رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: VenTuRe.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Soroush.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: من روی میکروفن ازش پرسیدم این حرف مجازات داره رو چتم نوشتم، 20ثانیه بعد میوت شدم به دلیل توهین به ادمین

من تازه لاگ پاک کرده بودم اگر بن میکرد چیکار میکردم؟

به نظرتون یک ادمین با این لول ادمینی نباید صدای گیم داشته باشه؟ توی گیم که صدا دارن وقتی ریپورت باز میشه میگن صدا نداریم خودشون رو راحت میکنن

مگه شما ادمین نیستین که به پلیر کمک کنین؟ حتما باید از گیم زدش کنین؟ ادمینی میکنین به چه نیتی؟ به این دلیل که همه بهتون احترام بزارن؟ چرا به شعور پلیر توهین میکنین

من هم توی چت گفتم مجازات داره یا نه

هم توی میکروفن کامل توضیح دادم

مدارک اون بخش از فحاشی اون پلیر هم بهتون میدم که کامل متوجه بشین که من اشتباهی نکردم و منظورم توهین و قصد جسارت نبوده

دوما میتونست بگه با منی؟ اگر من با اون بودم میزد میوت میکرد

بعدشم من با لول 90 یعنی قانون سرورو یاد ندارم که اینجوری باید برخورد بشه باهام؟

به چی مینازین؟ به ادمینی سمپ؟

• مدارک (فیلم یا عکس): Note مدارک برای @RealFarzad ارسال شد

• ناراحت 1

VenTure.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107289-%D9%85%DB%8C%D9%88%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-soroush/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود عزیزم @VenTuRe

۱ ساعت قبل، VenTuRe گفته است:

به نظرتون یک ادمین با این لول ادمینی نباید صدای گیم داشته باشه

عزیزِ دلم،‌ یک اینکه بنده در ابتدای شروع ریپورت به شما این موضوع رو اعلام کردم و شما نیز اقدام به چت کردن کردید!

دوم اینکه بنده متأسفانه به مشکل خورده بودم و بخواطر اینکه ریپورت شما باز شد صبر کردم تا به شما پاسخ بدم و سپس از بازی خارج بشم به هر حال بنده هم مثل شما مشکلاتی در زندگی روز مره‌ی خودم برام پیش میاد!

متأسفانه وقتی زمان چت های شمارو کنار هم بگذاریم متوجه این موضوع می‌شویم که عمدی یا غیر عمدی شما توهین هایی در ریپورت انجام دادید که وقتی توی ریپورت این پیام هارو ارسال کردید فرض رو می‌بایست بر این گرفت که منظور شما بنده بودید!

شما سوال اولتون این بود؛ (سلام مسئول لیدری؟) و بنده نیز در چت به شما پاسخ دادم!

پس خیلی واضح مشخص هستش که شما نیز متوجه شده بودید که بنده صدا ندارم!

به هر حال بنده دوست ندارم هیچ یک از بازیکنانِ مجموعه از بنده دلخور بشن و همه‌ی بازیکنان رو حتی شما در قلب بنده جا دارید.

امیدوارم که متوجه شده باشید که موضوع از چه قرار هستش.

و در آخر به بندِ زیر توجه کنید؛

نقل قول

لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت)

و در جواب این صحبتتون نیز؛

۱ ساعت قبل، VenTuRe گفته است:

به چی مینازین؟ به ادمینی سمپ؟

باید بگوییم که خیر!

بنده این رنک رو فقط به چشمِ یک مسئولیت برای کمک به بازیکنان میبینم.

بای بای👋🏼♥️

• مرسی 1
  • هاها 1

Soroush.png

UnknownS

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107289-%D9%85%DB%8C%D9%88%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-soroush/#findComment-1108301

با سلام شکایت شما رد شد 

توضیحات ادمین مربوطه کامل می باشد 

موفق باشید 

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/107289-%D9%85%DB%8C%D9%88%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-soroush/#findComment-1108940

• Clove موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...