رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

ARMIN_JAMSHIDI1234.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Aras.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

Ferel.png

Tinush.png

• توضیحات: 

خیلی ساده بگم یک عدد اینفرنوس اودو 87k به اشتباه سل داده شده به Frari بعدش این می‌گفت آراس پشت منه برو به هرکی میخوای بگی بگو به ادمین Armin گفتم از frari گرفت رفت سل داد به Aras بعدش اقایAras سل داد به Frari بعدش اقای frari سل داد به اکانت مولتیش که اسمش Alivxzxzxvبود و به MR_DOLAR تغییرش داد ایشون 15روزه با اکانت MR_DOLAR آنلاین نشده بود و من به هر ادمینی میگفتم tp میداد از جمله @ZeRoXمی‌گفت من نمی‌دونم باید بری جای @Arasمنم میگفتم بهش می‌گفت برو به همونی که سل دادی ازش بگیر من 2هفته پیش شکایت کردم هیچ ادمینی پیگیری نکرد با تشکر از @PermanenTبابت چک کردن. @Arasو frari هیچ مدرکی در قبال اینکه ثابت کنه اینف مال frariهست (نیست)

• مدارک (فیلم یا عکس):

ip :مشخصه که اصلا روی اکانتش نرفتم 

logs: مشخصه که پولی ازش دریافت نکردم

sellgift: مشخصه که اینفمو به کیا سل داده

ویرایش شده توسط NASERI
  • QiaMaT عنوان را به عدم رسیدگی به شکایات نا عدالتی کلاهبرداری-Aras تغییر داد
  • سرپرست

درود؛

شکایت شما در حال بررسی از طرف مسئولین می باشد، لطفا صبور باشید.

• مرسی 1

EnDWaY.png 

𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐

با عرض سلام و خسته نباشید. @NASERI

شکایتِ شما به دلیلِ شرایطه فعلی اینترنت ممکنه زمان بر باشد از صبوری شما متشکریم

• مرسی 1

Be the one that nobody‌ thought you could be 

PermanenT

ارسال شده در (ویرایش شده)

تصحیح میکنم ایشون(یعنی آقای mr_dolar)مجدد اسمشو به  x.nazi.x تغییر داده و اسم mr_dolar رو گذاشته روی اکانت مولتی

ویرایش شده توسط NASERI
1 ساعت قبل، NASERI گفته است:

تصحیح میکنم ایشون(یعنی آقای mr_dolar)مجدد اسمشو به  x.nazi.x تغییر داده و اسم mr_dolar رو گذاشته روی اکانت مولتی

اینم پنل کاربریش 

X.NAZI.X.png

درودِ مجدد؛ @QiaMaT

مدارکی دارید که اثبات کنه اَدمین مربوطه یا اَدمینِ دیگری این موضوع را پیگیری نکرده اند؟

Be the one that nobody‌ thought you could be 

PermanenT

17 ساعت قبل، PermanenT گفته است:

درودِ مجدد؛ @QiaMaT

مدارکی دارید که اثبات کنه اَدمین مربوطه یا اَدمینِ دیگری این موضوع را پیگیری نکرده اند؟

بله sellgift مشخصه که من به ادمین Arminگفتم اینفرنوسو گرفت از Frari اکانت اصلی مربوطه و گفت باید جریان این مشخص بشه دیدم  سل داد به Aras بعدش آقای Aras گفت اینف دست منه تو فروم گفته به من بعدش دیدم سل داده به x.nazi.x و pm هاش هست که میگه من پیگیری نمیکنم به هر ادمینی هم میگم میگن برو جای آراس از جمله ادمین @ZeRoX الان تقریبا از شکایت من 1ماه میگذره تقاضا دارم هرچه سریع تر اینفرنوسم برگرده آقای Aras جوابی به من نمیده و کلاهبرداری شده با تشکر.

ویرایش شده توسط QiaMaT
در ۱۴۰۴/۱۱/۹ در 20:09، QiaMaT گفته است:

بله sellgift مشخصه که من به ادمین Arminگفتم اینفرنوسو گرفت از Frari اکانت اصلی مربوطه و گفت باید جریان این مشخص بشه دیدم  سل داد به Aras بعدش آقای Aras گفت اینف دست منه تو فروم گفته به من بعدش دیدم سل داده به x.nazi.x و pm هاش هست که میگه من پیگیری نمیکنم به هر ادمینی هم میگم میگن برو جای آراس از جمله ادمین @ZeRoX الان تقریبا از شکایت من 1ماه میگذره تقاضا دارم هرچه سریع تر اینفرنوسم برگرده آقای Aras جوابی به من نمیده و کلاهبرداری شده با تشکر.

با سلام شما مدرکی هنوز ارسال نکردید و به صورت گفتاری بوده 

اگر مدرکی دارید 24 ساعت اینده ارسال کنید 

در غیر این صورت در بازی دوباره پیگیری کنید

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

9 ساعت قبل، DrDep گفته است:

Sellgift مشخصه چک کنید رفیق Aras هستین چرا خودش نمیاد مدارک مبنی بر کلاهبرداری بگه?!

سرپرست @EnDWaY و @PermanenT در حال بررسی هستند مدارک به صورت کاملا ساده مشخصه از ادمین ارمین میتونید بپرسید و sellgift ارمین چک کنید که اینفرنوسو منو داده به آقای Aras بعدش ایشون سل داده به رفیقش Frari که میگه اینفرنوسو از من کلاهبرداری کردی هیچ مدرکی نیست در قبال کلاهبرداری ایشون مدارک sellgift هست اگه نبود اصلا من چرا شکایت کردم @PermanenT  @EnDWaY خبرشو میدم نیاز به بررسی شما نیست با تشکر اگر Aras مدرکی داره چرا شما رو فرستاده خودش بیاد مدرک رو ثابت کنه (اگه داره) sellgift آقای Aras و Armin رو چک کنید می‌بینید که اینفرنوس بنده دست اینا بوده  آقای Armin بی تغصیره و آقای Aras اینفرنوسو از Armin گرفته و سل داده به Frari و Frari هم سل داده به x.nazi.x اکانت مولتیش با تشکر از پرسنل.

ویرایش شده توسط QiaMaT
9 ساعت قبل، DrDep گفته است:

مدارک از حرف های @Aras دارم که میگه 

من اینفرنوسو از شما نگرفتم!!!!

همون کسی که گرفته برید پیش همون !!!!! 

این حرفو توی فروم بنده گفته 

Sellgift چک

موضوع کلاهبرداری با شکایت شما فرق داره متوجه نشدید آیا شما مدرک دارید چنین چیزی هایی دارید میگید از اون طرف پیگیر کلاهبرداری شما خواهیم شد 

بعد میگید بنده نیاز نیست بررسی کنم من مسئول ادمین جناب آراس هستم باید مدرک داشته باشید که چنین چیزی بوده شاید داستان چیز دیگه بوده 

اگر مدارک ندارید تو بازی ارتباط بگیرید برای کلاهبرداری 

انتظار مدارک شما 

در تاریخ بنویسید

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

6 ساعت قبل، DrDep گفته است:

موضوع کلاهبرداری با شکایت شما فرق داره متوجه نشدید آیا شما مدرک دارید چنین چیزی هایی دارید میگید از اون طرف پیگیر کلاهبرداری شما خواهیم شد 

بعد میگید بنده نیاز نیست بررسی کنم من مسئول ادمین جناب آراس هستم باید مدرک داشته باشید که چنین چیزی بوده شاید داستان چیز دیگه بوده 

انتظار مدارک شما 

مدرک مبنی بر کدوم حرفم بزنم ؟ میشه بگید برای تمام حرفام مدرک دارم

8 ساعت قبل، QiaMaT گفته است:

مدارک از حرف های @Aras دارم که میگه 

من اینفرنوسو از شما نگرفتم!!!!

همون کسی که گرفته برید پیش همون !!!!! 

این حرفو توی فروم بنده گفته 

مدرک این حرفمو بگم؟ کلاهبرداری که مشخصه که

Sellgift @Arasاینفرنوسو باید به بنده می‌داده سل داده به Frari این هم ناعدالتیه و هم کلاهبرداری 

6 ساعت قبل، DrDep گفته است:

انتظار مدارک شما 

اگه داستان چیز دیگه ای هست با مدرک (نه حرف) من مدرک دارم برای حرفام که Aras بیاد فقط حرف بزنه مدرک داره بفرسته یا شما یا Aras که چرا اینفرنوس منو سل داده به Frari و چرا تو بازی یا فروم میگم بهش پیگیری نمیکنه و من مدرک دارم شما کدوم مدرک و میخوای 

Aras میگه اینفرنوسو از شما نگرفتم یعنی من برم جای Frari?! میگه اینف دست من نبوده مشخصه sellgift  

do.php?imgf=2e0431_26Screenshot-%DB%B2%D

اینم از مدرک که با حساب دیگری بهش گفتم داره کلاهبرداری میشه نیگه از شما نگرفتم یعنی چی!!!! من اینفرنوسمو میخوام به هرکی سل داده یا فروخته چون کلاهبرداری بوده برمیگرده دیر بودنش هم مشخصه

کلاهبرداری هم که مشخصه خلاصه که اینفرنوسمو میخوام (نه پول استند خود اینفرنوس) 

مدارک منظورم از فیلم هست داشته باشید 

لطفاً از کنایه و توهین خودداری کنید تا فردا زمان دارید مدارک ارسال کنید که آراس پیگیر کلاهبرداری شما بوده در غیره این صورت شکایت شما رد میشه 

برای پیگیری کلاهبرداری داخل بازی با بنده در ارتباط باشید 

• دوست دارم که 1

در تاریخ بنویسید

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

مدارک فیلم و عکسش مهم نیست مشخصه

و کلاهبرداری Frari هم با خود شما در ارتباط هستم و مدارک مشخصه بی دلیل دارین شکایت رد می‌کنین frari و x.nazi.x آنلاین نمیشن مدارک یک گوشه بزار که 1ماه دیگه آنلاین شد مدارک باشه sellgift چک دادی درسته همه چی و آقای Aras میگه کلاهبرداری بوده و حرف های اضافی که ثابت کردنش بدون مدرک کار اسونیه براش

داره ناعدالتی میشه !

کلاهبرداری Aras چی شد چرا اینفرنوسو بر چه مبنایی سل داد frari اینفرنوس منو که استند خریدم 1$ سل داده شده مال اونه?!!!!!! 

این مشخصه Aras کلاهبرداری کرده ناعدالتی صورت گرفته اگر هم اشتباه انجام شده هرچه سریعا رسیدگی شه 1ماه شده دیگه اشتباه نبوده پس

مشخصه مدارک فیلم یا عکسش هم مهم نیست همه چی معلومه الان اینفرنوس من چی میشه این وسط?

ویرایش شده توسط QiaMaT

با سلام درحال پیگیری کامل هستیم مواردی نیاز داخل پیام شخصی بگید بهم و داستان کلاهبرداری هم بگید چرا اینطوری شده 

در تاریخ بنویسید

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

در ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ در 09:27، DrDep گفته است:

با سلام درحال پیگیری کامل هستیم مواردی نیاز داخل پیام شخصی بگید بهم و داستان کلاهبرداری هم بگید چرا اینطوری شده 

گفته هارو گفتم مشخصه

مشخصه که اینفرو خریدم استند به اشتباه سل داده شده گفتم دیگه اگه دیده باشید

بررسی این شکایت با @PermanenTمی باشد صبور باشید 

در تاریخ بنویسید

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...