HajATA ارسال شده در February 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ss • توضیحات: با سلام من امروز تازه به سرور اومدم لوگین کردم بعد رفتم پارکینگ Police Department که برای اماده انجام وظیفه شم بعد این پلیر امد تو پارکینگ بهم گیر داد و میگفت ماشین منو ترکوندی منفجر کردی تو لگ بودی فالان و من اصلا ماشینی هیچی نترکوندم و بهش گفتم مگه من ترکوندم ؟ بعد اون گفت مدرک میدم سایت یا پول میدی 15000$ رو یا میدم سایت گفت. لطفا رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 نقل قول اما دوست خوب قلب زندگیست . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2020 (ویرایش شده) با عرض سلام خدمت مدیریت محترم دوست عزیز من همیشه از بازیم فیلم میگیرم و همیشه مدرک دارم مدرک : http://s7.picofile.com/file/8389504834/MR_ATA.mp4.html از شکایت های بیخود خودداری کنید ویرایش شده February 27, 2020 توسط djamer نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 با سلام. شکایت شما طبق مدارک ارسالی رد شد. در 15 ساعت قبل، HajAta گفته است: پول میدی 15000$ رو یا میدم سایت گفت. در مدارک شما همچین چیزی گفته نشده. +بسته شد. نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.