WeReWolF ارسال شده در November 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمته شما یک نفری داشت ایجاده مزاحمت میکرد من /Report که این داره ایجاده مزاحمت کرده میگه مدرک رو توی فوروم بزارد یعنی چی؟ • مدارک (فیلم یا عکس): ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در November 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2019 سلام اولا: بنده سر میتینگ Staff بودم و شرایط اومدن یا Spec شدن وجود نداشت. دوما: داخل Forum برای شما Topic شکایت از اعضا فراهم شده و این بنده رو در این جور مواقع معاف میکنه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در November 10, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2019 با سلام خدمته شما والا من ادمین بودم یا کسانه دیگری ادمین بودن به هرکس میگفتی این داره ایجاده مزاحمت میکنه Spec میشد روش و میدید عزیزه من کاری نداره ای میتینگ Staff رو بهونه میکنی ChiliBoy ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در November 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2019 اولا: بنده شما رو لایق این نمیبینم که عزیز شما باشم دوما: ادمین بودی که بودی خیلی ها بودن مبارکت باشه. سوما: وقتی بنده شما رو به فروم راهنمایی میکنم حتما یک دلیلی داره که اون لحظه امکان رسیدگی نیست. فروم برای همین ساخته شده که شما همچین کارهایی در اون انجام بدید 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در November 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @WeReWolF شکایت شما رد شد. ما تاپیکی با عنوان شکایت از اعضا ایجاد کردیم که در صورتی که امکان رسیدگی نبود و مدارک کافی موجود نبود شکایات خود را مطرح کنید و در کمترین زمان با پاسخگوی شکایت شما هستیم. با تشکر. • بسته شد • 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده