MahdiNt ارسال شده در December 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من رفتم که تست بدم در صورتی که فکشن اسلات داشت اما به من گفتن که نمیشه و اسلات نداریم • مدارک (فیلم یا عکس): ꧁☬?????_??☬꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در December 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2019 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم لیدر مربوطه @Ariawn ۲۴ ساعت مهلت ارسال مدارک و دفاع از خود را دارا هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در December 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2019 با عرض سلام خدمت شاکی محترم 1- همانطور که در فروم ذکر شده برای (درخواست تست) لیدر میتواند شما را ریجکت کند 2- بازیکن Yasin_Yh10 نیم ساعت پیش قبا از درخواست شما کیک شده بودند که بنده حواسم نبود 3- الویت بندی برای یک نفر ظرفیت اقلیت توسط لیدر انجام میشود و شما نباید بیاید بگید بیا تست. موقق و سربلند باشید بدرود. ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در December 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2019 لیدر مربوطه دیگر در تیم کارکنان حضور ندارند. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده