FlooD ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 با سلام من ویندوز عوض کردم و Gta Sa و Samp پاک شد دوباره نصب کردم ولی سمپ روی Gta Sa نصب نمیشود( کلا OK نمیاد که نصب بشه یا نشه) بعد رفتم زدم رو آیکونش باز نمیشه Gta Sa و میگه Stop Working لطفا کمک کنید وگرنه از فکشن کیک میشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 در 10 ساعت قبل، FlooD گفته است: با سلام من ویندوز عوض کردم و Gta Sa و Samp پاک شد دوباره نصب کردم ولی سمپ روی Gta Sa نصب نمیشود( کلا OK نمیاد که نصب بشه یا نشه) بعد رفتم زدم رو آیکونش باز نمیشه Gta Sa و میگه Stop Working لطفا کمک کنید وگرنه از فکشن کیک میشم. Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FlooD ارسال شده در September 19, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 در 12 ساعت قبل، FareWell گفته است: اوکی شد داداش بازی رو تو یه جایه طولانی نصب کرده بودم ارور میداد الان حل شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3eiNMz ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 با سلام و احترام مشکل شما رفع شده است. موفق باشید، بدرود. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده