Danir ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 @Rmx با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. @LuciferMorningStar درخواست عضویت شما رد شد زیرا دارای Fp هستید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی:هومن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق.کاریزماتک راننده خفن.دارای تجربه در یدک • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هفته ای 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پنج شنبه و جمعه متغییر چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یکم استراحت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):زیاد کار کردم تو مکانیک.از اینکه ماشینا وصط خیابون ول باشن اصلا خوشم نمیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟خوشم میاد ازش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ شاید بالای 20 بار در روز نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAz1100 ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: Ali • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم عاشق یدک کشی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 12:00): 16:00 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیادی دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 @DHOOMAN با درخواست عضویت شما موافقت شد, اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: Ali • اسم واقعی: 24 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همیجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیکارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 @AliAz1100 @AliR با درخواست عضویت شما موافقت شد, اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3xking ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: حمید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به فکر کار و عاشق مجازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بنا به دلایلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن به این کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون حس میکنم موافقم در این کار • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 @ziggler @3xking با درخواست عضویت شما موافقت شد اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FERi082 ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:18 • اسم واقعی: فرهود • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم دوس دار بیام تو این فکشن و پلی بدم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیدونم بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوس دارم تو این فکشن پلی بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اولین فکشنمه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2تا3بار ویرایش شده August 3, 2021 توسط FERi082 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 @FERi082 درخواست عضویت شما قبول شد، اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: Ali • اسم واقعی: 24 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: معلوم نی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1الی 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همیجور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همیجور • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 @AliR با سلام دوست عزیز، لطفا اول از دستوره /Buylevel استفاده کنید و سپس درخواست عضویت بزارید. با توجه به اینکه respect های بسیاری دارید وقتی لول ۵شدید پست بگزارید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKian ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: کیان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع آروم مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نا مشخص • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع و علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار ویرایش شده August 5, 2021 توسط iKian نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 @iKian با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،زودرنج • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1-10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به پول نیاز دارم, • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5-30 ویرایش شده August 6, 2021 توسط parsa1519 نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 @parsa1519 با درخواست عضویت شما موافقت شد, اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوشرو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): درامد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لذت بخشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 @Wanderer با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadhosseini ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اهل ورزش و تناسب اندام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم توش موفقم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1یا2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 @mohammadhosseini با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KianRy ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان شوخ و پرکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار ویرایش شده August 7, 2021 توسط KianRy نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 @KianRy با درخواست عضویت شما موافقت شد، اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robin ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ارمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نمیدونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 @Robin درخواست عضویت شما قبول شد،اماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.