Unavailable ارسال شده در October 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام خدمت مدیریت گرامی و محترم. بنده با کسی لج نیستم و هیچ عقده ای هم ندارم, شدیدا از کسایی که تقلب میزنن بدم میاد و بنده قصد توهین به این آقا ندارم و امیدوارم که من اشتباه کرده باشم, میخوام فیلمی که ایشون با من مسابقه دادن رو ببینم که چطور چندتا تیر پشت سرهم در صورتی که من هی تکون میخوردم, به من خورده (به سلامتی (HP) من توجه کنید) لطفا فیلم رو درصورت قبول کردن مدیریت, همینجا ارائه بدید, ممنون. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک (فیلم) مدارک (عکس) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در October 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم بازیکن مربوطه @alisan ۲۴ ساعت مهلت ارسال مدارک و دفاع از خود را دارا هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkyGoD ارسال شده در October 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2019 در 1 ساعت قبل، LeyToM گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام خدمت مدیریت گرامی و محترم. بنده با کسی لج نیستم و هیچ عقده ای هم ندارم, شدیدا از کسایی که تقلب میزنن بدم میاد و بنده قصد توهین به این آقا ندارم و امیدوارم که من اشتباه کرده باشم, میخوام فیلمی که ایشون با من مسابقه دادن رو ببینم که چطور چندتا تیر پشت سرهم در صورتی که من هی تکون میخوردم, به من خورده (به سلامتی (HP) من توجه کنید) لطفا فیلم رو درصورت قبول کردن مدیریت, همینجا ارائه بدید, ممنون. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک (فیلم) مدارک (عکس) http://s7.picofile.com/file/8375470584/avc_gta_sa_2019_10_17_13_33_47_788.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در October 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2019 استفاده از تقلب یا مود غیر مجازی در فیلم ارسالی یافت نشد. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده