LoSeR ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 @AmirhesamEدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. @grandarmanدرخواست عضئیت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام، فعال، عاشق گیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی به روزش داره. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن باحالیه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون آشنایی دارم با کارش و علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 بار. نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 @Amiufcirدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. @Cuthbertدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeGod ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 20:11، Ali گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 @Amiufcirدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. @Cuthbertدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. @RudeGodدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiufcir ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16• اسم واقعی: حمیدرضا• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب ، مهربان، صبور• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 9:30-12:00) , (14:30-16:30) , (20:00-22:00)• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:انداختنم بیرون• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فعالم و بهش علاقه دارم• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 @Amiufcirدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی اهل کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): R2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salarmeleki ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 سن واقعی: 22 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 11:00 - 22-00 (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستان داخل فکشن هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کار مناسبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 2 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 @MrParadoxدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. @Salarmelekiدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheScofield ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم اما جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12 تا 1 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خوشم نیومد ازش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون استعدادشو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 @WallStreetدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OGLOK ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابولفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از تی تی سی خوشم میاد و قبلا بودم و تجربه کامل دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه ویرایش شده September 11, 2020 توسط OGLOK 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingOfKings ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 • سن واقعی:15 • اسم واقعی:صدرا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:مهربان.پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):یکی از دوستام توشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟باحامه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 @sadra13mh97درخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. @OGLOKدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مرتضی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از تی تی سی خوشم میاد و برای درآمد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در September 12, 2020 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21• اسم واقعی: متین• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون با ادب جدی• روزانه چقدر بازی می کنید؟ فرقی نداره• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00 - 12:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن دوستام هستن• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوس دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 @MooNدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. @MatinNorafshan3246درخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeDrick ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: مجتبی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع اهل مراوده ی باالا با منطق !گیمر قدیمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10-ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 14:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از شغل شریف مکانیکی و یدک کشی خوشم میاد در واقعیت هم دست به آچارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از ماشین یدک کش داخل گیم خوشم میاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KAVIRAM ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جذاب سکسی باهوش پلیر قدیمی. اونر چنتا سرور cs 1.6 یک خسته یک دلسوخته کلا با آرساکیا حال کردم دمتون گرم با رفیقام میاییم کلی میخندیم پلی میدیم رقابت میکنیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟11 ساعت در روزانه شب • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 14 - 01:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از شغل شریف مکانیکی و یدک کشی خوشم میاد در واقعیت هم ادم مکانیکی هستم و دست به آچارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با ماشین یدک کش تو سرور حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ روزی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeKid ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار 2 نقل قول ???? ????????? ?????? V̲i̲P̲ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 @KAVIRAMدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. @MeDrickدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. @HorNBoYدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jordi ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیر ارشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان کارم رو انجام میدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5تا 9 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون میخوام بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم دسته متوسط شم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم این فکشن رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 @amirarshiyaدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ItsNighTRideR ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13-22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:3> • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رفتن به فکشن های بالاتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای من اسون تره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.