مؤسس Ali ارسال شده در October 23, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2019 لینک آپارات: https://www.aparat.com/v/ABJmW لینک یوتیوب: https://youtu.be/jovhs3xyADE لینک توضیحات در ویکی: http://wiki.arsacia.ir/wiki/سیستم:Toys کیفیت: 1080p 60FPS!! سوالات خود را در همین تاپیک بنویسید. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 براى گذاشتن ساعت بايد كدوم قسمت بدن رو انتخاب كنيم؟ چون من هر جا رو كه ميزنم وقتى راه ميرم درست جاش نميمونه نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 22, 2019 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 در 13 ساعت قبل، ATABOOM گفته است: براى گذاشتن ساعت بايد كدوم قسمت بدن رو انتخاب كنيم؟ چون من هر جا رو كه ميزنم وقتى راه ميرم درست جاش نميمونه دستتون، باید تنظیم رو با دقت انجام بدید یکم زمان بره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 در 14 ساعت قبل، ATABOOM گفته است: براى گذاشتن ساعت بايد كدوم قسمت بدن رو انتخاب كنيم؟ چون من هر جا رو كه ميزنم وقتى راه ميرم درست جاش نميمونه Left Hand نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در November 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2019 در 13 ساعت قبل، Mary گفته است: Left Hand در 14 ساعت قبل، Ali گفته است: دستتون، باید تنظیم رو با دقت انجام بدید یکم زمان بره. ممنون. نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scarlet ارسال شده در January 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2020 دستتون درد نکنه عالی نقل قول ???? ??? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در August 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2020 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirsalar75 ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 آقا من هرکاری میکنم این دوربین آزاد واسه من کار نمیکنه نقل قول >>>>AmirSalar<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kbr83 ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 در 2 ساعت قبل، amirsalar75 گفته است: آقا من هرکاری میکنم این دوربین آزاد واسه من کار نمیکنه منم این مشکلو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در November 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2020 یه سوال چطوری رنگ تویزد عوض کنیم هیجا نیست هیچکی نمیگه نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۷/۱۷ در 18:56، amirsalar75 گفته است: آقا من هرکاری میکنم این دوربین آزاد واسه من کار نمیکنه در در ۱۳۹۹/۷/۱۷ در 21:16، kbr83 گفته است: منم این مشکلو دارم Free Camera رو که میزنید بعد از زدن Esc زاویه دوربین رو باید با ماوس تغییر بدید و بذارید تو زاویه ای که راحتید. مجدداً برای تنظیم دوباره باید Esc بزنید و زاویه دوربین رو تغییر بدین. در در ۱۳۹۹/۸/۲۱ در 18:34، Amirsattari گفته است: یه سوال چطوری رنگ تویزد عوض کنیم هیجا نیست هیچکی نمیگه بستگی داره بعضی از رنگ ها هستن که برای هر Toy ای کار نمیکنند. ولی در حالت عادی پایین پنجره Toys دو قسمت Color 1 و Color 2 قرار داره که اونجا تعیین میکنید چه رنگی بشه. کد رنگ هارو میتونید با سرچ تو گوگل پیدا کنید. سرچ کنید " کد رنگ Hex" ویرایش شده December 3, 2020 توسط Mary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۳ در 16:24، Mary گفته است: Free Camera رو که میزنید بعد از زدن Esc زاویه دوربین رو باید با ماوس تغییر بدید و بذارید تو زاویه ای که راحتید. مجدداً برای تنظیم دوباره باید Esc بزنید و زاویه دوربین رو تغییر بدین. بستگی داره بعضی از رنگ ها هستن که برای هر Toy ای کار نمیکنند. ولی در حالت عادی پایین پنجره Toys دو قسمت Color 1 و Color 2 قرار داره که اونجا تعیین میکنید چه رنگی بشه. کد رنگ هارو میتونید با سرچ تو گوگل پیدا کنید. سرچ کنید " کد رنگ Hex" مرسی ممنون نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 .... .،..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Artin0912 ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 سلام من چطوری عینک بزارم خیلی سخته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 در 7 ساعت قبل، Artin0912 گفته است: سلام من چطوری عینک بزارم خیلی سخته به سختی نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ در 20:01، iHaMeD گفته است: به سختی خیلی سخت نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 همم نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.