URANUS ارسال شده در October 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با درود. بازیکن Mauro در جلسه هفتگی مورخ 2019/10/17 غایب بودند و با وجود گذشتن چندین ساعت از جلسه، لیدر اقلیت یدک کش از برخورد با ایشان امتناع می کند. لیدر مذکور رنک آپ ها و برخی اخطارهای لازم بابت غیبت را بلافاصله بعد از جلسه انجام دادند اما از تنبیه بازیکن مذکور اجتناب می کنند. • مدارک (فیلم یا عکس): افراد حاضر در جلسه: http://s6.picofile.com/file/8375486542/sa_mp_009.png http://s6.picofile.com/file/8375486568/sa_mp_013.png صفحه اطلاعات اقلیت بازیکن مذکور که نشان میدهد اخطار دریافت نکرده است: http://agsa.arsacia.ir/players/faction/Mauro یادآوری: موضوع این شکایت اخطار گرفتن بازیکن مذکور نیست، بلکه موضوع عدم رعایت قوانین از سوی لیدر اقلیت یدک کش است. پس اخطار دادن به بازیکن مذکور پس از اطلاع از مفاد این شکایت، لیدر مذکور را از جریمه تعیین شده در قانون مبرا نمیکند. ویرایش شده October 17, 2019 توسط URANUS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
URANUS ارسال شده در October 18, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2019 جلسه 16:15 تموم شد، ایشون یک دقیقه بعد FW غیبت رو به این بازیکن داد: http://agsa.arsacia.ir/players/faction/.UnKnOwN. به خیال خودش رنک آپ ها رو هم انجام داد! پس این بهانه که زمان زیادی از میتینگ نگذشته خیلی خنده داره! و خنده دار تر اینکه مسئول رسیدگی به شکایات هم حرفش رو تائید میکنه! مدرک واضح دارم براتون میذارم دیگه این پست رو نمایش ندادین هنوز FW نگرفته یعنی اگه من شکایت نمی کردم ایشون به همین روال لیدری می کردن پس جناب عرفان خان مجددا ازتون درخواست می کنم قوانین رو اجرا کنید و لیدر خاطی رو جریمه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در October 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2019 (ویرایش شده) سلامی مجدد از ادمین عزیز @MrNitro مسئول دست ملایم دعوت میکنم اگه توضیحاتی دارن ارائه بدن. لیدر مورد نظر هم @WaKe اگه توضیحاتی دارن بدن. ویرایش شده October 18, 2019 توسط ErfanViDi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNitro ارسال شده در October 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2019 با سلام خدمت دوستان @WaKe درمورد FW دادن (غیبت در میتینگ) شما حداکثر میتونید تا 12 شب (برای تمامیه افراد غایب) صبر کنید تا اگر پست مرخصی گزاشتن از قبل و تایید نشده توسط ادمین های فروم، تایید و قابل مشاهده شود. نه اینکه به یه فرد FW بدید و به فرد دیگر نه! * شما همچنان FW این فرد Mauro ندادید! - @ErfanViDi لطفا از لیدر محترم دلیل این کار و تاخیرشان را بخواهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در October 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2019 لیدر محترم @WaKe دلیلی برای این کارتون دارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در October 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2019 دوست عزیز گفتم که اگر یک روز کامل از میتینگ میگذشت قبول اما همش چند ساعت گذشته و من از دیروز تا الان در حالت عادی نبودم میخواهید این رو هم بگم؟ Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در October 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2019 (ویرایش شده) @WaKe چرا یکی از اعضا که تو میتینگ نبوده همون موقع مجازات میشه ولی دوتا از افراد بعد شکایت؟ ویرایش شده October 18, 2019 توسط ErfanViDi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaKe ارسال شده در October 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2019 چون بنده به جایی رفتم و بعد از برگشت نمیتونستم این کار رو بکنم و به امروز و دیشب موکول کردم Bє A Lιgнt Iη Tнє Dαяк Wяιtєя Oƒ Mу Oωη Lιƒє, Bσѕѕ Oƒ Mу Oωη Sσυℓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در October 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @URANUS شکایت شما رد شد، لیدر مورد نظر دیگر در تیم کارکنان حضور ندارند. باتشکر + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده