AmOrTiNA ارسال شده در October 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من رفتم از یکی تست فلایینگ بگیرم بعدش نمیدونستم کجا باید رفت سوار شد متقاضی مجوز به سمت sf رفتیم نه تا sf بعد لیدر گفت پارتی بازی کردی fp80 کرد منو درخوسات رسیدگی دارم من تست گرفتم از طرف نمیدوسنتم کجا باید رفت • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در October 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @AmOrTiNA لیدر مورد نظر @Reject 24 ساعت وقته ارائه مدارک و حق دفاعیه را دارند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در October 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2019 با سلام خدمت عرفان عزیز در 22 ساعت قبل، AmOrTiNA گفته است: سلام من رفتم از یکی تست فلایینگ بگیرم بعدش نمیدونستم کجا باید رفت سوار شد شاکی محترم سعی کنید اول یکم رو جمله بندیتون کار کنید تا من بفهمم چی میگید و بعد شکایت کنید. در 22 ساعت قبل، AmOrTiNA گفته است: متقاضی مجوز به سمت sf رفتیم نه تا sf بعد لیدر گفت پارتی بازی کردی fp80 کرد منو طبق عکس زیر شما باید تا فرودگاه LV میرفتید و برمیگشتید این اولیش. دومین نکته اینه که چجوریه شما در تست اقلیت میدونستین باید تا کجا برین و جواب سوال بنده رو دادین ولی اینجا نمیدونستین؟! جالبه! سومین نکته: میگید تا SF رفتید، درست ولی شما حتی به سمت فرودگاه SF هم نرفتید! فقط از اونجایی که هلیکوپتر ها هست تا اونجایی که زمین خاکی شروع میشه رفتید و دو دقیقه اونجا صبر کردید که یه وقت ضایع نباشه! و بعد برگشتید سر جاتون و داخل چت اقلیت گفتید اکسپت! از عرفان عزیز تقاضا دارم خودش قضاوت کنه و بگه کسی که با لول 74! در 22 ساعت قبل، AmOrTiNA گفته است: متقاضی مجوز به سمت sf رفتیم نه تا sf نمیدونه که باید بره تا فرودگاه LV آیا اکسپت میشه در تست؟ اینا همه دلیل بر پارتی بازی شما برای دوستتون هست. والسلام. با اینکه استعفا گذاشتم از لیدری، ولی وظیفه خودم دونستم جوابتون رو بدم که یه وقت شکایت الکیتون به نتیجه مثبت نرسه. با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در October 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2019 سلامی مجدد لیدر @Reject لطفا مدارک خود را برای بنده ارسال نمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در October 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @AmOrTiNA فرد مورد نظر دیگر در تیم کارکنان حضور ندارد، تنبه های شما پاک میشود و با یک اخطار لفضی به دلیل مسلط نبود به قوانین دریافت میکنید. باتشکر + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده