Wilsent ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 06:00 و 12:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارم درسته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ساینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 05:00 و 16:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارم درسته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +12 ویرایش شده April 3, 2021 توسط sajjadfd نقل قول ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2021 @sajjadfd درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiKinG ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کوشا اهل بازی و خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (07:00 - 12:00)(15:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه مند هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شاید موفق شدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2021 @Aliking درخواست عضویت شما رد شد. شما در اقلیت دیگری هستید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiKinG ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کوشا اهل بازی و خوشحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (07:00 - 12:00)(15:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه مند هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شاید موفق شدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimak ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با جنبه با ادب و با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نا معلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳یا۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 @Aliking درخواست عضویت شما رد شد. شما در اقلیت دیگری هستید. @Nimak درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shot ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یوسف • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: توصیفی نیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +24 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوس داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همین جوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همین جوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +9999 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 @Yousef درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی دوست دارم یدک کش باشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 10 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به خاطر مشکلات زندگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی دلم میخواد یک یدک کش باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 @aliwolf22 درخواست عضویت شما رد شد. شما در اقلیت دیگری هستید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiumars ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم صبوری هستم و علاقه مند به درس. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:30-19:30. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشن برای لول من مناسبه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خسته کننده نیست. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار. نقل قول گنگ بالاس انگا خوده رهبریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Janatan4 ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 سن واقعی: 16 • اسم واقعی: Taha • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارومم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2و3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheKinG ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک دو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشنه بی حاشیه ایی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گفتار نیک / کردار نیک / پندار نیک • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یه مدت بازی نمیکردم کلا نبودم توی سمپ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیادی به این فکشن دارم و دوست دارم که داخل این فکشن کار کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون حوصله زیادی برای اینکار دارم و به نظرم فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 - 3 نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 @SentPowe @Janatan4 @TheKinG @TERRORIST درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مرتضی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب معدب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هروقت ک بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هروقت ک بشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبئدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 @AmlnSH11 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب معدب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هروقت ک بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هروقت ک بشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 @AmlnSH11 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PITER ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 @PITER درخواست عضویت شما قبول شد برای تست اماده شوید نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا پاسی از شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای رنک 2 • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 @WildWolf درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست اماده شوید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alitnt ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باادب و حرف گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای استراحت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه این فکشن زو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ یدک کشی را دوست دارم و این فکشن جای مناسبی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.