رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

جدیدا اکثر اوقات که میخوایم واردو سرور بشیم، با ارور The Server Is Full مواجه میشیم. من خودم ی پیشنهاد دارم برای حل این مشکل. بنظرم باید در سرور ی تغییری ایجاد بشه و زمانی که سرور فول هست کسایی که Sleep هستند کیک بشند تا جا برای پلیر هایی که میخوان بازی کنند باز بشه و خب صددرصد اولویت سرور باید با پلیری باشه که میخواد بازی کنه نه پلیری که Sleep زده. پیشنهاد من اینه که بالا مقام های سرور این حرکتو بزنن تا ماهم اذیت نشیم. این فقط ی پیشنهاده

به بخش پیشنهادات و انتقادات انتقال یافت.

".The Winner Takes It all, The Loser Has to Fall"

9 دقیقه قبل، Pooriya گفته است:

به بخش پیشنهادات و انتقادات انتقال یافت.

مرسی.

ادمین های عزیز الان هم کیک میدن، نظر بنده اینه حتی کسانی که به مدت زیاد AFK میکنن که از بازی خارج نشن هم کیک بدن

Movement.png 

این جماعت را که میبینی بسی بازیگرند

وقت غم با هم غریبه, وقت شادی یاورند

1 ساعت قبل، DeRaCoLaRtT گفته است:

جدیدا اکثر اوقات که میخوایم واردو سرور بشیم، با ارور The Server Is Full مواجه میشیم. من خودم ی پیشنهاد دارم برای حل این مشکل. بنظرم باید در سرور ی تغییری ایجاد بشه و زمانی که سرور فول هست کسایی که Sleep هستند کیک بشند تا جا برای پلیر هایی که میخوان بازی کنند باز بشه و خب صددرصد اولویت سرور باید با پلیری باشه که میخواد بازی کنه نه پلیری که Sleep زده. پیشنهاد من اینه که بالا مقام های سرور این حرکتو بزنن تا ماهم اذیت نشیم. این فقط ی پیشنهاده

+

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tondbad

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلامو درود ب ادمین های سرور من 30 دقیقه هست ک منتظرم کسی از سرور کیک بشه یا کرش بشه خسته شدم بخدا

برسی شه لطفاً مرسی.

:𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭        

Chek.png

ز هوشیاران عالم هر که دیدم غمی دارد
          ای دل،دیوانه شو دیوانگی عالمی دارد...

داداش همین الان دارن کیک میدن اما ماشالا انقدر پلیر زیاده فایده نداره باز

Winston

do.php?imgf=0ff028_26Winistonnnn.png

۱ ساعت قبل، Izeh گفته است:

همین الانشم همینجوریه

منظورم اینه که AdmBot کیکشون کنه مثل کسایی که وقتی AFK میشن بعد 30 دقیقه کیک میشن. نه اینکه ادمین بخواد کیک بکنه.

۱ ساعت قبل، Movement گفته است:

ادمین های عزیز الان هم کیک میدن، نظر بنده اینه حتی کسانی که به مدت زیاد AFK میکنن که از بازی خارج نشن هم کیک بدن

اینطوری که چارتا رفیقیم تو ماشین نشستیم داریم صحبت میکنیم سه تامون جز راننده ای اف کی میخورن کیک میشن

نه اینطوری نباید باشه

,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔

.𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏

Master_Assassins

1 دقیقه قبل، MasterAssassins گفته است:

اینطوری که چارتا رفیقیم تو ماشین نشستیم داریم صحبت میکنیم سه تامون جز راننده ای اف کی میخورن کیک میشن

نه اینطوری نباید باشه

نه afk به این شکل یعنی طرف وسط خیابون ۲ ۳ ساعت هستش که هیچ کاری نمیکنه

Movement.png 

این جماعت را که میبینی بسی بازیگرند

وقت غم با هم غریبه, وقت شادی یاورند

هم اکنون، Movement گفته است:

نه afk به این شکل یعنی طرف وسط خیابون ۲ ۳ ساعت هستش که هیچ کاری نمیکنه

قابل تشخیص نیست بازم 

در کل صورت مسئله رو پاک کردن کار جالبی نیست

باید یه فکر اساسی در موردش بشه و بهش عمل کنن

اینطوری فایده نداره

,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔

.𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏

Master_Assassins

بکنید.

غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس.

:My Accounts

Akbar_Gta.png

Akbar_Gta%5B1%5D.png

Akbar_Gta%5B2%5D.png

پیشنهاد بنده اینه که ادمین ها و پیدی های عزیز بهتر عمل بکنن 

بنده امروز کامل رفتم که متریال ببرم تو راه همه دلشتن همدیگرو میزدن وانتد شیش هم بودن کسی نیومد جمو جور کنه بعد رفتم تراک اونجا هم همین طور رفتم اتوبوس و همچنان همینجور اخر سر رفتم یجا نشستم 

باید بیشتر به این چیز ها دقت کنن چون هر چقدر سرور فول تر بشه و ۱۰۰ نفر اینجوری انجام بدن کار اون ۹۰۰ پلیر رو مختل کرده و نمیزارن پلی بدن 

valhalla.png

درود با پیشنهادتون موافقم (+)

FullMask...!?

FullMask.png

FrostBlade.png

درود (+)

پیشنهاد شما در حال حاضر در حال اجرا است

• دوست دارم که 1

:My accounts

Mehrdad.png

b6c620_25842519-25GIF-20250620-015405-54

Ronaldo.png

b6c620_25842519-25GIF-20250620-015405-54

5bad20_25animation.gif

سلام درود واقعا خیلی شلوغ شده ما باید نیم ساعت پایین تا بیام داخل سرور بعد میام آنقدر شلوغ شده که باگ می خوردیم خود به خود میرم بیرون این ها بخاطر ملی شدن نفت هست چونکه جای دیگه نیست بقیه برگشتن سمپ من واقعا موافقم (-) لطفاً یا تعداد بیشتر کنید یا فکری برای کسانی که میتینگ دارند بکنید 

Guerra

10 ساعت قبل، DeRaCoLaRtT گفته است:

میتونید متتظر باشید تا سرور خالی شود.

بعد لاگین کنید.

...Let it pass

دو روز دیگه نتا درست شه تف نمیندازن به ارساکیا

holder.png

4 ساعت قبل، JavidShah گفته است:

میتونید متتظر باشید تا سرور خالی شود.

بعد لاگین کنید.

داش از ۱۰ صبح تا ۱۲ شب سرور فول بوده نصف شب بیایم؟ 

do.php?imgf=967118_26990b30-25FBI.png

خسته شدم واقعا سری قبلی 20 دقیقه صبر کردم تا وارد بازی شد. 😐

kadkhodaa.png

d00d09_25IMG-۲۰۲۵۱۰۰۹-۰۳۳۴۰۸.jpg

ادمین های عزیز الان هم کیک میدن، نظر بنده اینه حتی کسانی که به مدت زیاد AFK میکنن که از بازی خارج نشن هم کیک بدن!

My Accunts 

imbehnam.png

.behnam.pngMy FriendsBehzad.pngimarmin.png TheHamed.png

• توسعه دهنده

با عرض سلام و احترام، 

محدودیت هایی جهت عدم حضور حساب های کاربری غیرفعال (Sleep/AFK) و کلاینت های غیرعادی سرور (AG:SAMP یا AG:SAL نیستند) وضع شده است و در صورت رسیدن تعداد بازیکنان در سرور به اوج خود، مواردی که نامبرده شده اجازه فعالیت در سطح سرور نخواهند داشت و هر هزار بازیکن می بایستی برخط و در سطح سرور فعالیت کنند. متأسفانه در حال حاضر امکان افزایش ظرفیت سرور وجود ندارد (کار بسیار سختی است که زمان می برد، اما نشدنی نیست) لذا تا موعد حل شدن معضل مذکور و راحت تر شدن فعالیت در سرور شکیبایی پیشه فرمائید و عذر تیم توسعه را بپذیرید. در صورت امکان در خصوص جلسه هفتگی اقلیتها و همچنین پرسنل سرور تصمیماتی اتخاذ و نتایج آن متعاقباً اعلام خواهد شد. انتقاد شما نسبت به این موضوع وارد است.

با آرزوی توفیق روزافزون.

rsz_31emam-hosein-12_filr.jpg

• AmirMahdi موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...