Hope ارسال شده در November 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام....امروز با دست پر وارد شدم با نام خدا شروع میکنم اقای Tonymontana بیش از حد زرنگه.ایشون اومدن با اکانت OXANA. اومدن یک رمینگتون و 600k پول از من دزدیدن {داخل تصویر اول مشخصه که مولتی هستن}. داستان اینجوریه ایشون اومدن به من گفتن رمیگتون و 600k پول به من بده منم sbiz 38 رو میدم بهت. من رمینگتون و 600k پول به ایشون دادم ولی ایشون تلپورت کرد و رفت. بعدشم من از دوستم یه مدرک گرفتم که نشون میده ایشون cheat میزنه و اصلاً ادمین نیست. {{{ایشون بار اولشون نیست بلکه قبلاً با اکانت CaptanJacksparow از خانوم SaRa.S کلاه برداری کردن و phonix خانوم SaRa.S رو دزدیدن.{من شکایتی در این مورد ندارم}}}} من کاری به خانوم SaRa.s ندارم شکایت خودمو ببینید. میخواستم بدونم که اگه شکایتم قبول بشه پول و رمینگتون من چی میشه پس میدین ؟ • مدارک (فیلم یا عکس): در این فیلم مشخصه که ایشون 2بار تلپورت میکنن {دومی رو از نقشه ببینید} http://uupload.ir/view/4sj2_gta_sa_2019-11-09_16-58-18-368.avi/ Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در November 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2019 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم متأسفانه در مدارک ارسالی توسط شما فروخته شدن ماشین و یا انتقال پول مشخص نمیباشد. لطفاَ در صورت داشتن مدارک بیشتر آپلود کرده و در همین پست ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hope ارسال شده در November 10, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2019 با سلام شما میتونید مقدار پول من رو در تصویر اول ببینید که { 699.628$ } و در تصویر دوم مقدار پول { 99.577$ } است و با توجه به زمان میتونید ببینید که من پول رو دادم و همینطور میتونید به UCP مراجعه کنید و ببینید که OXANA. یک رمینگتون داره!! اگر حرفم قابل قبول نیست من از اقای TonyMontana درخواست مدرک دارم. Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در November 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2019 در 10 ساعت قبل، mohsen10k گفته است: با سلام شما میتونید مقدار پول من رو در تصویر اول ببینید که { 699.628$ } و در تصویر دوم مقدار پول { 99.577$ } است و با توجه به زمان میتونید ببینید که من پول رو دادم و همینطور میتونید به UCP مراجعه کنید و ببینید که OXANA. یک رمینگتون داره!! اگر حرفم قابل قبول نیست من از اقای TonyMontana درخواست مدرک دارم. مقدار پول شما در تصویر اول و دوم تضمین نمیکنه که شما این پول رو به طرف دادید شما میتونستید از طرف درخواست کنید که این مقدار پول رو روی تجارت مورد نظر بذاره که مجبور نباشید به فرد ۶۰۰ هزار بصورت دستی هربار ۴ هزار پرداخت کنید! یعنی ۱۵۰ بار از دستور Pay/ استفاده کردید؟ افراد زیادی در سرور از این نوع ماشین دارن و اثبات اینکه این ماشین مال شماست رو شما با مدرک تعیین میکنید. من یه Bullet داشتم دیگه ندارم اگر برید تو حساب آقای X میبینید یه Bullet داره.. حتماَ Bullet منه! شاید حرف من برای دوستان نزدیکم قانع کننده باشه اما در برابر قانون فقط مدرک حکم میکنه. بعنوان یک فرد شاکی شما موظف هستید مدارک داشته باشید وگرنه هر فردی در سرور میتونه به شما اتهام بزنه و از شما تقاضای مدرک کنه. آیا میتونید از هر لحظه از بازیتون مدرک بگیرید؟ اسکرین شات های کامل قبل و بعد رو گرفتید اما از فروش ماشین و یا زدن دستور فروش یا دادن مبلغ به فرد هیچ مدرکی ندارید! متأسفانه به دلیل عدم داشتن مدارک کافی امکان بازگردانی اموالی که (شاید) از دست دادید وجود ندارد. با این وجود فرد مورد نظر به دلیل تلاش برای کلاهبرداری: نقل قول mage admin ha kolah bardari mikonan? به مدت ۳۰ روز از سرور محروم خواهند شد. درضمن برای مشاهده ی ادمین های حاضر در سرور میتوانید از دستور Admins/ استفاده کنید. زمانی که یک حساب کاربری میسازید قبول میکنید که قوانین سرور رو مطالعه کرده و به اون عمل کنید. مطالعه نکردن قوانین و سهل انگاری به پای خودتان خواهد بود. نقل قول ج. کلاهبرداری برای داشتن یک معامله امن لطفا از طریق دستور Report/ حتماً با یک ادمین جهت نظارت بر معامله صحبت کنید. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده