PabloEscobar ارسال شده در December 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام! من از یکی از ممبرهای پلیس شکایت کردم با دلایل درست و مدرک کافی ایشون همینطوری بی دلیل نوشته مدرک کافی نیست. من از هلپر توی بازی سوال کردم و گفت وانتد ۵ حق تسلیم نداره اصلا لطفا رسیدگی کنین با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در December 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @Tommy لیدر @McDonald 24 ساعت فرصت برای ارائه مدرک خود به بنده دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در December 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2019 مدارک برای @Markeloff ارسال شد. Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در December 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2019 با سلام طبق مدرک ارسالی کار لیدر مورد نظر صحیح بوده است شکایت شما رد شد. برای دیدن مدرک میتوانید به فروم بنده پیام دهید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده