ورود به اون نقطه از دست میره ، همچنین باید دریافتی این شغل بشدت افزایش پیدا کنه و حداقل از ۵ هزار به ۱۵ هزار برسه ، همچنین بهتره تبلیغاتی برای فکشن ها انجام بشه تا راحت تر بتوان اکتیویتی زد بخصوص فکشن تاکسی ، از طرف دیگر بهتر هست که سیستم ثبت بار و فرایند و توضیحاتش فینگلیش بشه. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117737 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Afy ارسال شده در March 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 1 ساعت قبل، sHaFaQ گفته است: با سلام و درود خدمت تو امیر جان بنده هیچ نظری ندارم درباره ی این آپدیت جدید نه میگم خوبه نه میگم بَده؛ من میگم فقط به سرور کمک کنه همین نظرِ خاصی ندارم. همین که یه نظری دادی واسهدمن خیلی هست مرسی عزیزم ۱ ساعت قبل، Neymar گفته است: ما که هنوز پشت لوگین هستیم، وقت نشده بریم ببینیم😂 شما بعد از لوگین نظر بده والا ما آخره شب میریم دردسر نکشیم 😂 31 دقیقه قبل، Cocaine گفته است: حقیقتا یسری چیزاش الکی اضافه شده. تراک و محل بارگیریش، وسط شهر میبینی کلی کامیون از اون سر LS دارن میان این سر LS بار میزنن برمیگردن باز سر راه با همشون تصادف میکنی، باز محل بارگیری به محل سوار شدن و تهیه کامیون نزدیک میکردن بهتر میشد. سیستم Maps جالب بود برای کسایی که فایند ندارن راحت تر کرده یا /throw کردن دراگ که جالب شده دیگه نیاز نیست سل بدی یا مصرف کنی که فریسک نشی. اول شخصش که واقعا چیز جالبی از آب در نیومده، میتونست طراحی بهتری داشته باشه یا از مود هایی که برای اول شخص برای بازی ساخته شده استفاده کنن بهتر میشد، دید بدتری داره. یسری چیزا که به فکشن های Cop اضافه کردن واقعا خوب بودن نسبت به قدیمش راحت تر کرده اما اضافه کردم اسلات برای فکشن های زیاده روی بود مخصوصا قسمت Cop و Hitman که الان جا زیاد شده میتونست اسلات کمتری نسبت به عدد ۶۰ اضافه کنن که یکم چالش برانگیز باشه رفتن به فکشن Cop و HM مثل قدیم. سیستم عضویت فکشن ها هم قدیمش بهتر بود داخل فروم، ثبت عضویت و چک کردن اولویت بندیش راحت تر بود. سیستم /eat و /drink هم زیاد کاربردی نیست چون سرور RPG عه و RP نیست. خلاصه که یسری چیزا خوب و ضروری بودن یسریاش الکی اومدن و محل بارگیری truck هم امیدوارم بهبود ببخشن و نزدیک محل سوار شدن truck یا محل سوار شدن truck رو نزدیک محل بارگیری کنن داخل LS شلوغ تر از الان نشه. نظرت زیبا بود عزیزم ۱ ساعت قبل، Elmira گفته است: دیگ باید عادت کرد😹 المیرا جان ما تا میایم به قبلیا عادت کنیم جدیدا میاین فکر مارو بهم میزنن 1 AAAIBMM لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117766 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Borhan ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 2 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام و درود. راجب مورد اولی که ذکر کردید: Skill truck به اون شغل ارزش میده و باعث انگیزه بیشتر بازیکنا نسبت به این شغل میشه. (همونطور که از قبل خیلیا بهش علاقه داشتن) متوجه منظورتون در ادامه جمله نشدم، میگید که باید چک پوینت هارو به شهر LS نزدیک تر میکردن (که این خودش باعث شلوغی شهر میشه) ولی در ادامه از ترافیک شهر LS شاکی هستید. اگر ملاحظه کردید مسیر حمل بار به انتخاب خود بازیکنان میباشد و این اتفاقا شلوغی مسیر رو کاهش میده تا هر بازیکن به هر نقطهای که میخواد بارشو برسونه، تایپ های مختلف بار بری هم موجوده که Checkpoint های متفاوتی دارند، در نتیجه اینجا شلوغی جاده ها به دلیل علاقه بازیکنان به اون شغله. مورد دوم: سیستم Factions/ اطلاعات قبلی خودش رو حفظ کرده و تازه قابلیت های جدیدی به شما اضافه کرده! در جواب سوال اینکه: <<دادا فکشنت بازه؟>> بسیار کاربردیه و همچنین بازیکنان به جای اتکا مستمر به لیدر برای فهمیدن زمان عضوگیری، به صورت لحظهای میتونن به وضعیت اون اقلیت در بازی آگاه باشند. همچنین ما سیستم درخواست عضویت رو هم برای لیدر هم برای بازیکنان آسان کردیم. زین پس بازیکن ها مجبور نیستن درگیر فرم سخت درخواست عضویت باشند و از طریق NUCP میتوانند درخواست خود را به سادگی ثبت کنند + اینکه زمان پاسخگویی به درخواست ها کمتر خواهد شد و لیدر ها زمان کمتری برای رسیدگی به این مورد مصرف خواهند کرد. (رسیدگی به درخواست ها نیز مقداری سیستمی خواهد بود) و مورد آخر افزایش اسلات فکشن ها؛ برای اقلیتی مثل Hitman Agency قبول دارم که اسلات یکم بیش از حد زیاد شده، ولی باید افزایش بازیکنان و علاقهمندان هم در نظر گرفت. اگر به درخواست ها نگاه کنید، در هر وهلهی عضوگیری بیش از 100 درخواست برای هر فکشن ثبت میشه که این نبود اسلات کافی نسبت به حجم تقاضا رو میرسونه. در حال حاضر تعداد بازیکنان به شدت افزایش یافته و بیشتر هم خواهد شد در نتیجه با افزایش بازیکنان، افزایش اسلات فکشن ها نیز منطقیه. اگر اسلات سرور زیاد بشه (مثلا به 2000 برسه) شاید تعداد بازیکنان آنلاین به 1300 برسه (فقط بازیکنان آنلاین یعنی بدون احتساب AFK و یا Sleep) که این خیلی عدد زیادیه! اگر تدابیری برای این موضوع صورت بگیره و اسلات سرور زیاد بشه، خواهید دید که با وجود افزایش اسلات، باز هم این مقدار کافی نیست و باید اسلات اقلیت ها باز هم بیشتر شود. در حال حاضر برای امکان مدیریت فکشن توسط لیدر این مورد ممکن نیست تا فشار بیشتری به لیدر های عزیز مجموعه وارد نشه. در کل احساس کردم دلیل انتقاد شما حاله ای از ابهامه و گفتم که دلیل افزوده شدن این موارد رو بهتون اطلاع بدم. شاد و پیروز باشید. اون تایم صرفا یه سیستم تشویقی هستش که اگر در کمتر از مدت زمان گفته شده بار رو برسونید مقداری پول اضافی دریافت کنید. (نه اینکه از پول کل اون بار بری کم شه) درود دوستان به نظر بنده سیستم تراک رو به SF انتقال بدهند خیلی خوب میشه. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117770 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neymar ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 19 دقیقه قبل، Afy گفته است: شما بعد از لوگین نظر بده والا ما آخره شب میریم دردسر نکشیم 😂 اتفاقا ما هم الان اومدیم😂🤙🗿 ﷽ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117780 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Afy ارسال شده در March 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 7 دقیقه قبل، Neymar گفته است: اتفاقا ما هم الان اومدیم😂🤙🗿 بلخره منم اومدم 😅😂🤙 AAAIBMM لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117787 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeathThought ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 من که اصلاً حال نکردم 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117788 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Afy ارسال شده در March 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 2 دقیقه قبل، DeathThought گفته است: من که اصلاً حال نکردم مرسی بابت نظرت عزیزوم AAAIBMM لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117790 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeathThought ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 هم اکنون، Afy گفته است: مرسی بابت نظرت عزیزوم عشقی داداش لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117791 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azemat ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 اصلأ بد ترین آپدیت بوده https://img7.ir/images/78670420679945959015.jpg لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117816 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chris ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 نه خیلی منتظرم فکشن ببینم چطور میشه نوبت تستمون بود که از بخت سیاهمون اینطور شد 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐮𝐧𝐭: 1 2 𝗕𝗲 𝗮 𝗛𝗲𝗿𝗼 𝗢𝗳 𝗬𝗼𝘂𝗿𝘀 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117818 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 این اپدیتم مثل آپدیت های دیگه خوبی بدی هایی داشت که خب باز هم نمیشه گفت بد بود در کل، با مرور زمان باید دید تاثیرش توی سرور چطوریه ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117832 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermanenT ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 هیمنطور که بقیه دوستان نظر خود رو فرمودن، نظر بنده هم همینطور هست،در مورد شغل تراک نظرم مثبته فکشن ها اسلاتشون بیشتر شده بهتر،شده برای بقیه نظر های خود نظر ندارم بدرود. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117878 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmoReza ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 ابدیت بدی نیست ما که راضی هستیم :My accounts لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/108146-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF%D8%9F/#findComment-1117903 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری