Horny ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 با سلام می خواستم درخواست اضافه شدن یک HQ به فکشن NR در نزدیکی LS رو بدم, چون از انجایی که فکشن NR ماشین پر سرعتی و پایداری ندارد اوردن News Van بسیار دشوار است و در بین راه احتمال اینکه چپ بشود زیاد است چون تعادلش انچنان پایدار نیست. این درخواست اکثر اعضای فکشن بوده که بنده یکی از خواستار اجرا شدن این پیشنهاد هستم. Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 در 9 ساعت قبل، ATABOOM گفته است: با سلام می خواستم درخواست اضافه شدن یک HQ به فکشن NR در نزدیکی LS رو بدم, چون از انجایی که فکشن NR ماشین پر سرعتی و پایداری ندارد اوردن News Van بسیار دشوار است و در بین راه احتمال اینکه چپ بشود زیاد است چون تعادلش انچنان پایدار نیست. این درخواست اکثر اعضای فکشن بوده که بنده یکی از خواستار اجرا شدن این پیشنهاد هستم. سلام من 100% موافقم. یا ماشین هارو عوض کنید یا موتور بیارید یا هم به گفته @ATABOOM یه HQ در نزدیکی LS بزارید چون واقعا مدت زمان زیادی میبره و این خوب نیست. تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 (ویرایش شده) در 23 ساعت قبل، LeyToM گفته است: سلام من 100% موافقم. یا ماشین هارو عوض کنید یا موتور بیارید یا هم به گفته @ATABOOM یه HQ در نزدیکی LS بزارید چون واقعا مدت زمان زیادی میبره و این خوب نیست. تشکر با عرض سلام و خسته نباشید. بنده هم با انجام چنین کاری موافق هستم با تشکر از 2 همکار عزیزم @ATABOOM و عزیز دلم @LeyToM ویرایش شده September 20, 2019 توسط DayiAli 3 I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 (ویرایش شده) سلام خدمت دوستان گل. خواستم به حمایت از شما و هم چون تجربه NR رو دارم حرف شما رو تائید کنم. به گفته یکی از دوستان اقلیت Fire medic در شهر LS و LV مکان های زیادی برای برداشتن ماشین دارد میتوان یکی از انها رو به این اقلیت داد. بهترین جایگزین HQ ای هست که در محله ی Jeferson هست. ویرایش شده September 20, 2019 توسط Alirreza 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۲۸ در 15:41، ATABOOM گفته است: با سلام می خواستم درخواست اضافه شدن یک HQ به فکشن NR در نزدیکی LS رو بدم, چون از انجایی که فکشن NR ماشین پر سرعتی و پایداری ندارد اوردن News Van بسیار دشوار است و در بین راه احتمال اینکه چپ بشود زیاد است چون تعادلش انچنان پایدار نیست. این درخواست اکثر اعضای فکشن بوده که بنده یکی از خواستار اجرا شدن این پیشنهاد هستم. باسلام من هم کاملا با این موضوع موافقم چون خودم مدتی که توی این فکشن بودم دیدم واقعا مشکل مهمیه که با کمک @Ali قابل حله. با تشکر 2 من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در September 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2019 نقل قول با سلام می خواستم درخواست اضافه شدن یک HQ به فکشن NR در نزدیکی LS رو بدم, چون از انجایی که فکشن NR ماشین پر سرعتی و پایداری ندارد اوردن News Van بسیار دشوار است و در بین راه احتمال اینکه چپ بشود زیاد است چون تعادلش انچنان پایدار نیست. این درخواست اکثر اعضای فکشن بوده که بنده یکی از خواستار اجرا شدن این پیشنهاد هستم. سلام منم موافقم. Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 5, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2019 پیشنهاد تکراری. رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده