mamadch ارسال شده در November 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ا سلام. نمیدونم به چه علتی منو زودتر از وقت تعیین شده کیک دادن من اخرین ورود 2019/11/7 ولی ایشون 2019/11/8 کیک دادن باید 2019/11/10 کیک میدادن منو. reason هم چیت یا اکانت مولتی هم نیس که بگی بخاطر اونه امیدوارم رسیدگی بشه تاریخ اخرین ورود و تاریخ کیک دادن رو تو عکس پایین ببینید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در November 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2019 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم لیدر مربوطه @TacTic ۲۴ ساعت مهلت دفاع از خود و ارسال مدارک را دارا هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Skinny ارسال شده در November 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2019 (ویرایش شده) با سلام. همانطور که تو عکس مشاهده میکنید ایشون به دلیل خریدو فروش تعلیق شدن و بن برای همیشه که مسلماً تعلیق چیزی نیست که به همین راحتی رفع محرومیت شه! در همین صورت منم ایشونو کیک دادم ! البته که ایشون 3 روز بعدش آنبن شدن که در هر صورت باید کیک میشدن. منتظر جواب هستم. @Mary ویرایش شده November 14, 2019 توسط TacTic نَوازَندِه آلاتِ قَتاله منو عَ درخت آدم عادیا بچین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در November 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2019 در در ۱۳۹۸/۸/۲۳ در 12:19، TacTic گفته است: با سلام. همانطور که تو عکس مشاهده میکنید ایشون به دلیل خریدو فروش تعلیق شدن و بن برای همیشه که مسلماً تعلیق چیزی نیست که به همین راحتی رفع محرومیت شه! در همین صورت منم ایشونو کیک دادم ! البته که ایشون 3 روز بعدش آنبن شدن که در هر صورت باید کیک میشدن. منتظر جواب هستم. @Mary با توجه به قوانین پس از محرومیت فرد (تعلیق یا هرچیزی) بایستی ۳ روز صبر کرده در صورت آن بن نشدن فرد اون رو از اقلیت اخراج کنید. دفاعیه شما قابل قبول نمیباشد. @mamadch شکایت شما پذیرفته شد. لیدر مربوطه به دلیل اخراج اشتباه یک SV دریافت کردند. در رابطه با پاک شدن FP یا برگشت به اقلیت با @Ali توسط پیام انجمن در ارتباط باشید. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده