Scorpro ارسال شده در سهشنبه در 15:36 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:36 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - - - - • توضیحات: باسلام و وقت بخیر گویا اکانت های بنده زیر مجموعه اکانت Aqa_HameD قرار گرفته و تماما تعلیق شدند! ایشون که خیلی وقته بای دادند و اصلا سربازی هستند و من نمیدونم کی تو اکانتش رفته و چجوری رفته... فرضا که شیر دادن حالا ربطش به بنده چی بود دقیقا؟!!! من تقریبا دوسالی میشه که شیر اکانت نمیکنم و این رفیقمونم تو این یکی دوسال اخیر اصلا تو اکانتای من لاگین هم حتی نکرده و رمز نداره و بالعکس منم تو اکانتاش نرفتم پس منطقی و منصفانه نیست که من وقتی نه خطایی کردم نه در جریانی بود و نه حتی خبر ندارم چیشده تعلیقم بدید. تقاضا دارم هرچه زودتر اکانت های متعلق به بنده که در فرم ذکر شده رو رفع تعلیق کنید. سپاس • مدارک (فیلم یا عکس): UCP 1 1 10 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/90070-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-sajjad/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Proctor ارسال شده در چهارشنبه در 13:42 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:42 درود. در صورتی که بازیکنی مرتکب تخلف و نقض قوانین گردد، تمامی حسابهای کاربری مرتبط با وی بهصورت دائمی یا موقت مسدود خواهند شد. بر همین اساس، قانون زیر جهت حفظ نظم و اجرای صحیح مقررات وضع گردیده است: در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: به اشتراک گذاری حساب کاربری: به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود مجاز می باشد ولی در نظر داشته باشید که در مواقع رعایت نکردن قوانین، چه صاحب اصلی در اکانت باشد چه هر شخص دیگری از مجازات کم نمی شود. برخی از تخلفها وجود دارد که باعث می شود تمامی اکانت های یک شخص از بازی محروم شود و در صورتی که شما اکانتتان را در اختیار آن فرد قرار داده بودید یا وارد اکانت او شده بودید، اکانت شما هم به عنوان یکی از اکانت های آن شخص محسوب می شود و ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود (از اشتراک گذاری حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و افراد مسدود شده اطمینان کامل را حاصل فرمایید و وارد اکانت های دیگران نشوید) از جمله تخلفاتی که موجب می شود تمامی اکانت های یک فرد محروم شود: - بهم ریختن بازی و ایجاد مزاحمت با شدت زیاد برای بازیکنان دیگر. - مواقع خاص با تصمیم مدیران سطح بالا. - تکرار تخلفات. - تجارت اموال داخل بازی با ارز دنیای واقعی. (خرید و فروش و مبادله با پول/اموال دنیای واقعی) در صورت تمایل به احراز هویت و بررسی امکان رفع محرومیت، میتوانید از طریق ارسال تیکت به پشتیبانی و انتخاب بخش «ارتباط با مدیریت کل / منیجر» با اینجانب در ارتباط باشید. با سپاس. مدیریت آرساکیا گیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/90070-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-sajjad/#findComment-931942 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.