End ارسال شده در March 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: در تصویر مشخصه (اندکی دقت کنید) مدارک (فیلم یا عکس): • پ.ن: ایشون سابقه درخشانی در بن شدن و محرومیت از صحبت دارن [ طبق قانون درصورت تکرار ۱روز به مجازات اضافه میشه ]. ویرایش شده March 8, 2020 توسط motevahem 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در March 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 باسلام. من داشتم تو freq با دوستم صحبت میکردم در مورد موس ایشون(mouse) و ایشون هم اگه شکایتی داشته باشن مطرح میکنین. اگر اطلاعات دقیق تری خواسته باشن ادمین عزیز @Spartan در پی وی ایشون توضیح میدم. نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در March 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 داشتم تو freq صحبت میکردم چیه اگه اینجوریه همه برن یه /w اول چتشون بزنن هرچی خواستن بگن! این حرفا الان دیگه هیچ فایده ای نداره تا پاسخگویی ادمین مربوطه بشین سر جات! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در March 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 ۱: درست صحبت کن و ارامش خودتو حفظ کن ۲: من حوصله ی صحبت کردن با شمارو ندارم و همونتود که تویه عکس مشخص هست من میخواستم wt/ که w/t چت کردم. 1 نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در March 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 @Spartan | قضاوت با خودتون ببینید [داخل اسکرین] چی گفته!! برای فرار از قانون و اعمال مجازات اولش یه w/t گذاشته دیگه ادم باید خیلی ساده باشه که اینو باور کنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در March 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 دوست عزییز شما دقیقا مشکت چیه؟ من اصلا ایجوری صلاح دیدم که به موس رفیقم توهین کنم و اگه موس یا رفیقم شکایت داشته باشه خودش مطرح میکنه. در 27 دقیقه قبل، motevahem گفته است: اولش یه w/t گذاشته شاید برای خیلی ها حتی خودت هم این اتفاق افتاده باشه مثل wc /cw/ یا Q/ /Q یا هر چیزه دیگه ای. نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2020 (ویرایش شده) با سلام. در 22 ساعت قبل، motevahem گفته است: [ طبق قانون درصورت تکرار ۱روز به مجازات اضافه میشه ]. 2 روز به محرومیت اظافه میشه نه یک روز. شکایت شما به دلیل کافی نبودن مدرک رد شد. - حتی اسم بازیکنی که توهین کرده هم در عکس نیست. +بسته شد. ویرایش شده March 9, 2020 توسط Spartan نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در March 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2020 در 11 دقیقه قبل، Spartan گفته است: اظافه اضافه درسته عزیز در 12 دقیقه قبل، Spartan گفته است: حتی اسم بازیکنی که توهین کرده هم در عکس نیست. لطف کنید قوانین رو یه دور کامل بخونید . . . نقل قول ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم ولی زمانی که کلمات ناپسند و توهین ها با شدت زیاد بوده و مشمول سایر بازیکنان، چت های عمومی و یا چت های اقلیت شود با آنها برخورد خواهیم کرد. رعایت ادب، نزاکت و شئونات اسلامی در همه حال واجب است. نگفته تا وقتی اسم نیاری مجازه گفته فحاشی در هر صورتی داخل چت عمومی ممنوعه! حرف ایشون هم با شئونات اسلامی تطابق نداره و باید مجازات بشه. پس اگه اینطوره من میرم 4راه و هرچی دلم خواست میگم کسی هم شکایت کرد میگم با تو نبودم!! اول چت هم یه w/t میزارم تا شکایت به علت فقدان مدرک رد بشه در 14 دقیقه قبل، Spartan گفته است: +بسته شد. شما مسئول پاسخگویی به شکایات هستید و باید بدونید که تاپیک رو تا وقتی Close نکنی بازه و میشه کامنت بزاری! الان این تاپیک بسته نشده چون میشه پاسخ بدی . . . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در March 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2020 در 5 دقیقه قبل، motevahem گفته است: شما مسئول پاسخگویی به شکایات هستید و باید بدونید که تاپیک رو تا وقتی Close نکنی بازه و میشه کامنت بزاری! الان این تاپیک بسته نشده چون میشه پاسخ بدی . . . در تاپیکی که نوشتم بسته شد. موضوع دیگری ارسال نکنین. حتما دسترسی شو نداشتم. در صورت تکرار برخورد میشود. 1 نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.