رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

ساام خدمت تمامی شما عزیزان آرساکیا باز.

امیدوارم این پیشنهادی که میدم تکراری نباشه و بتونه به روند جالب بودن سرور کمک کنه ؛

• نظر من اینه که با اضافه شدن یک برنامه در p/ گزینه‌ای به اسم "Send My Location" بیاد و امکان این رو داشته باشیم که بتونیم موقعیت فعلی خودمون رو ارسال کنیم و در عوض ۵۰۰$ کم بشه که  به افرادی که Add Friends داریم ارسال بشه.

درسته ...

بعضی از عزیزان ممکنه که بگن :((چیزی داریم به اسم شغل Finder.))

برای این پاسخ هم جوابی دارم ؛ شما فرض کنید که داخل SF هستید و میشه گفت دسترسی به شغل کاراگاه ندارید و میدونید که دوستتون هم داخل SF هست ولی نه نزدیک به هوس یا بیزی هست که بهتون آیدی بده و میشه گفت پیدا کردن دوستتون سخته...

در این مواقع با استفاده از این برنامه موقعیت خودشونو ارسال میکنن و شما خیلی راحت میتونید برید دنبالشون.

پس ...

خوبی هایی که این پیشنهاد داره اینه که در قسمت هایی که پیدا کردن آشنا هاتون میشه گفت سخته با استفاده از این گزینه این امکان برای شما فراهم میشه که بتونید خیلی راحت دوستتون رو پیدا کنید.

امیدوارم که منظورم رو کامل بهتون رسونده باشم و فهمیده باشید.

منتظر دیدگاه های شما هستم.

@Ali@Sajjad@SoGHuT@StormRage@SqL@Darigh@Movement@BigMeeTi@XaPhaN@Empratur@Tohi@GeRdU@iMoHammaDTaha@Fadaei

و دیگر عزیزان

13bc-InShot-20260121-154654463.gif

1355-InShot-20260121-110429620.png

13bc-InShot-20260121-154654463.gif

• توسعه دهنده

احتراماً،

پیشنهادی که ارائه فرمودید تکراری است و در موضوع دیگری مطرح و تأیید شده است. با عنایت بر این موضوع پیشنهاد شما رد می شود.

با آرزوی توفیق روزافزون.

rsz_31emam-hosein-12_filr.jpg

• AmirMahdi موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...