SajjiLey ارسال شده در October 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2019 با عرض سلام و روز بخیر. بنده پیشنهادم در این رابطه که اگه میشه همه cop ها (PD,F.B.I,NG) این قابلیت رو در درستور /Spawnchange داشته باشند که بتونند توی HQ همدیگه ام respawn بشوند. مثال: یک عضو NG با بار اول زدن /Spawnchange بره HQ خودش، بار دوم بره HQ PD و بار سومم بره HQ F.B.I! این پیشنهاد رو کاملا مطمئنم خیلیا قبول دارم و لطفا تایید شه! تشکر! @Ali @Mohny 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در October 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2019 در 11 ساعت قبل، Sajjad0 گفته است: یک عضو NG با بار اول زدن /Spawnchange بره HQ خودش، بار دوم بره HQ PD و بار سومم بره HQ F.B.I! بله خیلی خوب میشه. دیگه مجبور نمیشیم از LS بریم LV Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در November 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2019 در در ۱۳۹۸/۸/۹ در 13:37، Sajjad0 گفته است: با عرض سلام و روز بخیر. بنده پیشنهادم در این رابطه که اگه میشه همه cop ها (PD,F.B.I,NG) این قابلیت رو در درستور /Spawnchange داشته باشند که بتونند توی HQ همدیگه ام respawn بشوند. مثال: یک عضو NG با بار اول زدن /Spawnchange بره HQ خودش، بار دوم بره HQ PD و بار سومم بره HQ F.B.I! این پیشنهاد رو کاملا مطمئنم خیلیا قبول دارم و لطفا تایید شه! تشکر! @Ali @Mohny با سلام، این روش خوبی هست ولی به نظر من بهتره هر HQ یه کد داشته باشه برای مثال: HQ PD:/Spawnchange 1 . HQ FBI:/Spawnchange 2 . HQ NG:/Spawnchange 3 و برای حذف آن : Spawnchange/ که دیگه نخوایم چند بار این دستور را بزنیم و استفاده از آن راحت تر شود. من یک پیشنهاد برای FBI دارم که: برا میتینگ و دریافت حقوق Getsample/ اجباری نباشه چون تعداد راب ها کم شده و خیلی از بچه ها Getsample/ نمیتونم بزنن. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در November 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2019 در راستای تکمیل حرف عباس جان اینجوری باشه بهتره. /spawnchange PD /spawnchange NG /spawnchange FBI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 4, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 پیشنهاد تکراری. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده