SardarQasem ارسال شده در October 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2019 سلام به همه پلیر های ArSaCiA توی این تاپیک مودهای جالب و اسکین ها و حتی مدل های مختلف ماشین های بازی قرار میگیرد. از تمام دوستان هم خواهش میکنم تا مود های خودشون رو با ما به اشتراک بگذارند. نقل قول مودهای غیرمجاز: مودهایی که باعث برتری نسبی شما نسبت به سایر بازیکنان شود [شامل Joypad (دسته بازی)] (مجازات: 30 روز محرومیت) شما مجاز به داشتن این مودها در سیستم خود نیستید، تا زمانی که ما آن را به عنوان یک تقلب (بالا را ببینید) شناسایی نکرده و این مودها در پوشهی بازی شما نباشند. اگر شما در استفاده از مودها مشکوک بوده و از مجاز بودن آن اطمینان ندارید، مشخصاً از آن استفاده ننمایید. نمونههایی از مودهای مجاز: - مودهایی که نشانه تیراندازی شما را فقط جهت تغییر جنبه های بصری تغییر می دهند. - مودهایی که اسکینهای شما را فقط جهت تغییر جنبه های بصری تغییر می دهند. - مودهایی که اسکینهای وسایل نقلیه شما را فقط جهت تغییر جنبه های بصری تا زمانی که در مقاومت و تعداد صندلیهای مسافران آنها تغیری ایجاد نکرده تغییر می دهند - مودهایی که حساسیت ماوس (نشانهگر) شما را تنظیم می کنند. - مودهایی که در رنگ و جلوههای بصری بازی تغییری ایجاد می کنند (ENB، timecyc و...) - مودهایی که آسمان، درختان، ساختمان ها و سایر اشیای بازی را تا زمانی که باعث نامرئی شدن آنها نشوند تغییر می دهند. - مودهایی که آبوهوا و زمان بازی را جهت جنبه های بصری تغییر می دهند (always night/day و...) - مودهایی که در انیمیشنها تا زمانی که در سرعت آنها تاثیری نگذارند تغییر می دهند (سریع دویدن، بلندتر پریدن و ...) - مودهایی که HUD را جهت تغییر جنبه های بصری تغییر می دهند. - مودهایی که به شما اجازه اتصال همزمان و چندگانه به سرورها را می دهند. - کتابخانه CLEO نمونههایی از مودهای غیرمجاز: - نگهداشتن یک دکمه و یا روش های مشابه جهت جلوگیری از Kick شدن از سرور هنگام AFK جهت افزایش ساعات بازی کرده و یا انجام خودکار شغلها (autoclicker و mouse & keyboard recorder و...) - مودهایی که حساسیت را به گونهای تغییر میدهند که بازیکن مانند نرمافزارهای تقلب شلیک می کند. - مودهایی که میتوانند به عنوان نرمافزارهای تقلب محسوب شوند. - مودهایی که بر علیه سرور و تشکیلات آن مشکل ایجاد کرده و در روند سرویس دهی اختلال ایجاد کنند. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GUNNER11 ارسال شده در October 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2019 چرا هیچی نمیزاری استفاده کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2019 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ParhamTH ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 در در ۱۳۹۸/۷/۳۰ در 17:33، AliAgent گفته است: علی جان میخواستم بدونم این مود رادارتور چیه اسمش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در May 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2020 میشه لینک چند تا مد جذاب رو در همین تاپیک بدین 2 1 نقل قول Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 در در ۱۳۹۸/۷/۳۰ در 17:33، AliAgent گفته است: این مودی که داری بجای چه ماشینی هست؟ 1 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 در 46 دقیقه قبل، Kiyanush گفته است: این مودی که داری بجای چه ماشینی هست؟ Cheetah نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 با لانچر میشه مود ریخت؟ نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 در 3 ساعت قبل، Kiyanush گفته است: با لانچر میشه مود ریخت؟ نه. فکر کنم محدود مود هایی (از نظر فرمت) رو بشه ریخت. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HukerHaghi ارسال شده در June 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2020 چند تا مود باحال بگید بریزیم در در ۱۳۹۸/۷/۳۰ در 17:33، AliAgent گفته است: این مود که شکل مپ و گان و تایم و این چیزا رو عوض کردی چه مودی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 در در ۱۳۹۸/۷/۳۰ در 17:33، AliAgent گفته است: میشه اون تغییر N تو رادار و تغییر \_/ این مثلث که مکان بازیکن رو نشون میده بدید؟ ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۰ در 00:18، Panahi گفته است: میشه. یه دو سه نفری تونستن روشش رو گیر بیارن چجوری اینفرنوس لانچر رو تغییر بدن به مودی که خودشون میخوان. ولی خوب برای گفتن روش اون کار حدودا 1 میلیون میگیرن میگن. @Pooya053 فکر کنم فقط مد کلو رو پشتیبانی نمیکنه کسایی که میدونن بگن انقدر پولکی نباشید بزارید بازی هم برای ما جذاب بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۴ در 21:47، Kiya گفته است: با لانچر میشه مود ریخت؟ در در ۱۳۹۹/۳/۲۵ در 01:26، Shxyan گفته است: نه. فکر کنم محدود مود هایی (از نظر فرمت) رو بشه ریخت. بله ربطی به رانچر نداره اگر در گوگل سرچ کنید و دانلود کنید ۲ تا فایل میده با فرمت های dff و txd که باید با نرم افزار ggmm یا img tool انها رو در فایل gta3.img جایگزین کنید در در ۱۳۹۹/۷/۱۰ در 00:18، Panahi گفته است: میشه. یه دو سه نفری تونستن روشش رو گیر بیارن چجوری اینفرنوس لانچر رو تغییر بدن به مودی که خودشون میخوان. ولی خوب برای گفتن روش اون کار حدودا 1 میلیون میگیرن میگن. @Pooya053 فکر نکنم بشه نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 من چند تا مود دارم از جمله ماشین اسکین پلیسا حتی paintjob کی دوست داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 11 ساعت قبل، mrs99 گفته است: من چند تا مود دارم از جمله ماشین اسکین پلیسا حتی paintjob کی دوست داره من نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 22 ساعت قبل، GTAGTAVV گفته است: من والا هزارتا مود دارم از جمله ماشین http://www.zargame.ir/post/1227/دانلود-ماشین-پژو-206-gti-برای-بازی-gta-5-san-andreas.html مود با کیفیت ۲۰۶ که میتونه راهنما برنه و اسپرتش کنید در تجارت ویژه حالا این مود جایگزین فلش هست اگه Rename کنید مثلا به greenwood ماشین جایگزین فلش میشه در 7 دقیقه قبل، mrs99 گفته است: والا هزارتا مود دارم از جمله ماشین http://www.zargame.ir/post/1227/دانلود-ماشین-پژو-206-gti-برای-بازی-gta-5-san-andreas.html مود با کیفیت ۲۰۶ که میتونه راهنما برنه و اسپرتش کنید در تجارت ویژه حالا این مود جایگزین فلش هست اگه Rename کنید مثلا به greenwood ماشین جایگزین Greenwood میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfazl57321 ارسال شده در December 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 سلام من یه مد میشناسم و استفاده کردم اما ن داخل سرور سمپ...مد اول شخص مثل زندگی واقعی همه چی از چشم دیده شه خیلی هم جذاب هست وقتی سوار ماشین میشی یا داریی تیر اندازیی میکنی.و اگه کسی خوشش نیومد بتونه سبک دوربین رو تغییر بده.مرسی که مطالب منو تا اخر خوندید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
P00YA ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 تمام ماشین هایی که توی واقعیت میبینید رو میتونم روی هر ماشینی که بخاید بزارم از سمپ تا لانچرش یعنی مثلا Hot A که دوستان میبینن من دارم واسم Hot نیست یک مک لارن با 800 اسب بخار و 2 توربو شارژه یا مثلا Bullet که بیشتر پلیر ها از ظاهرش بدشون میاد من بجاش بوگاتی با حجم موتور 8000 سی سی گزاشتم یا بجای FCR900 که خیلیا عاشق صداشن اما بخاطر زشتی فیزیکی نمی خرن من اومدم بجاش BMW S۱۰۰۰RR گزاشتم که 1000 سی سی قدرت موتور داره البته اینم بگم که شما میتونید در بازی رنگ 1 رو برای رنگ بیرونی استفاده کنید و رنگ 2 رو برای روکش ماشین و فرمونتون . تازه شما برای ماشین های VIP میتونید این هارو به علاوه انتخاب رنگ برای لنت ترمز ماشین های خفن اوکی کنید ماشین و موتور های زیادی برای گیم دارم و شاید حدود 3500 اسکین و ماشین باشه !!!! برای دریافت این تجهیزات با من در تماس باشید . KF]P00YA] عکس هایی از این مود ها میزارم تا از کیفیت و زیبایی اون لذت ببرید تازه شما این قابلیت رو دارید تا مثل بازی های دیگه که فرمت نصب دارن استفاده کنید !!!!!! یعنی اصلا نیاز نیست کار خاصی بکنید فقط ماشینی که توی بازی هست و روی صفحه عکسش رو نمایش داده انتخاب کنید و گزینه (نصب) رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
P00YA ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 اون چیزی که شما داری %100 VIP نداره و این امکانات رو دارا نیست اگر مطمعن هستی که مثل منه لینک اپلود بدید تا مطلع باشیم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 @P00YA داداش من تغییر Walton به نیسان میخوام در در ۱۳۹۹/۹/۱۶ در 21:41، Panahi گفته است: خوبه دیگه از مردم 1 میل میگیری یه دو تا فوت گانری و HUD بدی که ساده ترین روش هاست اینایی هم که تو میگی تک تک گیر آوردم دستت درد نکنه ای حسود ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 در ۱ ساعت قبل، WoIF گفته است: @P00YA داداش من تغییر Walton به نیسان میخوام ای حسود ! حسود ؟ ناموسن من با کمترین قیمت این چیزا رو یاد میدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 در 9 دقیقه قبل، Panahi گفته است: حسود ؟ ناموسن من با کمترین قیمت این چیزا رو یاد میدم. خدا وکیلی 100$ میدم نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HMH ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در 22 ساعت قبل، Carroll گفته است: خدا وکیلی 100$ میدم خداوکیلی من 200$ دستی میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
P00YA ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 در 15 ساعت قبل، HolyKnighT گفته است: وی آی پی بدون مهارت بدرد عمه منم نمیخوره. بله اینم سخنی از مادر عروس در 15 ساعت قبل، HolyKnighT گفته است: آره امکانات VIP تو و اون مهارت پینت بالت رو دیدم. GG هواسم نبود که شما +50 توی PB میزنی و جزوه تاپ های سرور هستی اونایی که از ما بیزارن شبا یه بار میدن بعد می خوابن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در December 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۲ در 13:41، mrs99 گفته است: در در ۱۳۹۹/۹/۱۷ در 22:49، WoIF گفته است: @P00YA داداش من تغییر Walton به نیسان میخوام ای حسود ! کاری نداره برو یه مود نيسان دان کن ری نیم کن به walton نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.