رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سلام نظر من (+) می باشد آرزوی موفقیت برای شما 

My: Account 

TheHamed.png

واسه گلی خاک بودم که...                                                              سرتاپاش مصنوعی بود.🥀

• پاسخ 57
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

روزهای محبوب

• سرپرست
40 دقیقه قبل، AliExpert گفته است:

بعید بدونم نیازی به فکر فراوان داشته باشه, تعلیق هایی با دلایل غیر سنگین

بن هایی با مجازات های ساده (To much afk kick - نداشتن فیلم از ایونت - به هم ریختن نظم /E , اشتراک گذاری آیدی فضای مجازی در جمع +5 و این گونه موارد ) ...

Are you Elon Musk?

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

درود منم با پیشنهادت موافقم کاظم جان (+)

• 𝕲𝖔𝖉𝖘 𝕿𝖊𝖆𝖒

4bba22_25IMG-1371.png

689e22_25IMG-1372.gif

HiraD.png

:My Brothers

SuperHero.png

Tommy.png

2 ساعت قبل، Ali گفته است:

این تاپیک تنها برای افرادی است که به اشتباه محروم شدند، افرادی که به درستی محروم شدند رفع محرومیت نمی شوند.

پس علی‌جان می‌طلبه یه تاپیک جدید برا این موارد ایجاد کنی :D

OmidReza

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

3 ساعت قبل، Ali گفته است:

تجربه ثابت کرده که اشخاص خاطی اشتباه خود را تکرار می کنند، به خصوص اگر بهایی برای آن نپرداخته باشند.

لطفا بن لاگ بنده و لاگ اینکه چقدر خرج کردم برای بازی تا انبن کنم رو چک کن؛ چون میدونم بیکار نیستی بری چک بدی خودم بهت میگم،

کمه کم من ۴ ملیون پول واقعی برای انبن کل بن هام هزینه کردم که میتونید ببینید حتی یک عدد بن هم نبوده که من وایسم تا انبن شم...

این بحثش جداس خیلی از دوستان بخاطر اینکه نمی‌خوان پول بدن به انبن و پولشون خرج چیزه دیگه می‌کنن نه فحاشی میکنن نه کاری که بن شن و همینطور کسایی هم هستن که نمیتونن برای بازی پول واقعی خرج کنن ( حالا به هر دلیلی ) اون ها هم هیچوقت نمی‌بینیم که فحاشی کنن یا کوچیک ترین کاری کنن که بن شن، بنظر من این مودل آدم که نمیتونه خرج کنه و نمیتونه انبن کنه بهتره که بخشیده شه چون کاره دیگه نمیتونه بکنه! و همینطور خود من که چون اعصابی برام نذاشته این بازی خیلی بی صبرم نمیتونم خودم رو کنترل کنم و بخاطر این بیشتر اوقات بن شدم فحاشی میکنم و بن میشم و همینطور برای منی که اینهمه خرج کردم ولی چیزی بهم نرسیده و فقط دارن بن نیشم خیلی نفرت ایجاد شده ولی میتونم بهتون قول بدم که اگر من رو بخاطر یکی از بن هام میبخشیدن دیگه فحاشی نمیکردم و بن نمی‌شدم چون که آبروی اون شخص که منو بخشید نبرم.

@Ali انسان جایزالخطاس برادر اینکه یه بازیه و جنبه فان داره رو نباید اینقدر جدی گرفت 🩶🫡

نظرم در کل +

• دوست دارم که 3

JeT

شماهارو نمیدونم ولی بخش درخواست محرومیت از مسدودیت اکانت با درخواست محرومیت میکروفون زمین تا آسمون تاپیکاشون باهم فرق دارن.

به اون قسمت خیلی عالی رسیدگی میشه البته شرط و اولویت با پرداخت پول و جریمشه.

یعنی طرف مهم نیست چی کفته که بن شده، چه بی احترامی از چه نوع سطحی به طرف کرده.

فقط مهم اینه حاضره براش مبلغی رو پرداخت کنه تا به اون میکروفن دوباره دستیابی داشته باشه.

قسمت محرومیت مسدودیت اکانت یا باید کلا وجود نداشته باشه وقتی درخواستی مشاهده نمیشه.

یا اگر وجود داره باید با نوع رسیدگی به سایره موضوعات مطابقت داشته باشه.

4 ساعت قبل، Ali گفته است:

تجربه ثابت کرده که اشخاص خاطی اشتباه خود را تکرار می کنند، به خصوص اگر بهایی برای آن نپرداخته باشند.

اگه مجدد کرد دو برابر مجازات شو یا شرایطی را بپذیرد 

MaMaD

Baloch3tan.png

28cb24_251766567721748.png

7 ساعت قبل، Semtex گفته است:

با سلام خدمت تمام عزیزان

درحال حاضر تاپیک درخواست رفع محرومیت اصلا اهمیتی ندارد پلیر پست میگذارد و به بخش فروشگاه هدایت میشود که این بنظرم باید تیکت داده شود نیاز به درخواست ندارد

بخش درخواست رفع محرومیت باید به بخشی تبدیل شود که پلیر ها با درخواست رفع محرومیت واقعا رفع محرومیت شوند در صورتی که جرمی که انجام داده یا سهل انگاری بوده و یا از روی اگاهی کم بوده و  به بازیکنان اسیبی وارد نشده باشد رفع محرومیت شوند و به افرادی که توان مالی برای خرید ان بنی ندارد کمک میکند

درحال حاضر این بخش فقط برای سرپرست کارکنان قابل رسیدگی هست که اگر این پیشنهاد عملی شود یک کار به ۱۰۰۰ کار و مشغله سرپرستین اضافه میکند

برای این مورد میشود یک ابجکت هم اضافه کرد

که برای تیم ادمینی مفید میباشد همچنین افرادی که این ابجکت را دریافت میکنند ارتباط مستقیم باید با Managers و رنک هایه بالاتر برای هماهنگی داشته باشند و فقط به افراد قابل اطمینان افرادی که کمک زیادی به مجموعه کرده اند و درحال حاضر در تیم ادمینی حضور دارند داده شود

امیدوارم پیشنهاد مورد استقبال قرار گیرد چون که به پیشرفت مجموعه کمک بسیاری خواهد کرد 

تمام افرادی که ان بن میشوند باید تعهد دهند 

این کار در مجوعه هایه دیگر درحال انجام است امیدوارم در مجموعه ما هم مورد انجام قرار گیرد

موفق و موید باشید

@Ali @Kamyab  @AmirMahdi @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @Omid @OmidRezaa @AliExpert @SFC @Fayez @MohammadAli @Mohny @Toofan @SuperMaN  و دیگر دوستان

پیشنهادت عالیه (+)

8 ساعت قبل، Ali گفته است:

من حدود ۱ سال پیش مایک بن شدم توسط Slap اما کلا ۱۷ روزه مایک بن شدم 

عجیبه میدونم و تیکت دادم ۲۲ک گلد دادم آن مایک بن کردم 

Winston

do.php?imgf=0ff028_26Winistonnnn.png

با سلام بعضی مورد هارو میشه به بخشش حل کرد و هزینه نکرد 

انسان جای خطا دارد

• مرسی 1

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

4 دقیقه قبل، DrDep گفته است:

انسان جای خطا دارد

(+)

DeathThought.png

🫀                                            

DeadlyPink.png

وقتی به فکر پلیر ها نیستن چه فایده...

• سر من از نالهٔ من دور نیست
  • لیک چشم و گوش را آن نور نیست                       

مولانا                        

RoDaKi

30 دقیقه قبل، DrDep گفته است:

انسان جای خطا دارد

@Ali

MaMaD

Baloch3tan.png

28cb24_251766567721748.png

- درود نظر بنده (+)

:My AccounT

Chanse.pngInsolvenT.png

:MyBro

FaMa.png

• خوب بودن، تهش داستانه.

16 ساعت قبل، EnDWaY گفته است:

Are you Elon Musk?

Elun musk's money? 

NO

Elun Musk's intelligent and brain

YES

Expert.png

درود 

بنده

موافقم  

(+)

💥My Acc💥

Ayin.png

✯ 𝚃𝚑𝚎𝚁𝚞𝚕𝚎𝚛𝚜 𝙸𝚜 𝙻𝚒𝚔𝚎 𝙵𝚊𝚖𝚒𝚕𝚢 ✞

36a125_25InShot-۲۰۲۵۰۴۲۵-۱۶۱۲۲۳۳۳۴.jpg

eb7725_25InShot-۲۰۲۵۰۴۲۵-۱۶۱۱۱۶۷۴۵.jpg

22 ساعت قبل، Semtex گفته است:

با سلام خدمت تمام عزیزان

درحال حاضر تاپیک درخواست رفع محرومیت اصلا اهمیتی ندارد پلیر پست میگذارد و به بخش فروشگاه هدایت میشود که این بنظرم باید تیکت داده شود نیاز به درخواست ندارد

بخش درخواست رفع محرومیت باید به بخشی تبدیل شود که پلیر ها با درخواست رفع محرومیت واقعا رفع محرومیت شوند در صورتی که جرمی که انجام داده یا سهل انگاری بوده و یا از روی اگاهی کم بوده و  به بازیکنان اسیبی وارد نشده باشد رفع محرومیت شوند و به افرادی که توان مالی برای خرید ان بنی ندارد کمک میکند

درحال حاضر این بخش فقط برای سرپرست کارکنان قابل رسیدگی هست که اگر این پیشنهاد عملی شود یک کار به ۱۰۰۰ کار و مشغله سرپرستین اضافه میکند

که برای تیم ادمینی مفید میباشد همچنین افرادی که این ابجکت را دریافت میکنند ارتباط مستقیم باید با Managers و رنک هایه بالاتر برای هماهنگی داشته باشند و فقط به افراد قابل اطمینان افرادی که کمک زیادی به مجموعه کرده اند و درحال حاضر در تیم ادمینی حضور دارند داده شود

امیدوارم پیشنهاد مورد استقبال قرار گیرد چون که به پیشرفت مجموعه کمک بسیاری خواهد کرد 

این کار در مجوعه هایه دیگر درحال انجام است امیدوارم در مجموعه ما هم مورد انجام قرار گیرد

موفق و موید باشید

@Ali @Kamyab  @AmirMahdi @Sajjad @EnDWaY @ZakharAsli @Omid @OmidRezaa @AliExpert @SFC @Fayez @MohammadAli @Mohny @Toofan @SuperMaN  و دیگر دوستان

My Account:8117-5b5d04-25Ggggggg.gif

Haadi.png

ن ب انتضار کسی

ن انتضار از کسی

Sath2.png

8117-5b5d04-25Ggggggg.gif

c14d-InShot-20260127-104417318.png

درود

بنده با بقیه و اخلاق رفتار بقیه کاری ندارم

اما فقط میتونم بگم یکم به قوانیت سرور احترام بگذارید

وقت خود رو به خوندت قوانین و کاربرد های قوانین بگذارید

دیگه فک نکنم تو سرور بن لاگتون اضافه بشه 

هر چند میدونم بیشتر پلیر ها ازار و اذیت شما هستن که موجب فحاشی یا هرچیز دیگر از طرف شما میشه ولی بجای اینکه دس به این کار ها بزنین خیلی ریلکس و اروم از همه چیز رد شوید بسپارید به طبیعت خودشون

بنده از سال ۲۰۲۴ هیچ گونه بن و میوت نداشته و تمام اشتباهات رو پشت سر گذاشته 

پس اشتباهی که خودتون انجام میدین دیگه نباید دنبال بخشش باشید بهتر است همان اشتباه رو اولش انجام ندید 

با تشکر از نگاهانتان.

valhalla.png

23 ساعت قبل، Semtex گفته است:

با سلام خدمت تمام عزیزان

موفق و موید باشید

بهتر نیست تایم فروم اضافه بشه و به جای تایم زدن در گیم 

در فروم تایم زده بشه؟

کار همه حل میشه اینجوری 

12 ساعت قبل، DrDep گفته است:

انسان جای خطا دارد

@DrDep بنازم حرف صحیح

My Account:8117-5b5d04-25Ggggggg.gif

Haadi.png

ن ب انتضار کسی

ن انتضار از کسی

Sath2.png

8117-5b5d04-25Ggggggg.gif

c14d-InShot-20260127-104417318.png

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...